Har I fået nydt fridagen i dag, jer der kunne det? Min er blevet brugt på morgenmads hygge hos min søster, efterfulgt af en cykeltur til Hellerup, hvor vi nød det gode vejr med sushi og friskpresset juice efterfølgende. Det er sjovt som man får lyst til at lave alting udenfor så snart graderne stiger. I weekenden fik vi fejret vores fødselsdag med familien, i vores forældres have, så det var rigtigt hyggeligt. At blive et år ældre giver altid anledning til reflektion. For mig giver det lige så meget anledning til at se tilbage, reflektere og sætte nye mål, som nytåret gør. Jeg synes det er en god ting at se på hvad man har opnået og oplevet indtil nu, men endnu vigtigere, at se fremad mod nye mål og drømme. Jeg har allerede nogle ret spændende ting planlagt, så nu er det bare at arbejde hen imod at få dem til at lykkedes.


Hey guys. today was a bank holiday here in Denmark. Since the weather was so nice I accepted my twin sister’s invitation to breakfast at her balcony followed by a bike ride to the beach where we had sushi and a refreshing juice to cool us down in the heat. Last week we could celebrate our Birthday together. we’d invited family and a few friends over for loads of cake in our parents’ garden. For me, turning another year older always leads to reflection. I see my Birthday as much as a milestone as when a new year begins! I like to look back and think about what I have accomplished and experienced so far and more importantly what I plan to accomplish and experience before my next Birthday. Does any of you use your Birthday to look back, reflect and look forward? I already have a few exciting things planned out so now all I have to do is working towards making them happen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...