Kategoriarkiv: Outfits

juni 27, 2017 - 02:10

Maxikjole og ny taske fra Milano

Dress / Nümph (cheaper option here), denim jacket / Soyaconcept (now on sale), bag / Mango, hairband / Berggren Studio, Sunglasses / Rayban

Billederne her er fra bloggerturen til Milano. Under vores shopping tur fik jeg lige søde Maria til hurtigt at skyde et par outfit billeder af mig. Så kunne jeg nemlig også lige få vist jer min nye fine taske fra Mango, som faktisk var det eneste nye jeg kom hjem med fra Milano. Jeg må ellers sige at det var fristende med de mange lækre italienske mærker som Galleria Vittorio Emanuele bød på. Jeg nøjedes dog med at kigge. Som nogle af jer måske ved, faldt jeg for et par fine glimmer solbriller, men købte dem ikke. Det endte jeg så alligevel med at gøre to dage senere. Eftersom jeg stadig tænkte på dem, måtte jeg på jagt i Danmark, og heldigvis nåede jeg lige at købe dem på vej til lufthavnen inden turen gik tilbage til New York.

Apropos New York og glimmer briller, så var jeg til New York Gay Parade i går, og havde i bedste stil iført mig glimmer solbrillerne. Jeg havde egentlig aftalt med en veninde at vi bare skulle ind og kigge på paraden, men vi mødte et par nye danske venner og pludselig befandt vi os forrest i Scandinavian gay parade med røde t-shirts og farverige flag. Det var så mega sjovt, og før jeg vidste af det måtte jeg desværre forlade selskabet. Jeg havde nemlig en aftale med 4 andre om at vi skulle ud og køre vandscooter på Hudson River kl. 18:30. Dem jeg bor hos havde givet mig det i fødseldagsgave, og manner hvor var det en fed gave at få! Det var den fedeste måde at få set noget af New York på. Jeg tror faktisk jeg vil lave et seperat indlæg om den tur, eller måske skrive meget mere om det i et ‘What to do in New York’-indlæg. 

Dagen i går må siges at have været en af de bedste, hvis ikke den bedste til dato her i New York. Gay Parade med søde mennesker og at opleve solnedgang over New Yorks skyline fra en vand scooter ude på Hudson River. What’s not to love!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 6, 2017 - 10:49

Det der med brede hofter og en smal talje

tee / COS, skirt / H&M, sandals / Morocco, bag / Urban Outfitters, rings / Mai Copenhagen and Bijules 

Et outfit fra sidste weekend da vejret var on point. Jeg havde besøg af min søde veninde Katrine, og vi blev simpelthen nødt til at skyde et par billeder nede ved stranden, da vi så denne smukke solnedgang. Selvom den var rigtig flot, gjorde lyset det faktisk svært at få nogle rigtig gode billeder, men jeg synes nu alligevel jeg ville vise jer disse. Det jeg ville sige med overskriften var egentlig at jeg har haft (og har stadig) SÅ svært ved at finde en nederdel jeg kan passe. En som bare sidder som den skal. Jeg tænker der må være andre end mig der sidder med det problem at nederdelen enten er lige stram nok hen over lår og hofter, eller også er den alt for stor i taljen. Jeg vaklede meget mellem to størrelser, da jeg skulle have denne, og er stadig i tvivl om jeg har valgt rigtigt. Hvis der dog bare fandtes en størrelse lige midt imellem haha.

Denne nederdel er alt for stor i livet og gaber meget på ryggen, men sidder egentlig okay hen over hofterne. I en mindre størrelse sad den meget bedre til i livet, og sad nærmest perfekt, hvis jeg stod helt stille. Desværre begyndte den at kravle op og sætte sig i nogle ret uæstetiske folder hen over lår og hofter, så snart jeg begyndte at gå, hvilket beviser at den er lige lille nok der. Jeg kunne mærke at det ville blive irriterende i længden, og derfor blev min løsning den større størrelse, men med et bælte i taljen. Pasformen er langt fra perfekt, men jeg er vild med looket og denne nederdel sidder okay. Hvis nogle af jer kender til hvor man kan finde nederdele og jeans der sidder godt på kvinder med brede hofter og smal talje, så del endelig i kommentarfeltet!! Der må være flere af os haha.

 

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 28, 2017 - 14:11

White lace and boyfriend jeans

Beach cover-up / Doutzen’s summer stories for Hunkemöller (20% off today), boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren, sandals / Morocco, bag / Deichmann, bra / Abecita, sunglasses / Rayban

Så kom resten af outfittet fra i går op, så I kan se blondekjolen bagpå også. Det var faktisk så varmt i går at vi endte på stranden, og med knap to minutters gang til stranden fra mine forældre, var det passende bare at smide denne kjole over bikinien på vej derned. Jeg ved ikke endnu om jeg tager noget ferie under varmere himmelstrøg, da Danmark nok må være første prioritet for min sommerferie i år. Jeg er trods alt kun hjemme i tre uger, og der vil jeg gerne nå at se alle og nyde den danske sommer, men måske jeg nupper en lille rejse et sted hen, når jeg er tilbage i New York. Heldigvis har vi også en pool tilknyttet den bygning jeg bor i, så der skulle gerne være rig mulighed for at slikke sol, og denne kjole vil virkelig være nem lige at smide over bikinien fra lejligheden og ned til poolen.

Husk at Memberdays hos Hunkemöller slutter om mindre end 10 timer, så det er med at være hurtig hvis du vil nå at have fat i noget lækkert badetøj med 20%. Jeg overvejer om dette sæt skal klikkes hjem. Nu vil jeg smutte ud og nyde det gode vejr. Vi blogges.

/ Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 14, 2017 - 22:12

Going out for dinner in my new mules

Top /Joie, pants / Calvin Klein, mules / Nine West (now on sale!), bag / Karl Lagerfeld (similar here), ring / Mai Cpenhagen 

Billederne her er fra da min søster var her. Hun tog hurtigt disse billeder af mig inden vi tog ud og spiste på en hyggelig restaurant som ligger lige ved siden af mit arbejde. Det er faktisk en sports bar hvor alle suit-folkene kommer efter arbejde, men de serverer altså den lækreste risotto med grillet laks der inde. Mums. Efterfølgende tog vi på the Rainbow Room, som er den rooftop bar der ligger oppe i Rockefeller. En ganske god og festlig måde at få set byen på. Jeg havde mine nye mules på, som jeg fandt tidligere den uge. Perfekt til anledningen.

Det var super hyggeligt at have min søster på besøg, og foruden at bruge en hel del tid i diverse butikker, fik vi da gået over Brooklyn Bridge et par gange, besøgt Central Park, spist sushi ved Ground Zero,og så fik vi også været en lille weekend tur i Washington D.C., hvor vejret i øvrigt var mega lækkert. De af jer der følger med på Instagram (byjennip), kunne se at vi rendte rundt i så lidt tøj som muligt. Det var ikke vejr til andet end lette luftige kjoler. Nu går turen heldigvis meget snart mod Danmark igen, hvor jeg glæder mig til at holde lidt sommerferie med min familie, og at få set alle mine venner.

English // These photos are from when my sissy were visiting. I had her take the photos just before we went in to a reastaurant for the most delicious and tasty grilled salmon with risotto. Later we went to the Rainbow Room on the 65th floor of Rockefeller Center. A glass of wine and a great view were not the worst way to end the day. I wore my new mules for the occasion. Eventhough the heel is a bit heavy they are quite easy to walk in.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 16, 2017 - 06:10

Happy Easter!

Jumper / H&M, cami / H&M, jeans / Monki, boots / Ecco (now 20% off), scarf worn as headband / Berggren Studio, necklace / Sanne Nordahn 

Et outfit tilbage fra inden jeg tog til New York. Tror egentlig heller aldrig jeg har fået vist jer blusen her, som jeg faktisk fik i julegave, så det er lidt sent I får den at se på. Ikke desto mindre har den været på en del, og den var også på på flyveturen her over. Da den er oversize og 100% cashmere er det bare den perfekte store hyggetrøje, som man kan varme sig i på et koldt fly eller på køligere dage her ovre. De sidste dage har vejret dog været rigtigt skønt, 20-27 grader, og i dag lover de fuld sol og 29 grader, så det er virkelig sommervejr. Det er bare med at nyde det, for vejret skifter virkelig konstant.

I eftermiddag skal jeg til en amerikansk påskefrokost hos min chef. Det er sådan noget hvor alle tager en ret med hver, og jeg skal stå for mashed potatoes. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke kan lave kartoffelmos, men jeg er lidt spændt på om jeg kan lave den efter amerikanernes smag. Der skal i hvert fald både løg, hvidløg og ost i, og så godt med smør og mælk. Rigtig amerikansk hehe.

English / I don’t think I’ve ever shown you this gorgeous oversized cashmere jumper although I got it all the way back at Christmas. I must admit it has been in constant rotaion over winter and the rather cold spring that we have had. I even wore it on the flight to New York because its so warm and cosy. The weather has finally start to change to the warmer, so this one is now packed away.

This afternoon I’m going to an American Easter lunch at my boss lady’s house so that’s definitely gonna be fun! It’s a potluck so I’m bringing the mashed potatoes and I can say it’s a little different from the Danish way of making mashed potatoes. The American one contains both onions, garlic and cheese, so I’m pretty excited to taste it and to see if people like it at all, haha.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 19, 2017 - 14:55

Strolling around in Soho

Tee / Kenzo x H&M, jeans / Only, boots / Nibu, coat / H&M, ring / Bijules x Urban Outfitters

Billederne her er fra en solrig dag i SoHo. Det var virkelig lækkert at solen skinnede, men nøj hvor gjorde det det svært at få taget nogle ordentlige billeder. Jeg mødtes med Amalie, som jeg har mødt gennem bloggen og Det danske netværk i New York, så hun kunne vise mig nogle af de hyggelige gader. Jeg arbejder selv i NoHo, så jeg er ofte i gaderne i SoHo, men Amalie kendte mange af gaderne lidt bedre, og vi gik derfor rundt i det skønne vejr og skød lidt billeder af gaderne og livet i området, New York har simpelthen så mange lækre locations, hvor det kunne være nice at skyde outfit billeder til bloggen, men det er lige det der med at finde nogle til at tage billederne. Det skal man dog ikke være så genert for her. Mens Amalie og jeg selv stod og skød lidt billeder, kom en mand med sine tre hunde hen og spurgte om vi ikke lige ville tage nogle billeder af ham mens han kom gående med sine hunde. Og så begyndte han ellers at gå mod os med hundene, som var fortovet en anden catwalk, alt imens Amalie skød løs med kameraet på hans telefon. Haha det var nu en lidt spøjs oplevelse, men fedt at han var så cool omkring det. Han skulle vel bare bruge et godt billede til sin Instagram haha.

English / These photos were shot on a really sunny day in SoHo. It was so nice having the sun around but it did make it rather difficult to shoot. There are so many nice locations in New York and I have already found several where I want to shoot some photos for the blog. One thing I have learned here in NYC is that you should not be afraid of asking strangers in the streets to take your photo. A man came to us while we were shooting and asked if we could take some photos of him walking with his three dogs. He gave us his phone and started walking with his dogs like the sidewalk was some runway. I was seriously laughing on the inside but at the same time amazed and impressed about that people here really aren’t shy! I guess he really needed a good photo for his Instagram haha.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
februar 27, 2017 - 16:57

A quick Hello from NYC

Jeans / Zara, coat / Stylebutler (similar option here), shoes / H&M, jumper / H&M (now on sale!)

Så fik jeg endelig smidt det outfit op, som jeg lovede jer for over en uge siden. Jeg kan egentlig godt lide outfittet, som er et meget godt eksempel på overgangen fra vinter til forår, men da vi skulle skyde billederne, begyndte det at støvregne, og det satte desværre sit lidt kedelige præg på billederne her. Nå men jeg ville egentlig lige tjekke ind og give lidt livstegn fra mig. Jeg har været lidt fraværende pga. pakning og flytning til New York. Nu er jeg her endelig og bor de første dage på hotel i Korea Town. Knap et minut fra 5th avenue, to minutter fra Broadway og ca. 20 minutters gang til Times Square, så det kunne næsten ikke ligge mere centralt. Den ene dag har taget den anden, siden jeg ankom sent fredag aften, og derfor er det først i dag jeg lige når at tjekke ind og sige hej.

Jeg har fået trukket en vinder af min give away og den heldige blev Katrine Jensen. Stort tillykke til dig :) Jeg sender en mail din vej, så vi kan finde ud af hvor din nye fine hårbøjle i mink skal sendes til.

English / I finally got to show you the entire outfit which I promised you to see over a week ago. I actually really like this outfit and the fact that it’s an example of the transitioning weather we’re going through now between winter and spring. The weather was quite grey the day we shot the photos though. Anyways, I have finally arrived to New York. I’m staying at a hotel in Korea Town these first days. I have less than one minute to 5th Avenue, about two minutes to Broadway and a 20 minute walk to Times Square so it couldn’t be much better. One day has just taken over the other so it’s not until today I have had time to sit and actually do a blogpost.

Skriv kommentar 1 Kommentar
februar 20, 2017 - 00:55

Drømmer om dette rejse outfit

SIL Tee // Only Jeans // Zadig & Voltaire taske // Nibu støvler // Essie neglelak // See Concept briller // Stand fake fur

Som I måske ved så rejser jeg snart et smut til New York. Jeg er mentalt ved at pakke, men er rent fysisk ikke gået i gang endnu. Jeg går også og tænker over hvad jeg skal have på på selve afrejse dagen. For mig er det vigtigt at have noget behageligt på, når jeg skal sidde i et fly i 8½ time. Samtidig vil jeg gerne have noget varmt på i det kølige fly, som en pelset jakke. Den er nem at tage af når det pludselig bliver for varmt igen. Jeg har i samarbejde med Miinto.dk sammensat mit bud på et rejse outfit. Det er en lidt svær årstid at klæde sig på til. Det er lige ved at være forår, men selvom dagene er længere og solen oftere titter frem, så er det stadig lidt køligt endnu.

Jeg har holdt outfittet her rimelig afslappet med ripped jeans og en løs t-shirt. Gummistøvlerne fra Nibu Boots er både pæne og behagelige at rende rundt i, og det er der brug for på de lange vandringer man nogle gange bliver sendt på i lufthavnene. For en kontaktlinse bruger som mig, er briller et essentielt item på flyveturen. Jer der bruger linser ved sikkert hvad jeg snakker om, når jeg siger at linserne fuldstændig tørrer ens øjne ud oppe i de højere luftlag. Derfor tager jeg et par briller med i håndtasken, og disse i collagen er et ret pænt bud synes jeg.

Jeg tænker at de fleste af jer kender til Miinto, men det er måske ikke alle der kender deres koncept om at shoppe lokalt online. På Miinto er det nemlig fysiske butikker rundt omkring i hele landet, som sætter varer til salg. Det vil sige at Miinto ikke står for a pakke og sende din vare, men det gør derimod den fysiske butik, som har den vare du bestiller. Til gengæld sørger Miinto for at samle alle disse butikker og brands under deres virtuelle tag.

Jeg selv overvejer at klikke støvlerne hjem, som sendes fra Nibus egen buik. Leveringen er kun 1-3 hverdage, så der er en ret god chance for at jeg ville kunne nå at få dem inden jeg skal rejse. Sorte jeans og en løs t-shirt har jeg allerede i min basis garderobe, men t-shirten her er godt nok sat ned til sølle 60 kr, så måske den ryger med i købet. En lækker taske er altså også værd at sætte penge i, men denne fra Zadig & Voltaire kommer foreløbigt på ønskesedlen.

Indlægget er sposoreret af Miinto.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 14, 2017 - 23:02

Be my Valentine + give away

Cami dress / Hunkemöller, fur headband / Le Noé, necklaces / Carre + Sanne Nordahn

Happy Valentine! Jeg ved ikke hvor meget I går op i Valentines day. Jeg går ikke super meget op i dagen, men synes nu alligevel jeg ville lave et indlæg med ting som kunne være fine at have på eller få forærende Valentines day. Specielt fordi jeg har en give away til jer.

Jeg har linket til alle tingene jeg har på ovenfor. Desværre er natkjolen ikke længere at finde på Hunkemöllers webshop. Jeg fandt den nemlig selv til en ret god pris til januarudsalget. Jeg sad i flere dage og holdt øje med hvornår den kom tilbage i min størrelse, da jeg synes den er så fin og feminin. Derfor var jeg også næsten nødt til at vise jer den, og det er næsten kun Valentines Day der kan retfærdiggøre det. Det jeg egentlig også gerne vil snakke om, er den fine hårbøjle i mink. Den er fra det nye danske brand Le Noé. Er der nogle af jer der kender det? De er mest kendt for deres lækre pelstasker, men jeg var bare solgt da jeg så deres udvalg af pels hårbøjler. De var så søde at sende mig en hårbøjle lige inden modeugen, så jeg kunne have den på der. Den perfekte accessory til vinter modeugen. Jeg fik også en del komplimenter for den.

Faktisk ledte min hårbøjle mig til en invitation til forpremieren på Lala Land. Til et af showsne kom jeg nemlig til at sidde ved siden af en sød udenlandsk blogger, som komplimenterede min hårbøjle. Vi kom i snak, og hun fortalte at hun også arbejdede med Nordisk Film, og sendte mig efterfølgende invitationen til Lala Land. Desværre fandt jeg ud af at det var samme dag som jeg skulle til gallapremieren på Fifty Shades Darker. Det kan jeg stadig ærgre mig over haha, for Fifty Shaeds kan man altid se. Lala Land har jeg bare hørt rigtig godt om, så måske jeg må ind og se den når den har premiere snart.

Nok om modeugen og film premierer. Hvis I kunne tænke jer at vinde en hårbøjle mage til min (i valgfri farve) så kan i være heldige at få fingrene i den ved blot at gøre følgende:

  1. Følge Le Noé på facebook her
  2. Skrive en kommentar til dette indlæg med hvilken farve du ønsker hårbøjlen i (se udvalg her)

Jeg trækker en vinder fredag d. 24. februar.

Ps. Deltag på min Instagram (@byjennip) for et ekstra lod i puljen om at vinde mink hårbøjlen fra Le Noé

 

Skriv kommentar 10 Kommentarer
februar 12, 2017 - 15:53

Furry headband and bare shoulders

Affiliate links: shirt / My sis’ old one (similar here), jeans / Monki, boots / Ecco (now 30% off), mink headband / Le Noé

Billederne her blev taget for en uge siden, da jeg var ovre og besøge min veninde. Det var seriøst koldt da vi skød billeder, så det var en udfordring at smide jakken, og samtidig se ud som om man ikke var stivfrossen. Først billeder af hende, og så af med jakken og så billeder af mig. Jeg har stadig to outfits fra Marokko, men jeg havde mere lyst til at smide et helt aktuelt outfit  op på bloggen i dag. Nå, jeg skal jo også have lidt outfits at vise mens jeg er i New York. Det er jo ikke sikkert jeg lige møder nogen til at tage billeder af mig, så måske det er meget godt at gemme Marokko outfitsne til der, eller få taget lidt ekstra outfit billeder hjemmefra. Må indrømme at jeg ikke helt kan forestille mig bloggen her helt uden outfits. Så ville jeg virkelig synes der manglede noget. Husk forresten at holde øje med bloggen i løbet af næste uge, hvor jeg smider en lille lækker give away op. Sandsynligvis den sidste give away inden jeg rejser.

English recap / These photos were taken excactly a week ago when I was visitting my sweet friend and blogger colleague Katrine. It was feezing cold and we both struggeled looking like we didn’t freeze on our photos. I actually still have a few outfit photos from Morocco but i wanted to share a more weather apropriate outfit today. Maybe I will safe the Morocco outfits for when I’m in New York. I don’t know if I’ll meet any people to take my outfit photos when I’m there, so I guess it’s good to have a few outfits ready for the blog before I go. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 28123451020Sidste »
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram