Ring / Kinz Kanaan, necklace + earpiece / Carré here and here, creols / Pernille Corydon (similar here)

Jeg har for nyligt fået job hos Carré Jewellery, og det giver ret naturligt anledning til at få mig nogle smykker der fra. Meget naturligt er det også at nogle af mine favorit smykker nu er der fra. Man lærer jo ligesom noget om kvaliteten og begynder helt automatisk at blive meget loyal overfor det brand. Med det sagt, så har jeg altså også andre favoritter i min smykkesamling for tiden. Bl.a. min nye og meget smukke ring fra Kinz Kanaan. Den er så fin og enkel og bare lige mig. Jeg stiftede første gang bekendtskab med mærket på smykkemessen The Jewellery Room, og blev dér ret betaget af flere af deres smykker. Mine creoler fra Pernille Corydon er jeg også blevet ret glad for. Jeg har haft dem i et par år, uden at bruge dem ret meget, men forleden da jeg sorterede ud i mine smykker, fik jeg fundet dem frem igen.

De af jer der følger mig på Instagram har måske set min umiddelbare begejstring for Carrés nye earpieces. Jeg synes det er så smart at man kan sætte dem bag på en ørestik, og vupti så giver det et helt andet look. De er oven i købet ikke særligt dyre, så dem kunne jeg godt finde på at erhverve mig flere af. Måske den næste skal være denne. Halskæden tror jeg vil være en favorit i lang tid. Den er i 10 karat guld og meget tynd og fin. Jeg synes den er så fin og enkel at have på, både med og uden vedhæng. I kan se nogle af mine tidligere smykke favoritter her. De ryger da også stadig på fra tid til anden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...