Nu er vi fem dage inde i december måned og det giver anledning til at dele mine julegave ønsker for i år. Faktisk har de fleste i min familie spurgt efter ønsker for længst, og jeg havde virkelig svært ved at komme på mere end tre ønsker. Da jeg forleden sad og kiggede lidt rundt på nettet, fandt jeg dog alligevel lidt flere ønsker, og altså også nok til en hel collage. Så hvis nogle er jer stadig er lige så idé forladte som jeg var, så er her lidt inspiration til hvad I kan ønske jer, eller give for den sags skyld.

1. Pandebånd i mohairmix fra H&M – Når mit hår er sat op, så er en hue bare ikke helt god. Jeg mangler et pandebånd til de kolde vinterdage.

2 . Magasinholder fra House Doctor – Som teenager skulle jeg bare have den populære magasinholder fra Ikea – den hænger faktisk stadig på mit barndomsværelse hos mine forældre. Mon ikke det er på tide med en mere stilet en af slagsen. Så kan jeg også få alle de magasiner, som ligger på mit sofabord, lidt af vejen.

3. Viskestykker fra Bloomingville –  Selvom jeg ikke som sådan mangler viskestykker, så synes jeg bare at disse fra Bloomingville er så fine, og så er de ikke en gang særligt dyre.

4. Sutsko fra Hunkemöller – Jeg er typen der slider et par sutsko op på en enkelt vinter, så igen i år må jeg have mig et par nye. De her fra Hunkemöller ser dejlige ud. Perfekt til hygge og nattøj.

5. Kashmirhue fra H&M – En hue i et lækkert materiale og som passer til de fleste outfits, er lidt et must. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke allerede ejer en.

6. Gulvtæppe fra House Doctor – Jeg ved faktisk slet ikke hvor jeg vil have dette lille gulvtæppe liggende endnu, men jeg synes det er så pænt, og så er det ikke særlig dyrt.

7. Bestik fra Bloomingville – Jeg har længe gerne ville have messingfarvet bestik, og efter at have set og mærket kvaliteten af Bloomingvilles’ bestik, da jeg besøgte dem på messe, er det altså blevet deres udgave som jeg ønsker mig. Jeg synes det er en god ting at ønske sig, da det måske er lidt dyrt at købe, hvis du skulle ud og købe 6 sæt på en gang. Så hellere få lidt ad gangen. Den sorte udgave af bestikket, er jeg også ret vild med.

8 . Satin top fra H&M – Denne top har jeg egentlig gerne ville have ret længe, men den er stadig ikke blevet sat ned, så nu er den røget på ønskesedlen

9. Headset fra Old Shark – Jeg synes at dette headset er cool og stilet, så det måtte godt bytte med mit hvide kedelige headset

10. Kashmir trøje fra H&M – Blusen her har jeg også kigget med lange øjne efter i noget tid, men jeg har endnu ikke været parat til at betale 800 kr for den. Måske mine gavegivere er heldige at den bliver sat ned med det udsalg der starter 15. december.

11. Gummistøvler fra Nibu boots – Jeg er absolut ikke den praktiske type, men når Nibu kommer med et par fashionable gummistøvler som disse, som jeg sagtens kunne finde på at bruge til hverdag, så bør jeg altså eje dem. Min søster har lige købt et par og tippede mig om at der lige nu er 25% at spare på alle deres gummistøvler med koden ‘Jul25’. Koden gælder helt frem til d. 20. december.

Alle gaveønsker ligger til under 800 kr og mange af dem endda under 200 kr, så der skulle være noget for enhver 🙂 I må endelig linke i kommentarfeltet hvis I også har en ønskeseddel online, som jeg kan få inspiration fra.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...