Kategoriarkiv: Outfits

april 16, 2017 - 06:10

Happy Easter!

Jumper / H&M, cami / H&M, jeans / Monki, boots / Ecco (now 20% off), scarf worn as headband / Berggren Studio, necklace / Sanne Nordahn 

Et outfit tilbage fra inden jeg tog til New York. Tror egentlig heller aldrig jeg har fået vist jer blusen her, som jeg faktisk fik i julegave, så det er lidt sent I får den at se på. Ikke desto mindre har den været på en del, og den var også på på flyveturen her over. Da den er oversize og 100% cashmere er det bare den perfekte store hyggetrøje, som man kan varme sig i på et koldt fly eller på køligere dage her ovre. De sidste dage har vejret dog været rigtigt skønt, 20-27 grader, og i dag lover de fuld sol og 29 grader, så det er virkelig sommervejr. Det er bare med at nyde det, for vejret skifter virkelig konstant.

I eftermiddag skal jeg til en amerikansk påskefrokost hos min chef. Det er sådan noget hvor alle tager en ret med hver, og jeg skal stå for mashed potatoes. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke kan lave kartoffelmos, men jeg er lidt spændt på om jeg kan lave den efter amerikanernes smag. Der skal i hvert fald både løg, hvidløg og ost i, og så godt med smør og mælk. Rigtig amerikansk hehe.

English / I don’t think I’ve ever shown you this gorgeous oversized cashmere jumper although I got it all the way back at Christmas. I must admit it has been in constant rotaion over winter and the rather cold spring that we have had. I even wore it on the flight to New York because its so warm and cosy. The weather has finally start to change to the warmer, so this one is now packed away.

This afternoon I’m going to an American Easter lunch at my boss lady’s house so that’s definitely gonna be fun! It’s a potluck so I’m bringing the mashed potatoes and I can say it’s a little different from the Danish way of making mashed potatoes. The American one contains both onions, garlic and cheese, so I’m pretty excited to taste it and to see if people like it at all, haha.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 19, 2017 - 14:55

Strolling around in Soho

Tee / Kenzo x H&M, jeans / Only, boots / Nibu, coat / H&M, ring / Bijules x Urban Outfitters

Billederne her er fra en solrig dag i SoHo. Det var virkelig lækkert at solen skinnede, men nøj hvor gjorde det det svært at få taget nogle ordentlige billeder. Jeg mødtes med Amalie, som jeg har mødt gennem bloggen og Det danske netværk i New York, så hun kunne vise mig nogle af de hyggelige gader. Jeg arbejder selv i NoHo, så jeg er ofte i gaderne i SoHo, men Amalie kendte mange af gaderne lidt bedre, og vi gik derfor rundt i det skønne vejr og skød lidt billeder af gaderne og livet i området, New York har simpelthen så mange lækre locations, hvor det kunne være nice at skyde outfit billeder til bloggen, men det er lige det der med at finde nogle til at tage billederne. Det skal man dog ikke være så genert for her. Mens Amalie og jeg selv stod og skød lidt billeder, kom en mand med sine tre hunde hen og spurgte om vi ikke lige ville tage nogle billeder af ham mens han kom gående med sine hunde. Og så begyndte han ellers at gå mod os med hundene, som var fortovet en anden catwalk, alt imens Amalie skød løs med kameraet på hans telefon. Haha det var nu en lidt spøjs oplevelse, men fedt at han var så cool omkring det. Han skulle vel bare bruge et godt billede til sin Instagram haha.

English / These photos were shot on a really sunny day in SoHo. It was so nice having the sun around but it did make it rather difficult to shoot. There are so many nice locations in New York and I have already found several where I want to shoot some photos for the blog. One thing I have learned here in NYC is that you should not be afraid of asking strangers in the streets to take your photo. A man came to us while we were shooting and asked if we could take some photos of him walking with his three dogs. He gave us his phone and started walking with his dogs like the sidewalk was some runway. I was seriously laughing on the inside but at the same time amazed and impressed about that people here really aren’t shy! I guess he really needed a good photo for his Instagram haha.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
februar 27, 2017 - 16:57

A quick Hello from NYC

Jeans / Zara, coat / Stylebutler (similar option here), shoes / H&M, jumper / H&M (now on sale!)

Så fik jeg endelig smidt det outfit op, som jeg lovede jer for over en uge siden. Jeg kan egentlig godt lide outfittet, som er et meget godt eksempel på overgangen fra vinter til forår, men da vi skulle skyde billederne, begyndte det at støvregne, og det satte desværre sit lidt kedelige præg på billederne her. Nå men jeg ville egentlig lige tjekke ind og give lidt livstegn fra mig. Jeg har været lidt fraværende pga. pakning og flytning til New York. Nu er jeg her endelig og bor de første dage på hotel i Korea Town. Knap et minut fra 5th avenue, to minutter fra Broadway og ca. 20 minutters gang til Times Square, så det kunne næsten ikke ligge mere centralt. Den ene dag har taget den anden, siden jeg ankom sent fredag aften, og derfor er det først i dag jeg lige når at tjekke ind og sige hej.

Jeg har fået trukket en vinder af min give away og den heldige blev Katrine Jensen. Stort tillykke til dig :) Jeg sender en mail din vej, så vi kan finde ud af hvor din nye fine hårbøjle i mink skal sendes til.

English / I finally got to show you the entire outfit which I promised you to see over a week ago. I actually really like this outfit and the fact that it’s an example of the transitioning weather we’re going through now between winter and spring. The weather was quite grey the day we shot the photos though. Anyways, I have finally arrived to New York. I’m staying at a hotel in Korea Town these first days. I have less than one minute to 5th Avenue, about two minutes to Broadway and a 20 minute walk to Times Square so it couldn’t be much better. One day has just taken over the other so it’s not until today I have had time to sit and actually do a blogpost.

Skriv kommentar 1 Kommentar
februar 20, 2017 - 00:55

Drømmer om dette rejse outfit

SIL Tee // Only Jeans // Zadig & Voltaire taske // Nibu støvler // Essie neglelak // See Concept briller // Stand fake fur

Som I måske ved så rejser jeg snart et smut til New York. Jeg er mentalt ved at pakke, men er rent fysisk ikke gået i gang endnu. Jeg går også og tænker over hvad jeg skal have på på selve afrejse dagen. For mig er det vigtigt at have noget behageligt på, når jeg skal sidde i et fly i 8½ time. Samtidig vil jeg gerne have noget varmt på i det kølige fly, som en pelset jakke. Den er nem at tage af når det pludselig bliver for varmt igen. Jeg har i samarbejde med Miinto.dk sammensat mit bud på et rejse outfit. Det er en lidt svær årstid at klæde sig på til. Det er lige ved at være forår, men selvom dagene er længere og solen oftere titter frem, så er det stadig lidt køligt endnu.

Jeg har holdt outfittet her rimelig afslappet med ripped jeans og en løs t-shirt. Gummistøvlerne fra Nibu Boots er både pæne og behagelige at rende rundt i, og det er der brug for på de lange vandringer man nogle gange bliver sendt på i lufthavnene. For en kontaktlinse bruger som mig, er briller et essentielt item på flyveturen. Jer der bruger linser ved sikkert hvad jeg snakker om, når jeg siger at linserne fuldstændig tørrer ens øjne ud oppe i de højere luftlag. Derfor tager jeg et par briller med i håndtasken, og disse i collagen er et ret pænt bud synes jeg.

Jeg tænker at de fleste af jer kender til Miinto, men det er måske ikke alle der kender deres koncept om at shoppe lokalt online. På Miinto er det nemlig fysiske butikker rundt omkring i hele landet, som sætter varer til salg. Det vil sige at Miinto ikke står for a pakke og sende din vare, men det gør derimod den fysiske butik, som har den vare du bestiller. Til gengæld sørger Miinto for at samle alle disse butikker og brands under deres virtuelle tag.

Jeg selv overvejer at klikke støvlerne hjem, som sendes fra Nibus egen buik. Leveringen er kun 1-3 hverdage, så der er en ret god chance for at jeg ville kunne nå at få dem inden jeg skal rejse. Sorte jeans og en løs t-shirt har jeg allerede i min basis garderobe, men t-shirten her er godt nok sat ned til sølle 60 kr, så måske den ryger med i købet. En lækker taske er altså også værd at sætte penge i, men denne fra Zadig & Voltaire kommer foreløbigt på ønskesedlen.

Indlægget er sposoreret af Miinto.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 14, 2017 - 23:02

Be my Valentine + give away

Cami dress / Hunkemöller, fur headband / Le Noé, necklaces / Carre + Sanne Nordahn

Happy Valentine! Jeg ved ikke hvor meget I går op i Valentines day. Jeg går ikke super meget op i dagen, men synes nu alligevel jeg ville lave et indlæg med ting som kunne være fine at have på eller få forærende Valentines day. Specielt fordi jeg har en give away til jer.

Jeg har linket til alle tingene jeg har på ovenfor. Desværre er natkjolen ikke længere at finde på Hunkemöllers webshop. Jeg fandt den nemlig selv til en ret god pris til januarudsalget. Jeg sad i flere dage og holdt øje med hvornår den kom tilbage i min størrelse, da jeg synes den er så fin og feminin. Derfor var jeg også næsten nødt til at vise jer den, og det er næsten kun Valentines Day der kan retfærdiggøre det. Det jeg egentlig også gerne vil snakke om, er den fine hårbøjle i mink. Den er fra det nye danske brand Le Noé. Er der nogle af jer der kender det? De er mest kendt for deres lækre pelstasker, men jeg var bare solgt da jeg så deres udvalg af pels hårbøjler. De var så søde at sende mig en hårbøjle lige inden modeugen, så jeg kunne have den på der. Den perfekte accessory til vinter modeugen. Jeg fik også en del komplimenter for den.

Faktisk ledte min hårbøjle mig til en invitation til forpremieren på Lala Land. Til et af showsne kom jeg nemlig til at sidde ved siden af en sød udenlandsk blogger, som komplimenterede min hårbøjle. Vi kom i snak, og hun fortalte at hun også arbejdede med Nordisk Film, og sendte mig efterfølgende invitationen til Lala Land. Desværre fandt jeg ud af at det var samme dag som jeg skulle til gallapremieren på Fifty Shades Darker. Det kan jeg stadig ærgre mig over haha, for Fifty Shaeds kan man altid se. Lala Land har jeg bare hørt rigtig godt om, så måske jeg må ind og se den når den har premiere snart.

Nok om modeugen og film premierer. Hvis I kunne tænke jer at vinde en hårbøjle mage til min (i valgfri farve) så kan i være heldige at få fingrene i den ved blot at gøre følgende:

  1. Følge Le Noé på facebook her
  2. Skrive en kommentar til dette indlæg med hvilken farve du ønsker hårbøjlen i (se udvalg her)

Jeg trækker en vinder fredag d. 24. februar.

Ps. Deltag på min Instagram (@byjennip) for et ekstra lod i puljen om at vinde mink hårbøjlen fra Le Noé

 

Skriv kommentar 10 Kommentarer
februar 12, 2017 - 15:53

Furry headband and bare shoulders

Affiliate links: shirt / My sis’ old one (similar here), jeans / Monki, boots / Ecco (now 30% off), mink headband / Le Noé

Billederne her blev taget for en uge siden, da jeg var ovre og besøge min veninde. Det var seriøst koldt da vi skød billeder, så det var en udfordring at smide jakken, og samtidig se ud som om man ikke var stivfrossen. Først billeder af hende, og så af med jakken og så billeder af mig. Jeg har stadig to outfits fra Marokko, men jeg havde mere lyst til at smide et helt aktuelt outfit  op på bloggen i dag. Nå, jeg skal jo også have lidt outfits at vise mens jeg er i New York. Det er jo ikke sikkert jeg lige møder nogen til at tage billeder af mig, så måske det er meget godt at gemme Marokko outfitsne til der, eller få taget lidt ekstra outfit billeder hjemmefra. Må indrømme at jeg ikke helt kan forestille mig bloggen her helt uden outfits. Så ville jeg virkelig synes der manglede noget. Husk forresten at holde øje med bloggen i løbet af næste uge, hvor jeg smider en lille lækker give away op. Sandsynligvis den sidste give away inden jeg rejser.

English recap / These photos were taken excactly a week ago when I was visitting my sweet friend and blogger colleague Katrine. It was feezing cold and we both struggeled looking like we didn’t freeze on our photos. I actually still have a few outfit photos from Morocco but i wanted to share a more weather apropriate outfit today. Maybe I will safe the Morocco outfits for when I’m in New York. I don’t know if I’ll meet any people to take my outfit photos when I’m there, so I guess it’s good to have a few outfits ready for the blog before I go. 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 4, 2017 - 18:46

Et outfit fra varmere himmelstrøg

top / VRS, skirt / second hand, shoes / H&M, earcuff / Vera Vega, hairband / Asos 

Outfittet her er helt tilbage fra Marokko blogger-turen i november. Jeg har faktisk to outfits mere fra turen liggende, som jeg endnu ikke har fået lagt op. December og januar har virkelig været nogle travle måneder, så ret mange indlæg er det ikke blevet til i den periode. Januar måned blev formit vedkommende sluttet af med opstart af Copenhagen fashionweek. Dog deltog jeg denne gang kun i ganske få ting, da jeg istedet har hjulpet til backstage til diverse shows og events. Det er en lidt hård, men anderledes måde at opleve modeugen på, og så giver det en masse erfaring, jeg kan bruge fremtidigt i branchen.

I går tog jeg direkte fra modeugen og The Jewellery Room til Jylland, for at besøge min savnede veninde og blogger kollega, som jeg er hos til i morgen. Jeg har ikke set hende siden vores tur til Marokko, og så har jeg slet ikke fået set hendes nye lejlighed, så vi har brugt meget tid på at catche up. Jeg satser på at nå at få et mere personligt indlæg op i morgen, men nu vil jeg smutte ud og hjælpe min veninde og hendes kæreste med at lave Spaghetti Carbonara. Vi blogges <3

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 11, 2017 - 14:07

Jeg har gjort noget tosset

coat / Soaked in Luxury (similar option on sale), jeans / Only, shoes / Deichmann, headband / H&M, scarf / H&M

Jeg har gjort noget lidt vildt, synes jeg selv! Jeg har jo længe gerne ville til New York, og efter jeg i går, sammen med min salgschef, fik de sidste ting på plads, om hvornår jeg stopper på mit arbejde, tog jeg det næste skridt og købte en one way ticket til New York!! Uha det bliver lige pludselig meget virkeligt det hele. Mit arbejde har heldigvis været SÅ forstående omkring min beslutning, og jeg har fået den største støtte og opbakning fra dem hele vejen. Det bliver derfor også helt svært at skulle forlade de trygge rammer på kontoret, og selvfølgelig min familie og lille Danmark, for at rejse ud og udforske det ukendte. Jeg rejser selvfølgelig ikke derover helt uden formål, men der er så mange ting der stadig skal på plads, så jeg vil hellere fortælle jer mere om det en anden gang. Lige nu flyver en masse tanker gennem mit hoved, fordi jeg både glæder mig helt vildt og er spændt, men også bange og nervøs. Det hele er lidt skræmmende. Om jeg skal være der en måned eller fem, det ved jeg slet ikke endnu, så det må tiden vise.

Outfittet her er fra i torsdags, da jeg mødtes med Sophie. Hun var så sød at skyde disse billeder af mig inden vi tog på visit hos de søde piger hos PR Connect, og efterfølgende til torsdagsbar hos det nye HB Community. Det var isnende koldt, så jeg var pakket godt ind med masser af lag, pandebånd og mit store lækre kashmir tørklæde.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
december 23, 2016 - 11:14

Wearing an oldie but goodie

Affiliate links: Jeans / VRS (simliar here), jumper / Soaked in Luxury (similar here), leather jacket / Versace for H&M (similar option on sale), boots / VRS, bag / Forever21, Mink pompom / Storm & Marie x Kopenhagen Fur, nails / Ellos (Bloody Berry)

Outfittet her er fra sidste onsdag da jeg mødtes med Sophie, for at skyde outfit billeder inden PR-visit og efterfølgende Deichmann event. Jeg havde hevet min 5 år gamle biker jakke ned fra stativet og iført mig den sammen med sorte jeans, et par gode hverdags støvler og yndlings strikken. Jeg har flere gange overvejet at sælge jakken da cost per wear er lidt højt (indrømmet! Den har slet ikke været brugt nok), men jeg kunne alligevel ikke forene mig med tanken om at skille mig af med den. Selvom jeg til tider har haft svært ved at style denne læderjakke, så er den bare lidt et statement piece, og så virker kvaliteten af læder faktisk overraskende lækker og tyk. Og nu hvor bikerjakken har fået et revival, så er det som om den lige pludselig passer til alt.

Efter Deichmann event og lidt butiks kiggeri sammen med søde Louise, tog jeg i Tivoli og spiste og hyggede med mine forældre. Min mor fyldte nemlig år. Selvom Tivoli bare er virkelig smuk og hyggelig på denne tid af året, så var det lidt en kold fornøjelse i læderjakke. Det var bestemt ikke gennemtænkt, men ved at rende ind og ud af diverse boder og forbi varmelamper, så gik det haha.

Jeg vil forresten lige anbefale min neglelak fra Ellos. Jeg fik den egentlig bare i en goodiebag til et event tidligere på måneden, men hvor er den røde klare farve bare fin, og så holder den ret godt på neglene. Jeg var lige inde og kigge på hjemmesiden. 39 kroner koster den. Den farve jeg har på hedder Bloody Berry, hvis I er interesserede.

Jeg tror dette indlæg bliver mit sidste inden Juleaften for om lidt kommer min tvillingesøster, og så skal vi på et par visitter og rundt og have byttet julegaver med folk. I morgen går dagen med pyntning af juletræ, Juledisney og ja Juleaften. Søndag står den på julefrokost, så jeg satser på at give lyd fra mig herinde igen mandag. Dog kan I altid følge med på Instagram (byjennip). Glædelig jul allesammen <3

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 12, 2016 - 12:51

In my grey fur

Jeans / VRS (Super high waist here), Turtleneck / H&M, fur / Style Butler (shorter option here), Chelsea boots / Ecco shape / bag / H&M Conscious     Photos by: Sophie Hrefna

 

Forleden var jeg ude og spise italiensk sammen med 8 andre blogger ladies, og outfittet her var hvad jeg var iført. Sophie nåede lige at skyde disse billeder af mig inden det tidlige eftermiddags mørke faldt på. Klokken var ikke meget over 3, men her i vintermånederne er det en kendsgerning at outfit billeder må skydes inden kl. 15 for at lyset stadig er nogenlunde. Flere af jer har spurgt ind til min pels, når den har været på bloggen og på min Instagram, og jeg kan altså desværre ikke finde den nogen steder på nettet længere. Det er nemlig næsten to år siden jeg har købt min. Jeg er dog stadig rigtig glad for den og får komplimenter hver eneste gang jeg har den på. Hvis I er interesserede, så hedder modellen Santana coat. Måske den kan findes på TS eller lignende. Jeg kunne dog også godt tænke mig en kortere version, måske i sort og med hætte, så jeg har en der er lidt mindre ‘fin’ og lidt mere ‘hverdag’. Lige nu har jeg forelsket mig lidt i denne skønhed fra Meotine.

English recap / This is what I wore the other day when I went out for dinner with a bunch of blogger ladies. A lot of you have asked about my fur when it has been on the blog and on my Instagram and I promise you guys that I have been trying to find a link to it everywhere but it seems to be completely sold out. I have been on the hunt for a shorter version though, maybe a hooded one for a more casual look. Right now I have my eye on this one from Meotine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 27123451020Sidste »
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram