My birthday wishes

1. Royal Copenhagen hvidriflet morgenmadsskåle / 2. armbånd med Fatimas hånd fra Black Design / 3. stråhat fra Magasin / 4. nude neglelak fra MAC / 5. gennemsigtige hårelastikker fra Blax / 6. rød læbestift fra MAC / 7. stribet kjole fra Vila

Jeg har snart fødselsdag, og nogle af de ting der er på min liste i år er disse fine sager, som I kan se ovenfor. Især armbåndet synes jeg er så fint. Kjolen overvejer jeg at købe selv hvis ikke jeg får den i fødselsdagsgave. Som I sikkert har bemærket så er det tyndt med opdateringerne her inde for tiden, og det er stadig fordi jeg skriver opgave. Heldigvis skal den snart afleveres, men nøj hvor kunne jeg godt bruge et par ekstra dage alligevel. Kender I det? Jeg har været så meget i vildrede ift. min opgave, og har først sent i forløbet fået min problemformulering endeligt godkendt, så jeg knokler der ud af, med at få lavet noget der bare er nogenlunde nu. Jeg er meget nervøs for at det ikke bliver godt, for hvor er det øv at aflevere noget man ikke selv er tilfreds med, men jeg er nødt til at slå koldt vand i blodet, og tage det som det kommer. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne blogge ordentligt igen, med god samvittighed.

Har I forresten set at H&M’s næste design samarbejde bliver med Balmain? Jeg blev helt glad da jeg læste det, er så spændt på den kollektion! Jeg synes at de sidste kollektioner fra Isabel Marant og Alexander Wang har været en smule kedelige, så jeg glæder mig til noget mere ekstravagant nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...