Kategoriarkiv: Trends

april 4, 2018 - 17:29

Pop of Red

red pieces

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

I ved måske nok at jeg har en tendens til at gå i sort, og også at jeg gerne vil blive bedre til at gå mere med farver. Jeg synes helt klart at jeg er blevet bedre til det (specielt hvis man tæller hvidlige farver og lyse jeans med), og jeg er i langt højere grad begyndt at falde for farverige items i butikkerne. Om foråret har noget med det at gøre, kan meget vel være, men rød har jeg især fået et godt øje til denne sæson.

Faktisk købte jeg for jeg for et par uger siden, den asymmetriske top. Den er faktisk lidt over i orange, men sådan et friskt pust til et basic outfit med jeans og en blazer. Jeg ville dog heller ikke have noget imod at have den på med alt ovenstående. Specielt de grafiske statement øreringe er jeg helt vild med. Er der nogle af jer der bare heller ikke kommer til at undgå rød i garderoben i år?


English / You might know from previous posts here on the blog that I tend to wear black a lot and also that I really want to change that. I definitely think I have become a lot better at wearing colors lately (especiall if you count in off-white pieces and light blue jeans) and I have really started to fall for colorful items in the stores as well. Maybe it’s the Spring weather talking but I’m especially fond of red this season.

I actually bought the asymmetric top a few weeks back. It’s kind of orange really but it’s such a refreshing touch to a basic outfit with jeans and a blazer. Though I wouldn’t mind wearing it with all of the above items either. Especially the graphic statement earrings are a favorite of mine. Anyone having the same fascination for red this season?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 19, 2017 - 23:08

Blogger tur til Milano med Hyundai

Som nogle af jer måske har luret på min Instagram, så var jeg i sidste uge et lille smut i Milano. Jeg var nemlig så heldig at få muligheden for at komme med Hyundai til verdenspremieren på deres nye mini SUV ‘KONA’. Hyundai KONA er en livsstilsbil og henvender sig i høj grad til kvinder. Netop de to elementer er grunden til at jeg selv og tre andre bloggere var inviteret med til premieren i Milano. Mine medbloggere var Sophie Valentine, Maria Vestergaard og Charmaine Lago. Vi er fire meget forskellige bloggere, men det gjorde det også ekstra interessant at lære hinanden at kende, og vi havde simpelthen et par fantastiske dage sammen.

Til Verdenspremieren om aftenen var der inviteret presse og bil entutiaster fra hele verden. Eventet foregik i en stor hyggelig baggård med stående buffet, drinks, fotovæg og lounge musik, lige ind til afsløringen af Hyundais nye bil i bygningen indenfor. Stemningen var ret intens med så mange mennesker samlet om én fælles ting. Folk var spændte og forventningsfulde, og efter flere introduktioner af diverse designere og andre folk fra teamet bag KONA, åbnes den store boks på scenen endelig, og ud triller en lille lækker orange SUV. Resten af aftenen foregår i 30 gaders varme ude i gården, med at studere den nye KONA og mingle med folk til toner fra DJ’ens mixerpult. Det var en ret fantastisk aften, og i det hele taget en skøn skøn tur, jeg ikke ville være foruden.

Foruden os bloggere var der fra Danmark Torben og Annegrethe fra Hyundai teamet samt Malene og Benedicte fra henholdsvis online bil magasinerne Pret a Partir og Kvindernes Bilmagasin. Selvom vi alle kom med vidt forskellige tilgangsvinkler til tingene, så havde vi bare en fest sammen og en oprigtig interesse i hinandens erhverv. 

Jeg må indrømme at jeg ikke ved meget om biler, men da jeg til dagligt blogger om mode og livsstil, så matcher det virkelig fint Huyndais nyeste skud på stammen. Her er der nemlig tænkt super meget i design, med specielt kvinden for øje. Bare tænk når vi shopper tøj og sko. Vi prøver og prøver. Tager stilling til trends, komfort, pasform, brand osv. så hvorfor skulle vi ikke gøre det samme når det kommer til at vælge bil. Vores outfits er en del af vores personlighed og fremtoning, og det er en bil i den grad også! Du bliver set i den på gaden.

KONA kommer bl.a. til at kunne forhandles i de to lidt vilde, men lækre farver orange og lime grøn. Vi skandinavere inklusiv jeg selv, har en tendens til at gå utrolig meget i sort. Det er lidt det samme med biler. Tendensen har været rigtig meget sorte biler. Det er det sikre. Det matcher alt. Så blev det hvid – det passer også så fint ind i skandi-stilen. Nu er det tid til at bevæge sig lidt væk fra det sikre og hen mod lidt mere spræl. Jeg synes at stærke farver, hvadend det er i din garderobe eller på din bil, signalerer selvsikkerhed, stil og selvstændighed. Der er lidt power woman over det. Der er noget fedt over det der med at turde. Turde skille sig ud fra mængden og stå lidt alene. Ret hurtigt følger de andre efter. 

Hyundai KONA kommer til Danmark til november og ligger i et ret fornuftigt prisleje, nemlig omkring 200.000 kr. Hvis du vil have mere info om bilen, kan du klikke her, hvor du også kan se en ret lækker kampagnevideo, som efter min mening er meget mere fashion end den er bilnørdet. Lige on point, hvis I spørger mig. Jeg tænker at bikse et lille indlæg sammen om den del af Milano-turen som ikke omhandlede Hyundai. Vi var nemlig fire blogger-damer på fri fod, og det indbragte både shopping, sight seeing, lækker gelato, spaghetti og selvfølgelig de meget populære Aperols.

Sponsoreret indlæg

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 16, 2017 - 11:49

In my pink suede loafers

H&M pink suede loafers 

I husker måske at jeg tidligere har nævnt at jeg klikkede disse lyserøde loafers hjem, men jeg var i tvivl om de var mig. Da jeg så dem rigtigt og fik prøvet dem, synes jeg faktisk de var rigtig fine, og så mange muligheder i dem, så jeg skulle ikke tænke ret meget over om jeg ville beholde dem. Selvom vi kun skriver februar og vejret ikke er helt så venligt mod ruskind og bare fødder, så har de alligevel været på en 3-4 gange allerede. Både til modeugen, da jeg besøgte min veninde og på arbejde. De er nemlig også super behagelige at have på både med hælkappen nede og oppe, så jeg satser på de bliver en god forårssko. Billederne her tog min veninde på en lidt grå støvregns dag. Smider resten af outfittet op i weekenden. Skoene er desværre udsolgt i denne farve i næsten alle str. men de er der stadig i brun og sort i de fleste str. på webshoppen. Hvis I er interesserede er det i hvert fald værd at holde øje om om morgenen, når de fylder varer op på shoppen igen.

English recap / You might recall that I mentioned buying these pink loafers but had my doubts if they were my style. When they arrived though I really liked them on, plus they felt so comfortable too. Eventhogh it’s only February and the weather isn’t the best for neither suede og bare feet I have worn them 3-4 times already. Unfortunately the pink ones have sold out in most sizes but there are still lots in brown and black. If you are interested in a pair I recommend you keep an eye on the webshop in the mornings when they stock up on items.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 14, 2017 - 10:23

Pink Love

 

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here // 7.here 

Jeg forsøger virkelig at spare på mine penge og ikke shoppe, nu når jeg snart skal til New York. Derfor sælger jeg faktisk også en hel del ud af min garderobe (den kan I finde her lokke, lokke). Dog kan jeg ikke helt stå for den lyserøde trend der er fremtrædende denne sæson. Jeg faldt nemlig for de fine slip-in loafers i ruskind, og måtte straks finde en masse lyserød inspiration at parre dem med.

Jeg kunne forestille mig at man enten hader eller elsker de lidt bedstemor-agtige sko. Jeg synes der er noget ret fedt over dem, men jeg er meget i tvivl om de vil klæde mig. Derfor har jeg nu klikket et par hjem, så jeg kan prøve dem sammen med forskellige outfits. Hvis de er toppen, og hvis vejret tillader det, så ryger de på til modeugen. Det er den perfekte flade fashionable sko at rende rundt i en hel dag. Er nogle er jer hoppet med på den lyserøde vogn, eller synes I det bliver for piget? Selv foretrækker jeg at kombinere den fine sarte farve med lidt mere rå elementer.

English recap / Since I have now booked my trip to New York I am really trying to save some money and trying not to do any shopping (actually I’m selling out of my closet right here), but I will say I have fallen for the pink trend that we see in the fashion picture this season. I have just ordered the suede slip-ins so I can try them on with different outfits. If they are a GO then I’ll wear them to Copenhagen fashionweek next month. They would be the perfect fashionable pair of flats.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 29, 2016 - 23:10

Obsession / Mirror sunglasses


1. Amazon // 2. Rayban // 3. ebay 

4. Amazaon // 5. H&M // 6. ebay

Det er svært at undgå at møde et par solbriller man kan spejle sig selv i, når man går på gaden for tiden. Det vrimler med dem i forskellige farver og former i både blogland, gadebilledet og i modebilledet generelt. Jeg er blevet ret fascineret af trenden henover sommeren, og synes brillerne er så cool hvis man styler dem rigtigt. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest, men klik forbi en næsten hvilken som helst større modeblog, og du finder god inspiration til at style spejl-solbrillerne. Jeg har selv endelig fået købt mig et par. I kan se dem her hvis I er interesserede. De har et grønblåligt skær, men jeg kunne også godt tænke mig et par med et mere lyserødt skær. Jeg har fundet nogle forskellige par ovenfor og jeg overvejer selv nr. 1 og nr. 3, som prismæssigt også er rimelig overskuelige. Jeg synes man kan finde mange gode ting på Amazon – egentlig minder det på mange måder om ebay, men jeg har ikke helt så meget erfaring med Amazon. Det eneste jeg har købt der er vist studiebøger. Den amerikanske side har klart et bredere udvalg, men der er garanteret også nogle flere ting man skal være opmærksom på når man vil handle der. Er der nogle af jer der har erfaring med at handle på Amazon?

English recap / Everywhere you go in the streets you can’t avoid meeting a pair of mirror sunglasses. The trend is everywhere now and I have finally purchased a pair as well. I definitely like the trend and I love the styling inspiration that I can find on Instagram, blogs and Pinterest. My sunnies has a green/blue reflection but I would love to own a pair with a pink reflection as well.

 

 

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 25, 2016 - 00:02

cut-out shoulders and denim with raw hem

Top + brow bar shades / Primark, jeans / Zara, sandals / Tamaris, ring / Kinz Kanaan

Dette outfit var hvad jeg var hoppet i forleden, da jeg skulle ud og spise sen frokost med min mor og min søster. Jeg har længe ledt efter et par jeans som har den der ‘ufærdige’ kant forneden, og da jeg i sidste måned ventede på mit fly hjem fra London, fandt jeg disse jeans inde i Zara i lufthavnen. Jeg synes de lidt rå detaljer giver kant til mit outfit, og når buksebenene er smøget op, er de super fine med et par høje sandaler med ankelrem. Mine outfits er for det meste ret feminine, men jeg elsker at balancere det, så der både er råt og feminint i samme outfit. Derfor er de rå jeans og solbrillerne også en god kontrast til den feminine top og stiletterne.

Jeg overvejer faktisk om jeg skal gøre hullerne i bukserne større, for at gøre mine looks lidt mindre ‘polerede’. Jeg kan nok ikke understrege nok, hvor glad jeg er for kontraster. Jeg er på udkig efter et lignende par i sort, gerne med hul på knæene. Tror de vil være gode til rigitg mange looks. Jeg vil dog nok gå efter et mere højttaljet par end disse, da de er bedre til min kropstype, og så er de bare mere behagelige.

English recap / I wore this outfit a couple of days ago when I went for a late lunch with my mom and my sister. I’ve actually been looking for a pair of jeans with a raw hem for a while, and when I found these in Zara in London last month I had to have them. I like the raw edge it gives to my outfit. It really balances out the feminine top and my heeled sandals. These are the pair of jeans I could easily wear with cute flats or sneakers but wearing a heeled sandal with ankelstraps just emphasizes the raw hem and I really like that!

I’m really considering a similar pair in black – they will go with anything. I think I will go with a more high-waisted pair though. I really prefer those over low-waist jeans as they are much more flattering on my body type and simply more comfortable to wear.

Husk at deltage i min give away her. Den slutter på søndag.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
august 27, 2015 - 19:25

Got my eye on / Wrap dresses

wrap dresses

1. Second Female   /   2. Ganni   /   3. H&M   /   4. H&M 

Jeg er blevet lidt lun på en af efterårets tendenser, nemlig slå-om kjolen. For det første så er kjoler man kan stramme til i taljen, med til at fremhæve det bedste ved ens figur, og for det andet så er sådan en kjole super anvendelig, da den nemt både kan styles op og ned. Her over sensommeren vil jeg bruge dem med bare ben og et par sandaler eller stiletter, alt efter lejlighed, og når det bliver koldere vil jeg bruge slå-om kjolerne med strømpebukser og støvler til. Jeg har i hvert fald fundet ud af at jeg må eje en i min garderobe. Det var min kollega der først viste mig den smukke sag fra Ganni – lige nu overvejer jeg dog mest den sorte fra H&M, som er lidt mere hverdagsagtig. Tror jeg må prøve at klikke den hjem.

English recap / I’m on the hunt for a wrap dress and have found some good examples above. They are so easy to style and dress up or down. It will be perfect for Indian summer with bare legs and flats or heels depending on the occasion, and for fall and winter I would pair the dress with stockings and boots.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juni 22, 2015 - 22:13

My 70’s shades

Det er ikke fordi mine solbriller her fra Karen Simonsen x Prego er helt nye, og det er da heller ikke sådan at jeg ikke har vist dem frem på bloggen før. Indtil nu har det bare været på outfit billeder (bl.a. her) , men syntes jeg ville vise dem lidt tættere på, da de er et af mine yndlingspar for tiden. Jeg er ret vild med at de har lidt 70’er look over sig, og så er de ikke bare plain sorte som de fleste af mine andre solbriller.

Jeg tror jeg vil smutte i seng om lidt og læse lidt godnat læsning om The first ten years – Designer collaborations. Det har været en lang dag med eksamen og fejring,og nu står resten af ugen på nedpakning af min lejlighed. Heldigvis er det gået godt, og det er en lettende og samtidig underlig følelse at være færdig, og nu kunne kalde sig designteknolog med speciale i branding & marketing management. Samtidig bliver det underligt at skulle væk fra Herning og tilbage til Sjælland, og selvom jeg kommer til at savne en del her ovre, så glæder jeg mig rigtigt meget til at være tættere på min familie og mange af mine veninder igen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

English recap I have worn these shades plenty of times and showed them on the blog via. my outfits but I have never actually showed them to you up close. I really think they deserve that ‘cause they are so pretty. Besides I love the 70’s feel that these shades have.

I’m about to hit my bed with some goodnight reading in my book The first ten years – Designer collaborations. I have had a long day with exams and celebration, and the rest of the week I’ll be packing down my entire apartment.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juni 18, 2015 - 19:26

In my short dungarees

Outfit details   Dungarees / L.C. Waikiki, tee / MIchael Kors, ballerinas / Forever21 (adlink), hat / H&M

Forleden var min veninde og jeg ude og spise sushi, og bare have en hyggedag sammen. Vi skød disse billeder i det gode vejr. Dejligt der endelig var lidt sol, og så røg mine nye smækbukser altså også på. Jeg er allerede ret glad for dem, og synes faktisk de er super nemme at style både op og ned. På ferien satte jeg dem sammen med et par pæne flade sandaler og en hvid tanktop, men de vil også være fine med skjorte og stiletter. Det at de har korte ben, gør dem jo ret sæsonbetonet, så det er med at få dem brugt mens vejret er til det. Det tror jeg dog heller ikke bliver noget problem 😛

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap As some of you might have seen on my Instagram (byjennip) I wore my new dungarees out for sushi with my friend the other day. I find them so easy to style both up and down. On my vacation I wore them with a pair of flat sandals and a white tanktop but I think they would look great paired with a button-down and stilettos too.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 25, 2015 - 10:02

My Birthday wishes

My birthday wishes

1. Royal Copenhagen hvidriflet morgenmadsskåle / 2. armbånd med Fatimas hånd fra Black Design / 3. stråhat fra Magasin / 4. nude neglelak fra MAC / 5. gennemsigtige hårelastikker fra Blax / 6. rød læbestift fra MAC / 7. stribet kjole fra Vila

Jeg har snart fødselsdag, og nogle af de ting der er på min liste i år er disse fine sager, som I kan se ovenfor. Især armbåndet synes jeg er så fint. Kjolen overvejer jeg at købe selv hvis ikke jeg får den i fødselsdagsgave. Som I sikkert har bemærket så er det tyndt med opdateringerne her inde for tiden, og det er stadig fordi jeg skriver opgave. Heldigvis skal den snart afleveres, men nøj hvor kunne jeg godt bruge et par ekstra dage alligevel. Kender I det? Jeg har været så meget i vildrede ift. min opgave, og har først sent i forløbet fået min problemformulering endeligt godkendt, så jeg knokler der ud af, med at få lavet noget der bare er nogenlunde nu. Jeg er meget nervøs for at det ikke bliver godt, for hvor er det øv at aflevere noget man ikke selv er tilfreds med, men jeg er nødt til at slå koldt vand i blodet, og tage det som det kommer. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne blogge ordentligt igen, med god samvittighed.

Har I forresten set at H&M’s næste design samarbejde bliver med Balmain? Jeg blev helt glad da jeg læste det, er så spændt på den kollektion! Jeg synes at de sidste kollektioner fra Isabel Marant og Alexander Wang har været en smule kedelige, så jeg glæder mig til noget mere ekstravagant nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram