wrap dresses

1. Second Female   /   2. Ganni   /   3. H&M   /   4. H&M 

Jeg er blevet lidt lun på en af efterårets tendenser, nemlig slå-om kjolen. For det første så er kjoler man kan stramme til i taljen, med til at fremhæve det bedste ved ens figur, og for det andet så er sådan en kjole super anvendelig, da den nemt både kan styles op og ned. Her over sensommeren vil jeg bruge dem med bare ben og et par sandaler eller stiletter, alt efter lejlighed, og når det bliver koldere vil jeg bruge slå-om kjolerne med strømpebukser og støvler til. Jeg har i hvert fald fundet ud af at jeg må eje en i min garderobe. Det var min kollega der først viste mig den smukke sag fra Ganni – lige nu overvejer jeg dog mest den sorte fra H&M, som er lidt mere hverdagsagtig. Tror jeg må prøve at klikke den hjem.

English recap / I’m on the hunt for a wrap dress and have found some good examples above. They are so easy to style and dress up or down. It will be perfect for Indian summer with bare legs and flats or heels depending on the occasion, and for fall and winter I would pair the dress with stockings and boots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...