Outfit details   Dungarees / L.C. Waikiki, tee / MIchael Kors, ballerinas / Forever21 (adlink), hat / H&M

Forleden var min veninde og jeg ude og spise sushi, og bare have en hyggedag sammen. Vi skød disse billeder i det gode vejr. Dejligt der endelig var lidt sol, og så røg mine nye smækbukser altså også på. Jeg er allerede ret glad for dem, og synes faktisk de er super nemme at style både op og ned. På ferien satte jeg dem sammen med et par pæne flade sandaler og en hvid tanktop, men de vil også være fine med skjorte og stiletter. Det at de har korte ben, gør dem jo ret sæsonbetonet, så det er med at få dem brugt mens vejret er til det. Det tror jeg dog heller ikke bliver noget problem 😛

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap As some of you might have seen on my Instagram (byjennip) I wore my new dungarees out for sushi with my friend the other day. I find them so easy to style both up and down. On my vacation I wore them with a pair of flat sandals and a white tanktop but I think they would look great paired with a button-down and stilettos too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...