Kategoriarkiv: Craving

juli 20, 2017 - 23:12

Feriestemning ala Turks & Caicos

ferie til Turks & Caicos øerne

Om ganske få dage rejser jeg på sommerferie, og jeg glæder mig! Sol og varme har vi ganske vist rigeligt af her i New York, men det bliver nu rart at komme til en palmeø med lækre sandstrande og azurblåt hav. Jeg har nævnt her inde før at ferien går til Turks & Caicos øerne, som ligger i det Caribiske hav. Jeg har aldrig før været der, så jeg er virkelig spændt på hvordan der er. Jeg har en hel masse ting jeg skal nå inden afrejse i næste uge, bl.a. en del arbejde der skal laves, og så kunne jeg også godt tænke mig at få forberedt et par indlæg til bloggen. Dog regner jeg med at tage min computer med, og blogge lidt fra hotel værelset.

Jeg mangler også stadig at få købt et par ting inden ferien, så i morgen tager jeg ind til byen og ser om jeg lige kan få ordnet det sidste Bl.a. vil jeg gerne finde en badedragt og en kimono, så jeg må et smut forbi Urban Outfitters, hvor både badedragt, kimono og sågar den lyserøde muslingeskal i collagen er fra. Jeg vil vildt gerne have den muslingeskal til at ligge og chille på i poolen, men jeg ved ikke helt om jeg kan retfærdiggøre at bruge $50 på den. Desuden tror jeg også den optager ret meget plads i poolen haha. 

Nederdelen fra Zara har jeg lige købt, så den ryger også med i kufferten, og så fik jeg i går bestilt solcreme og denne New York fashion guide bog på Amazon. Jeg krydser godt nok fingre for at det kommer inden mandag, ellers står jeg både uden solcreme og ferielæsning ved poolen. De fine guldfarvede mules fra H&M står også på listen over ting der kan give mig den der lækre cool casual ferie vibe.

Forresten hvis I har nogle tips til Turks & Caicos, så del endelig. Jeg kender ikke rigtigt nogen der har været der faktisk.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 21, 2017 - 18:09

On my wishlist

Collagen her er lidt en blanding af alle de ting jeg har haft et ekstra godt øje til her på det sidste. I ved ting som jeg enten overvejer at købe eller som jeg netop har klikket hjem. Jeg har dog også tilføjet et par herreting – ikke fordi det er noget jeg overvejer til mig selv, men når jeg spotter nye lækre brands, eller opdager en webshop jeg ikke kendte i forvejen, så noterer jeg det altid, så jeg har nogle gave idéer. De mænd er jo ikke altid så nemme at finde gaver til.

butterfly i træ

Det danske mærke Bewooden, som specialiserer sig i træ accessories til gentlemen, har nogle ret sjove gaver til mænd. Du kan finde både butterflies, kortholdere og manchetknapper lavet i træ.

Rullebord i messing look

Jeg er ret vild med dette rullebord fra Nordal. Det at det kun har tre hjul giver et cool look. Nordal har generelt mange fine ting. Jeg har selv nogle morgenmads skåle derfra, som jeg er ret glad for. Hvis du vil se messingbordet og resten af det lækre udvalg fra Nordal så se her.

MAC lip pencil

MACs lip pencils har jeg efterhånden prøvet et par gange. De er en god mellemting mellem en læbestift og en lipgloss, og så er de nemme og hurtige lige at lægge, hvilket også gør dem ideelle til hverdagsbrug.

comfortable boots

Skoene fra det danske mærke Roccamore, skulle efter sigende være nogle af de mest behagelige hæle på markedet, fordi de bruger de samme såler som NIKE. Det fangede min opmærksomhed med det samme. Denne lækre blå farve vil bare være perfekt til at pifte ethvert outfit op med. De er lidt til den dyre side, men forhåbentlig en investering i ens fødder.

Tommy hilfiger

Webshoppen Care of Carl har en masse lækre herrebrands, heriblandt Tommy Hilfiger, som laver både pæne skjorte og lækre sko til herrer. Jeg kendte ikke siden i forvejen, men de har en hel del, hvis du er på udkig efter noget til det mandlige audiens. Du kan finde udvalget af tøj fra Tommy Hilfiger her.

coffee table books

Jeg har for nyligt spottet disse to pæne, sjove og fashionable bøger, som bare skal hjem hos mig og bo. “New York through a fashion eye” virker specielt som en spændende guide bog nu hvor jeg bor i New York. “Where’s Karl?” er den fashionable udgave af “Find Holger”. Den bog er perfekt at have liggende til at ens gæster kan kigge i, mens de venter på maden.

gucci bælte

Jeg elsker at spændet med tigerhovedet fra 60’erne har fået en relancering, og bæltet her er den perfekte accessory til at give lidt kant til et outfit.

suede heeled sandals

Disse sjove, men feminine og fine sandaler har jeg efterhånden haft et godt øje til et stykke tid, men jeg har endnu ikke nænnet at bruge så mange penge på dem. Nu har jeg fundet dem nedsat med 20%. Skal, skal ikk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 15, 2017 - 04:22

I got my eyes on…

Efter jeg er kommet til New York har jeg faktisk ikke shoppet ret meget. Det er først nu her hvor jeg har været her i to uger at jeg rent faktisk har shoppet, dog har jeg bestilt det på nettet, så jeg venter stadig på det kommer. Jeg synes ellers altid shoppelysten er enorm når jeg er ude og rejse, men måske er det fordi jeg ved at jeg ikke rejser hjem lige om en uge eller to, at jeg ikke har haft det samme behov for bare at shoppe igennem. Jeg har trods alt også et budget jeg skal forsøge at overholde, og med opdagelsen om hvor dyrt det er at købe fødevarer herovre, skal jeg vist også lige komme mig over det mindre chok.

Det har dog ikke holdt mig fra at rende lidt i butikker + lure på nettet, og jeg har derfor fundet lidt sager som bestemt godt måtte rykke hjem til mig. Faktisk har jeg lige bestilt tre af tingene ovenfor. Jeg prøvede Jeffrey Campbell støvlerne nede i Urban outfitters, men eftersom de ikke havde min størrelse, måtte jeg hjem og bestille dem online. Så nu håber jeg de passer! Dog spottede jeg i min søgen også de andre Jeffrey Campbell støvler, som jeg synes er lidt sjove med den karakteristiske hæl. Jeg tænker dog at budgettet ikke tillader mig at købe begge par, og da disse skulle bestilles helt fra Australien, tænkte jeg at bestille de andre først og se om jeg kunne lide dem når jeg så dem på. Hvis ikke, så kan det være jeg må klikke disse hjem fra Aussie-land.

De lækre pelsede slippers er klikket hjem, og så har jeg bestilt plante misteren, som jeg egentlig tænker at bruge som sæbe dispenser, hvis sæben altså kan komme ud af det lille hul. Det må i hvert fald komme an på en prøve. Solbrillerne og nederdelen overvejer jeg også kraftigt. Den smukke ring må dog foreløbigt forblive på min ønskeseddel. Ringen er fra det sted jeg arbejder, og Jules som ejer smykkemærket laver cool og kunstneriske smykker, og hendes populære knuckle ringe, som pryder på hver side af knoerne er bare så fine og unikke når de er på. Desværre er prisen også rimelig udover mit budget. Hvis I følger mig på Snapchat (jennifromdablog) har I sikkert set at jeg har vist dem på, men jeg skal prøve at se om jeg kan få skudt nogle billeder af flere af hendes smykker en dag.

Find links to everything here:

1. Urban Outfitters faux fur slippers

2. Denim & Supply by Ralph Lauren skirt

3. Jeffrey Campbell Oriley boots

4. Bijules 18k knuckle ring with diamonds

5. Urban Outfitters plant mister

6. Jeffrey Campbell cutout boot

7. Puma sneaks

8. H&M shades

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 14, 2017 - 10:23

Pink Love

 

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here // 7.here 

Jeg forsøger virkelig at spare på mine penge og ikke shoppe, nu når jeg snart skal til New York. Derfor sælger jeg faktisk også en hel del ud af min garderobe (den kan I finde her lokke, lokke). Dog kan jeg ikke helt stå for den lyserøde trend der er fremtrædende denne sæson. Jeg faldt nemlig for de fine slip-in loafers i ruskind, og måtte straks finde en masse lyserød inspiration at parre dem med.

Jeg kunne forestille mig at man enten hader eller elsker de lidt bedstemor-agtige sko. Jeg synes der er noget ret fedt over dem, men jeg er meget i tvivl om de vil klæde mig. Derfor har jeg nu klikket et par hjem, så jeg kan prøve dem sammen med forskellige outfits. Hvis de er toppen, og hvis vejret tillader det, så ryger de på til modeugen. Det er den perfekte flade fashionable sko at rende rundt i en hel dag. Er nogle er jer hoppet med på den lyserøde vogn, eller synes I det bliver for piget? Selv foretrækker jeg at kombinere den fine sarte farve med lidt mere rå elementer.

English recap / Since I have now booked my trip to New York I am really trying to save some money and trying not to do any shopping (actually I’m selling out of my closet right here), but I will say I have fallen for the pink trend that we see in the fashion picture this season. I have just ordered the suede slip-ins so I can try them on with different outfits. If they are a GO then I’ll wear them to Copenhagen fashionweek next month. They would be the perfect fashionable pair of flats.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 19, 2016 - 18:47

Wanting this lace suit

For noget tid siden så jeg denne top i H&M, og faldt med det samme for det fine blonde mønster og trompetærmerne. Jeg endte med at købe toppen, men har siden da også spottet den matchende nederdel. Begge dele er oven i købet kommet på tilbud nu. Planen var at jeg ville kigge efter nededelen i London, men med begrænset tid til shopping, blev H&M nedprioriteret til fordel for andre lækre butikker.

Der har været ekstra run på den sidste uge med både arbejde og fornøjelser. Har haft den mest faktastiske tur til London med nogle anderledes arbejdsdage, og en masse hygge, mad og shopping med søde kolleger. Jeg kom hjem natten mellem fredag og lørdag, og skulle direkte fra lufthavnen og til reuinion fest med min gamle folkeskoleklasse. I går har den stået på fødselsdag og bytur hos min søster, og nu sidder jeg så endelig i toget på vej hjem mod Korsør. Jeg kan mærke jeg har været i gang, og søvn har ikke været førsteprioritet, så i aften må jeg tidligt i seng.

English recap / A while back I spotted this cute lace top with bell sleeves in H&M and had to have it. Later though I saw this matching skirt which I really like too. Both items are actually now on sale. My plan was to look for the skirt when I was in London earlier this week but due to a packed program I didn’t get to go to H&M.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 24, 2016 - 23:52

My birthday wishes

1. Vita eos lamp // 2. Nicolas Vahé cutlery // 3.H&M distressed jeans // 4. H&M creme blazer // 5. H&M bra // 6. Tens sunglasses // 7. Kreafunk speaker/lamp 

Jeg har fødselsdag i slutningen af denne måned, så jeg har i den anledning fundet lidt ønsker. Selvom en lille fornyelse af garderoben fylder mest, så er lidt nyt til boligen altså heller ikke af vejen. Faktisk er jeg allerede kommet til at bestille højttaler-lampen fra Kreafunk. Kunne ikke vente haha. Den er ret smart ved at den er transportabel, og at den kan lyse og spille musik samtidig. Det gør den bare perfekt at have med på stranden eller i anlægget på sommeraftener. Jeg har vist aldrig prøvet at have to forskellige lamper på ønskesedlen, men nu arbejder jeg jo hos en webshop, som sælger lamper og belysning, så det kan være svært ikke at blive fristet når de får nye varer hjem. Jeg har altid haft et godt øje til fjerlamperne fra Vita, og da jeg fik at vide, at vi får den hjem på shoppen i grå i starten af næste måned, var jeg solgt. Eller solgt og solgt – jeg tænkte jeg at kunne retfærdiggøre endnu en ny lampe, ved at ønske mig den i fødselsdagsgave, så teknisk set skal jeg have nogle til at købe den til mig.

En klassisk hvid blazer mangler jeg også, og får jeg den ikke til min fødselsdag, så skal jeg straks ud og have fat i en selv. Godt jeg også har ønsket mig gavekort. I kan sikkert gætte hvortil :b Og så har jeg alle de der mere praktiske ønsker som mine yndlingsprodukter fra Biotherm, penge og lidt andre småsager. Jeg skal til London i næste måned i forbindelse med mit andet arbejde, og regner med lidt shopping der, så nogle pund ville bestemt ikke være af vejen.

English recap // It’s my birthday in a few days so I’ve come up with some birthday wishes that I thought I’d share with you. Eventhough some new wardrobe essentials are high priority, I also make space for a bit of interior. And since I’m going to London next month I’ll get plenty of opportunity to shop clothing there.

As you can see I actually have two lamps on my wishlist. Since I’m working for a webshop that sells lamps and lighting it’s hard not to get tempted when new products arrive. Both of the above lamps are new on the shop, and I actually (accidently ofcourse!) already bought the speaker lamp from Kreafunk which both plays music and light up the room at the same time. Can´t wait to use it outside on all the cosy summernights.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 24, 2015 - 10:10

Balmain x H&M faves

Balmain x H&M faves

Nu er der ikke længe til den meget omtalte Balmain x H&M kollektion rammer butikkerne. Jeg har ovenfor samlet mine favoritter. Der er virkelig virkelig mange fine ting, og hvis ikke det var fordi jeg vidste at mit dankort ville brokke sig, så var der godt nok mange ting fra kollektionen jeg kunne købe. Der er præcis alt det ekstravagante, som jeg efterspurgte ved sidste års designsamarbejde. Der er mange sager i den dyre ende, som perlebesatte blazere, silkebluser og glitrende kjoler. Hvis jeg stod og skulle til et bryllup eller andet større arrangement, ville sådan et item være perfekt, men når der ikke lige er noget sådan i vente, så er jeg bange for det bare kommer til at hænge hjemme i skabet. Mine favoritter er derfor  ovenviste items, som jeg synes er ret nemme at style. Jeg overvejer især om t-shirtsne og læderbukserne skal klikkes hjem. Det er items der altid kan bruges. Silkekjolen og de alt for lækre lårlange støvler har godt nok også fanget mit øje. Har I nogle favoritter fra dette års designsamarbejde?

Kollektion rammer H&M Lyngby, Amagertorv, Galleri K, Frederiksbergcentret og Århus d. 5. november kl. 9, og så får dén på Købmagergade herretøjet. Faktisk er det kun H&M på Amagertorv som får ALT fra kollektionen, så hvis I er på udkig efter nogle af de dyreste items, er det der I skal gå hen. Ellers er kollektionen også online samme dag kl. 10 på hm.com

English recap / I have begun to count the days till the Balmain x H&M launch. Therefore I have now collected my favortes above. I have added the prices in Danish kroner but soon you can find it in your currency online at HM.com. My eye has really caught the thigh-high boots, the silk dress, the logo tees and the leather pants. Anything from the collection you can’t live without?

Skriv kommentar 6 Kommentarer
oktober 3, 2015 - 12:55

Pointy flats

pointy flats

1. Gianvitto Rossi   /   2. Camilla Elphick   /   3. Kate Spade   /   4. Isabel Marant   /   5. Casadei   /   6. Topshop   /   7. & other stories

Jeg ved ikke hvad det er med mig og sko for tiden. Jeg synes ikke at jeg normalt vægter sko over tøj, på det seneste har jeg både købt mig klassiske høje sandaler og over the knee støvler, og fundet ud af at jeg mangler et par hverdagsstøvler og et par spidse pumps. Og så har jeg altså haft mit øje på de flade spidse sko et stykke tid også. Jeg prøvede forleden et par i & other stories (par nr. 7) ude i Frederiksberg centret, og blev lidt forelsket i dem. Det der holdt mig tilbage, var at jeg jo lige havde købt tre andre par sko, så et fjerde par var måske at stramme den lidt. Og så kan disse bruges måske 2-3 uger endnu, inden det bliver for koldt med dem for i år. Ekspedienten i butikken fortalte mig, at det er en klassisk sko de får hvert eneste år, bare med lidt justeringer/forbedringer for hver gang, hvilket fristede mig lidt til at vente til foråret med at købe dem.

Jeg må sige at jeg også har mit øje på de gule taxa flats fra Kate Spade. Ja de er måske nok lidt skøre, men også bare så legende og uhøjtidelige. Nok klart et item man bliver træt af efter en sæson eller to, men jeg elsker ting der er lidt off the radar. Man kan have et helt basic outfit på, og blot tilsætte disse sko, og så er det pludselig fuld af liv. Jeg skal i hvert fald holde øje med dem. Måske man skulle købe dem inden næste modeuge.

English recap / I don’t know what it is with me and shoes at the moment. Normally I don’t wiegh shoes over clothes but lately I have been buying both classic heeled sandals and over the knee boots. Also I found out that I need a simple everyday-boot and a pair of pointy pumps. Lately the pointy flats has caught my eye as well. I have especially been eyeing the black ones from & other stories (pair no. 7)

I must say the yellow cab flats from Kate Spade also caught my eye. They are so fun and playful. Probably a pair I would be tired of after a season or two but I imagine they could be great wearing during fashionweek. The fact that they are flat make them very suitable for running around between shows the whole day.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 22, 2015 - 17:21

Current wishes

Current wishes

Glasses / Smarteyes, tee / H&M, Fringe sandals / J.Crew, plant / Ikea, heeled sandals / Steve Madden, Fedora / Meotine, lipstick / MAC (Naked Paris), earrings / Carré, racoon fur / Meotine

Jeg har samlet nogle af mine seneste ønsker ovenfor. Forleden fik jeg følelsen af at det var længe siden jeg havde shoppet, og fik sådan lyst til at købe noget og forkæle mig selv. Jeg har fortalt før at jeg sjældent impuls-shopper, og der kan nogle gange gå helt sport i at se hvor længe jeg kan lade være at købe noget nyt til garderoben. På den måde glæder jeg mig mere over de ting jeg køber, når jeg så vælger at ‘åbne op’ for dankortet igen. Det er jo modeuge om kort tid, og jeg får helt lyst til at købe noget nyt at have på der. Kender I det? Man vil ligesom gerne have lidt nyt at vise frem. Lige nu er jeg ret opsat på noget basic toppet op med nogle lækre smykker og røde læber. Pelsen fra Meotine ville bestemt heller ikke være dårlig at tilføje til outfittet. Planten kan dog godt få lov at blive hjemme, men jeg har altså et eller andet med grønne planter og kaktuser for tiden haha. Noget fra collagen I ikke kan undvære?

English recap / I haven’t been shopping for quite a while now, well it sure feels like it. Right now I’m craving all the above items, even including the plant. I have a thing for plants at the moment haha. Is there any of the items above you cant be without?

Skriv kommentar 6 Kommentarer
marts 21, 2015 - 19:42

pretty lace

Pretty laces

Adlinks: 1. L'agent by Agent Provocateur / 2. Agent Provocateur / 3. L'agent by Agent Provocateur 
4. L'agent by Agent Provocateur / 5. Elle Macpherson intimates / 6. Elle Macpherson intimates

7. Elle Macpherson intimates / 8. Elle Macpherson intimates / 9. L’agent by Agent Provocateur

Jeg har altid syntes at Elle Macpherson og Agent Provocateur lavede sådan noget smukt undertøj, okay Agent Provocateur måske til tider mere til den vilde side, men se lige de fine bh’er ovenfor, som jeg har fundet hos theoutnet.com. Jeg synes de er virkelig fine. Elsker virkelig blonder. Især nr. 2, 4 og 8 kan jeg godt lide. Alle bh’er jeg har fundet er på tilbud med rimelig gode besparelser, så jeg vil sige jeg er ret fristet. Jeg er altså der hvor jeg ikke umiddelbart ville betale fuld pris for et stykke blondesag fra Agent Provocateur, så det er med at slå til når de er sat så meget ned som de er.

I går var jeg til Outer space fest på mit studie, og jeg havde store sølv glimmer øjne – den slags øjne der kun går til sådanne fester. Outfittet smider jeg op på bloggen i morgen,hvis jeg når det. I dag har jeg virkelig ingen stemme haft, så jeg har forsøgt at lave ting der krævede så lidt snak som muligt – og blogging er vel en meget god ting hvad det angår.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m so loving these delicate lace bras and I always think that Agent Provocateur and Elle Macpherson do a great job when it comes to pretty and feminine underwear. My favorites are nr. 2, 4 and 8. As a bonus I can tell you that all of the above bras are on sale with quite good reductions. Do you guys have any favorites?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 912345Sidste »
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram