Kategoriarkiv: Interior

december 5, 2016 - 15:26

My Christmas wishes

 

Nu er vi fem dage inde i december måned og det giver anledning til at dele mine julegave ønsker for i år. Faktisk har de fleste i min familie spurgt efter ønsker for længst, og jeg havde virkelig svært ved at komme på mere end tre ønsker. Da jeg forleden sad og kiggede lidt rundt på nettet, fandt jeg dog alligevel lidt flere ønsker, og altså også nok til en hel collage. Så hvis nogle er jer stadig er lige så idé forladte som jeg var, så er her lidt inspiration til hvad I kan ønske jer, eller give for den sags skyld.

1. Pandebånd i mohairmix fra H&M - Når mit hår er sat op, så er en hue bare ikke helt god. Jeg mangler et pandebånd til de kolde vinterdage.

2 . Magasinholder fra House Doctor - Som teenager skulle jeg bare have den populære magasinholder fra Ikea – den hænger faktisk stadig på mit barndomsværelse hos mine forældre. Mon ikke det er på tide med en mere stilet en af slagsen. Så kan jeg også få alle de magasiner, som ligger på mit sofabord, lidt af vejen.

3. Viskestykker fra Bloomingville -  Selvom jeg ikke som sådan mangler viskestykker, så synes jeg bare at disse fra Bloomingville er så fine, og så er de ikke en gang særligt dyre.

4. Sutsko fra Hunkemöller - Jeg er typen der slider et par sutsko op på en enkelt vinter, så igen i år må jeg have mig et par nye. De her fra Hunkemöller ser dejlige ud. Perfekt til hygge og nattøj.

5. Kashmirhue fra H&M - En hue i et lækkert materiale og som passer til de fleste outfits, er lidt et must. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke allerede ejer en.

6. Gulvtæppe fra House Doctor - Jeg ved faktisk slet ikke hvor jeg vil have dette lille gulvtæppe liggende endnu, men jeg synes det er så pænt, og så er det ikke særlig dyrt.

7. Bestik fra Bloomingville - Jeg har længe gerne ville have messingfarvet bestik, og efter at have set og mærket kvaliteten af Bloomingvilles’ bestik, da jeg besøgte dem på messe, er det altså blevet deres udgave som jeg ønsker mig. Jeg synes det er en god ting at ønske sig, da det måske er lidt dyrt at købe, hvis du skulle ud og købe 6 sæt på en gang. Så hellere få lidt ad gangen. Den sorte udgave af bestikket, er jeg også ret vild med.

8 . Satin top fra H&M - Denne top har jeg egentlig gerne ville have ret længe, men den er stadig ikke blevet sat ned, så nu er den røget på ønskesedlen

9. Headset fra Old Shark - Jeg synes at dette headset er cool og stilet, så det måtte godt bytte med mit hvide kedelige headset

10. Kashmir trøje fra H&M – Blusen her har jeg også kigget med lange øjne efter i noget tid, men jeg har endnu ikke været parat til at betale 800 kr for den. Måske mine gavegivere er heldige at den bliver sat ned med det udsalg der starter 15. december.

11. Gummistøvler fra Nibu boots - Jeg er absolut ikke den praktiske type, men når Nibu kommer med et par fashionable gummistøvler som disse, som jeg sagtens kunne finde på at bruge til hverdag, så bør jeg altså eje dem. Min søster har lige købt et par og tippede mig om at der lige nu er 25% at spare på alle deres gummistøvler med koden ‘Jul25′. Koden gælder helt frem til d. 20. december.

Alle gaveønsker ligger til under 800 kr og mange af dem endda under 200 kr, så der skulle være noget for enhver :-) I må endelig linke i kommentarfeltet hvis I også har en ønskeseddel online, som jeg kan få inspiration fra.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 13, 2016 - 21:13

Ny Vita eos fjerlampe

Vil lige vise jer min nye Vita eos mini fjerlampe. Synes faktisk er rigtig fin at have stående på en lille fod på bordet. Lige nu står min lampe på mit lille sofabord, og den lyser faktisk så fint op at jeg sagtens kan sidde og læse ved den om aftenen. Selvfølgelig afhænger det også af hvilken pære der er i, men min grå fjerlampe, som jeg har hængende i loftet med en sparepære i, giver i langt højere grad en hyggebelysning. Har faktisk heller ikke en gang fået vist jer den før nu, men fik i fødselsdagsgave tilbage i maj. Ikke fordi jeg ikke har fået den hængt op, men fordi jeg egentlig ikke lige havde fået taget nogle billeder af den før nu. Som regel er det mere mit tøj jeg tager billeder af, og ikke alt mit interiør, men med mit job hos Bekko.dk, er min interesse for interiør og boligindretning også vokset. Jeg ser jo ligesom alt det nyeste og bliver let fristet, og når mit job går ud på at finde inspiration og give inspiration videre, opdager jeg også tit cool måder at indrette eller lave noget DIY på.

Hvad synes I om lamperne? Jeg kan ikke vælge hvilken en jeg bedst kan lide, men okay det behøver jeg jo heller ikke. De komplimenterer hinanden så fint, og så er de rare at have, med de mørke tider vi går i møde. Hvor bliver det i øvrigt allerede hurtigt mørkt om aftenen nu. Jeg bliver sådan helt overrasket hver aften. Måske fordi vejret er så varmt og sommerligt om dagen. I går aftes sad jeg ude med min veninde og grillede skumfiduser over bål, og klappede dem sammen med mariekiks og pålægsschokolade. Mums hehe. Det var simpelthen så hyggeligt og vi bemærkede slet ikke mørket falde på, før vi lige pludselig sad i tusmørke. Personligt er jeg glad for at vi har det her fine vejr i september, men det er nok også fordi jeg har arbejdet næsten non-stop hele sommeren, og nu har jeg endelig lidt tid til at være ude og slappe af. Eller jeg vælger i hvert fald at tage mig tiden, og så snupper jeg lidt studiebøger med ud på solsengen.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 24, 2016 - 23:52

My birthday wishes

1. Vita eos lamp // 2. Nicolas Vahé cutlery // 3.H&M distressed jeans // 4. H&M creme blazer // 5. H&M bra // 6. Tens sunglasses // 7. Kreafunk speaker/lamp 

Jeg har fødselsdag i slutningen af denne måned, så jeg har i den anledning fundet lidt ønsker. Selvom en lille fornyelse af garderoben fylder mest, så er lidt nyt til boligen altså heller ikke af vejen. Faktisk er jeg allerede kommet til at bestille højttaler-lampen fra Kreafunk. Kunne ikke vente haha. Den er ret smart ved at den er transportabel, og at den kan lyse og spille musik samtidig. Det gør den bare perfekt at have med på stranden eller i anlægget på sommeraftener. Jeg har vist aldrig prøvet at have to forskellige lamper på ønskesedlen, men nu arbejder jeg jo hos en webshop, som sælger lamper og belysning, så det kan være svært ikke at blive fristet når de får nye varer hjem. Jeg har altid haft et godt øje til fjerlamperne fra Vita, og da jeg fik at vide, at vi får den hjem på shoppen i grå i starten af næste måned, var jeg solgt. Eller solgt og solgt – jeg tænkte jeg at kunne retfærdiggøre endnu en ny lampe, ved at ønske mig den i fødselsdagsgave, så teknisk set skal jeg have nogle til at købe den til mig.

En klassisk hvid blazer mangler jeg også, og får jeg den ikke til min fødselsdag, så skal jeg straks ud og have fat i en selv. Godt jeg også har ønsket mig gavekort. I kan sikkert gætte hvortil :b Og så har jeg alle de der mere praktiske ønsker som mine yndlingsprodukter fra Biotherm, penge og lidt andre småsager. Jeg skal til London i næste måned i forbindelse med mit andet arbejde, og regner med lidt shopping der, så nogle pund ville bestemt ikke være af vejen.

English recap // It’s my birthday in a few days so I’ve come up with some birthday wishes that I thought I’d share with you. Eventhough some new wardrobe essentials are high priority, I also make space for a bit of interior. And since I’m going to London next month I’ll get plenty of opportunity to shop clothing there.

As you can see I actually have two lamps on my wishlist. Since I’m working for a webshop that sells lamps and lighting it’s hard not to get tempted when new products arrive. Both of the above lamps are new on the shop, and I actually (accidently ofcourse!) already bought the speaker lamp from Kreafunk which both plays music and light up the room at the same time. Can´t wait to use it outside on all the cosy summernights.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 30, 2015 - 16:28

Christmas wishes

Christmas wishes

1. Black lily // 2. H&M Premium quality // 3. Frederik Roije via. Rosborg // 4.Granit // 5. H&M // 6. Granit // 7. H&M // 8. H&M // 9. Granit // 10. Kinz Kanaan

Nu er vi nået den tid på året hvor familien spørger efter ønskesedler, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne dele nogle af mine ønsker her på bloggen, til lidt inspiration. Jeg synes her er en god blanding af praktisk og lækkert. Kagerullen fra granit står faktisk ret højt på min ønskeliste. Jeg synes den er fin og atypisk. Kameratasken er også et højt ønske. Det er altså bare noget pænere at bære spejlreflekset rundt i en fin lædertaske end i den praktiske af slagsen, som man typisk køber med kameraet. Jeg er næsten nødt til at købe den, hvis den ikke ligger under træet d. 24. Må hellere holde øje med januarudsalget. Det starter jo efterhånden også inden jul de fleste steder. Skørt hvis I spørger mig. Hvad håber I der ligger under træet d. 24? Hvis I har nogle ønsker på jeres egen blog, så smid endelig et link i kommentarfeltet. Inspirtion kan man vel ikke få for meget af.

Ps. Jeg har linket til alle tingene ovenfor, så de er nemme at finde.

English recap / We have reached that time where my family has started asking for Christmas wishes. I have made a little collection of items I definitely won’t mind lying under the Christmas tree this year. I’m especially fond of the camera bag in leather. Perfect when I carry my big camera around to events and during fashionweek.

Ps. I have linked to all of the above item just underneath the collage.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juli 15, 2015 - 19:26

The first ten years

Jeg har tidligere vist bogen her på bloggen, efter jeg havde fået den til jul, men jeg synes det var på tide med et lille review af den. Bogen handler som sagt om H&M’s designsamarbejder de sidste 10 år, og hvis man er interesseret i mode og designere, så synes jeg da klart den er et kig værd. Selv har jeg siddet og læst bogen som min godnat-læsning, men den er netop også perfekt at have liggende på stuebordet. For det første er den pæn at se på, og for det andet kan jeg godt lide at have den liggende til at mine gæster kan bladre i mens jeg f.eks. laver mad til dem. På den måde sidder de ikke bare og kigger, og det skaber grobund for samtale. Det er det jeg elsker ved coffee table books. Selv om bogen har en del tekst, så har den også mange billeder, som gør det interessant at bladre i bogen.

Selv syntes jeg det var særligt interessant at læse kapitlerne og de design samarbejder jeg selv har købt noget fra, specielt Lanvin, som var det første samarbejde jeg købte noget fra. Frakken jeg købte der fra er en af mine yndlings, og det at  den stadig har så stor betydning for mig, gør nok at jeg er ekstra interesseret i at læse kapitlet om Alber Elbaz og Lanvin. Man bliver lidt nostalgisk.

English recap / I have shown you this coffee table book about H&M and their designer collaborations before but I thought it was time to give you a little review. If you love reading about fashion  and designers I highly recommend this book. Personally I really love reading about each collaboration. Besides the book is really pretty having on your coffee table for your guests to look in while you are cooking for them. Eventhough it’s rich on text it has a lot of photos too.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 3, 2015 - 17:30

Royal Copenhagen morgenmadsskåle

Jeg har haft vist jer et lille sneek peak af mine Royal Copenhagen morgenmadsskåle, som jeg fik i fødselsdagsgave. Pga. flytning har de dog ikke været taget i brug endnu, men glæder mig til det. De er nemlig så fine og enkle synes jeg. Har I nogle spændende sommerplaner i dag? Jeg har været en tur i Amager strandpark og skal nu hjem til min søster og hendes kæreste og grille og se deres nye lejlighed, så det glæder jeg mig til. God fredag <3

English recap I did give you guys a little sneek peak on my Royal Copenhagen breakfast bowls which I got for my birthday. I actually haven’t used them yet but I really like the simple look they have. I’m on my way to my sister’s place now to see her new apartment.Do you guys have any plans for this sunny day?

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 17, 2015 - 22:29

New work lamp

Har glædet mig til at vise jer min nye lampe, som jeg bestilte så sent som i mandags. Jeg var så heldig at måtte vælge mig en lampe inde hos bekko.dk. Blev helt glad da GLS manden bankede på min dør, med en kasse i hånden i morges. Kassen blev åbnet så snart jeg kom hjem fra træningscentret, og lampen blev derefter straks samlet, hængt op og foreviget. Jeg er ret vild med at den har den klemme, så jeg kan hænge den forskellige steder. Den er ret perfekt over mit arbejdshjørne. Som jeg har nævnt for jer før, så er jeg meget glad for industri-looket, og det er også en af grundene til at mit valg faldt på netop denne lampe. Og så er den oven i købet ikke specielt dyr. I kan finde den ved at klikke på billederne.

Jeg vil smutte igen. Har nemlig min søde veninde Katrine på besøg til sleepover. Vi har hygget med lækker spaghetti carbonara, og i morgen skal vi afsted mod stemmeurnerne. Nat nat chicas.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap I just wanted to show you guys my new work lamp that I received today. What a nice gift! It already hangs on my book shelf and I think I am falling in love. I love that it’s possible to move the lamp around and place it wherever I find it most convenient. I have my fellow blogger Katrine over for spaghetti carbonara and sleepover today, so we are gonna have fun and editing photos and stuff. Nighty night from Denmark.  

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 8, 2015 - 18:46

Sneak peek / my birthday presents

Jeg holdt fødselsdag i går med boller og lagkage og kagemand og det hele. Elsker at min mor stadig foreslår at vi skal have kagemand med mit navn på, selvom jeg fylder 25 haha. Jeg fik heldigvis også en masse dejlige gaver, og på billedet ovenfor viser jeg et lille sneak peek af nogle af dem. Jeg fik de hvidriflede morgenmadsskåle fra Royal Copenhagen, som jeg havde ønsket mig, så dem glæder jeg mig til at tage i brug. Derudover fik jeg en ny spændende kogebog, lidt sager fra Rice, fine neglelakker, gavekort til Hunkemöller og undertøj.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I celebrated my birthday yesterday so I thought I would show you a little sneak peek of some of my gifts. 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 21, 2015 - 10:44

Interior inspiration / Cable drums

En ting jeg i noget tid nu har været på udkig efter, er kabeltromler. Jeg er ret begejstret for det industrielle look, og jeg kunne godt tænke mig en enten som sofabord eller en større en som spisebord. Allerhelst som spisebord faktisk. Men det kræver plads. Jeg har også overvejet og finde en og skære ud, sådan så jeg kun har en fjerdedel af et bord, som lige passer ind i et hjørne. Tror det vil se godt ud med en af mine ghost stole til, og vupti så har jeg et lille arbejdshjørne. Det er jo helt perfekt hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med.

Jeg har fundet lidt forskellig inspiration inde på Pinterest til hvordan man kan indrette sig med kabeltromler, og der er mange gode billeder der inde. Jeg elsker at man altid kan finde inspiration på Pinterest.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have been looking for a cable drum for a while to decorate my flat. I want one either as a coffee table or a bigger one as a dining table. I actually really like the way the cable drums have been used on the photos. I found them all on Pinterest. It’s my number one go-to place when I need inspiration.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 10, 2015 - 21:12

My new coffee table book

Jeg fik denne coffee table book i julegave. Det er en bog H&M har lavet om deres designsamarbejder gennem de sidste 10 år. Bl.a kan du læse om Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Stella McCartney og Lanvin. Hvert afsnit har en designer, og der er billeder af diverse styles fra samarbejderne. Rigtigt spændende synes jeg. Jeg havde f.eks aldrig set tøjet fra Comme des Garcons eller Viktor og Rolf. Jeg synes bogen er spændende og så er den virkelig pæn at have liggende på stuebordet. De blev kun lavet i et begrænset oplag, og der er ikke flere tilbage på nettet, men måske I kan være heldige at finde en i en af de fysiske butikker.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I got this beautiful coffee table book for Christmas. It’s from H&M and is about their design collaborations through the past ten years. All from Karl Largerfeld and Stella McCartney to Isabel Marant and Alexander Wang of course. I think it is so beautiful for my coffee table. The book is made in limited edition so unfortunately it has already sold out on the webshop but maybe you’re lucky enough to find one in one of the physical stores.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 41234
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram