Beklager mine ringe opdateringer her inde i disse dage. Jeg har i denne uge haft travlt med studiestart, og så forsøger jeg at komme ind i en rytme med at lave lektier igen. Jeg håber jeg kan få en god rutine ind, hvor der også bliver rigeligt plads til bloggen, men mon ikke. Jeg er i hvert fald studieklar med notesbøger og eftermiddags snack. De små mørke økologiske chokolader, er en virkelig god snack. Smagen er så kraftig at jeg ikke behøver mere efter en halv. Det er altså meget godt, når man har sukker- eller chokolade cravings.

English recap / I have been quite busy this week as I’ve started studying again. Try to get used to also having homework beside the blog and everything else actually. As you can see I’m ready with my little notebooks and afternoon snacks. They are little organic chocolate bites. Really tasty and rich. I really can’t eat many of these. Honestly I feel full after just a half of these.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...