Get the look

knit / H&M Studio, boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren here on sale, Bag / Decadent via Magasin, flats / Asos, bangles / Forever21 here and here, sunglasses / Spitfire via Asos, watch / Michael Kors via Asos

Jeg tænkte at jeg vil begynde på en ny slags indlæg her på bloggen. Sådan nogle get-the-look  indlæg, hvor jeg viser hvordan I kan få looket fra bl.a. bloggere, kendte og fra streetstyle. Dog forsøger jeg at finde lidt mere budget venlige alternativer til at opnå looket.

Denne gang er jeg blevet inspireret af modebloggeren Sincerely Jules. Jeg synes hun styler sine boyfriend jeans super cool, og formår stadig at holde sit outfit feminint med de spidse sko og guld smykkerne. Jeg har linket til de forskellige items under collagen.

/indeholder adlinks

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

How do you like these Get the look posts? I thought of them as a new ad to the blog. Today I’m really inspired by the fashion blogger Sincerely Jules and her way of styling the boyfriend jeans. She tends to keep it feminine with the pointy flats and the bangles. I have found some styles to get her look, in a more budget friendly way though. I have linked to all the items above.

/ contains adlinks 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...