Kategoriarkiv: Reviews

juli 7, 2018 - 22:39

How to be an overnight success / my review

How to be an overnight success

For English look below last photo

Pyh det er varmt i England for tiden. Sådan virkelig varmt med høj luftfugtighed og det hele. Man kan næsten kun holde ud at have lette kjoler på! De sidste dage har temperaturerne ligget på 27-30 grader, og det ser ud til at fortsætte minimum en uges tid endnu. Det er jo skønt egentlig! Derfor tror jeg også at jeg vil tage fri en stor del af dagen i morgen, og bare lægge mig ned i parken og høre podcasts og læse de sidste kapitler i min bog. Og meget apropos, så er det jo bogen ‘How to be an overnight success’ at dette indlæg skal handle om. I kan måske huske at jeg ønskede mig den til min fødselsdag. Jeg fik den ikke, men til gengæld fik jeg pengene til at købe mange af de ting jeg havde ønsket mig.

Det er sjældent at jeg kommer med et review af en bog inden jeg er helt færdig med den. Lad os da bare være ærlige –  det er i det hele taget sjældent jeg kommer med et review af en bog! Jeg får simpelthen ikke taget mig tiden til at læse en, og desuden er det ekstremt sjældent at jeg finder en bog, som virkelig fanger mig. Jeg er ikke den store krimi fan, men vil hellere læse chick lit. Problemet med chick lit er dog ofte, at de altid har den samme begyndelse, midte og slutning. De er lige en tand for forudsigelige. Men jeg elsker stort set alt der omhandler mode, karriere og New York. Man er vel en SATC / GG pige.


book recommendation

‘How to be an Overnight succes’ havde jeg hørt godt om. Den er ikke i chick lit genren, men mere en girl boss bog. Det er en fortælling af Rodial stifter Maria Hatzistefanis, om at nå til tops i beauty branchen. Hun fortæller over 15 kaptiler, meget åbent, ærligt og ikke mindst med humor, hvordan hun har klaret vejen til toppen. Jeg synes at bogen er super inspirerende, og meget relatérbar, hvis man ønsker at ændre ting i sit liv. Hvadenten det er karrierevejen eller andre ting i livet, så indeholder bogen nogle gode pointer, som er værd at tænke over. Den er efter min mening godt skrevet, og så er den let læselig.

Jeg glæder mig hver dag, til at skulle læse et nyt kapitel. Faktisk har jeg gjort det til en rutine, at læse et kapitel hver aften, inden jeg lægger mig til at sove, i stedet for at kigge på min telefon. Når nu vejret er så godt, så tager jeg også ofte bogen med ud på en bænk eller på græsset et sted! Nu hvor jeg er næsten færdig med bogen, er jeg begyndt at frygte hvad jeg så skal lave?! Det er faktisk lidt halv deprimerende. Derfor vil jeg selvfølgelig spørge jer om I har nogle anbefalinger til lignende bøger? Dem jeg selv har hørt blandet om er Little black book, Girl Code og the F word, så guys, kunne virkelig godt bruge jeres anbefalinger! Eller hvis der er nogle I kan udelukke. Hit me i kommentarfeltet!

Jeg har købt bogen på Amazon her til ca. £9, men den kan også købes flere steder i Danmark

girl boss books

English / Phew it’s hot here in England at the moment! Like really humid hot! But we shouldn’t complain about that. In fact I think I’ll take most of the day off tomorrow. Just to stay outside listening to podcasts and reading a book. Speaking of.. it’s the book ‘How to be an overnight success’ that this blog post is going to evolve around. I usually don’t do a review of a book before I have finished it, but because I need a favour of you guys I’m gonna share my review now eventhough I still have a few chapters left to read.

To be honest I rarely read a book! I have such a hard time finding a book that actually keeps me captivated but it’s save to say that this one did! In fact it still does! I have made it a habit to read a chapter every night just before I go to bed. It’s such a good thing to do instead of the usual scrolling through my social media accounts on my phone. I find this book really inspiring and easy to read as well. well I love anything that combines fashion, career and New York (I am a SATC / GG girl after all) and even if New York doesnt really play a big role in this book I just find it fascinating to read author Maria Hatzistefanis’ experience on how to make it in the beauty industry. She gives some very good advice which is worth thinking about whether it’s career or something else in your life. She writes the book with honesty, directness and humor. 

well now to the favour guys! I am loving this book so much that I honestly don’t know what to replace it with when I’m done. So I really need your recommendations. what similar books can you recommend? I’ve heard really mixed things about both ‘girl code‘, ‘The F word‘ and ‘Little Black Book‘ so could really use your thoughts on it. Even if you can eliminate any of them. So hit me in the comments guys!

I found ‘How to be an overnight succes’ at £9 on Amazon right here.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 30, 2018 - 08:12

My Moments foot care and body sorbet

/ Jeg har fået produkterne gratis /

Som I måske så i min sidste video, så modtog jeg tidligere i denne måned, produkterne her fra My Moments. Jeg har nu prøvet dem et par uger, så nu tænker jeg det er tid til en lille snak om dem. For det første, så er produkterne fra My Moments meget æstetiske, så jeg elsker at have dem stående fremme. Jeg er ret glad for My Moments serien i forvejen, så jeg var naturligvis meget begejstret, da Matas spurgte om de måtte sende mig disse produkter, til at prøve. Jeg har selvfølgelig læst den medfølgende pressetekst, som fokuserer på alle de lækre og gode ingredienser, som produkterne indeholder, og efter at have prøvet produkterne, kan jeg nu snakke lidt om hvad de gør for kroppen.

TREAT YOUR FEET FOOT CREME – Fodcremen her dufter skønt af mentol, og holder mine fødder dejligt bløde i minimum et par dage efter brug. Jeg bruger den gerne om aftenen inden jeg smækker fødderne op og sætter en serie på, så cremen rigtigt kan få lov at suge ind i huden. Jeg har tendens til hård hud på hælene, så jeg glæder mig virkelig til at bruge denne fod creme mere regelmæssigt, når sandalerne for alvor ryger på.

SOAK YOUR FEET FOOT BATH SALT – Jeg har endnu til gode at prøve et fodbad med min nye fodbade salt, men efter at have åbnet den og masseret den på min håndryg, så må jeg sige at denne fodbade salt virker ret luksuriøs. Næsten mere som en scrub, så jeg tror jeg vil skrubbe mine fødder med den, og ikke ‘kun’ komme den i fodbadet. Den dufter virkelig skønt, og så er det vist den smukkeste fodbade salt jeg nogensinde har ejet, haha! Jeg er helt vild med at fodbadesalten er sort. Den består af bl.a. sukker og middelhavssalt, yum!

LIGHT & FRESH BODY SORBET – Denne er nok den af de tre produkter, jeg er mindst begejstret for. Den dufter svagt af grape, hvilket ikke er min favorit duft, men den virker dejlig frisk. Konsistensen er lidt gelé agtig, og den er faktisk rigtig nem at påføre, og så fedter den ikke. Jeg vil nok betegne min hud som normal til tør hud, og jeg kan mærke at min hud ikke virker gennemfugtet efter brug. Omvendt er min hud heller ikke tør efter nogle timer, men jeg savner nok følelsen af at min hud er helt blød når jeg rører den.

My Moments foot bath salt

/ I received these products for free /

As you might have seen in my last video I received these products a few weeks back. They are from the Danish skincare brand My Moments and I guess you can sense the Scandinavian aesthetics in the packaging. I have quite a few products from the brand already that I really like so I was of course thrilled when they sent me these new products to try out.

TREAT YOUR FEET FOOT CREME – This foot creme has a nice smell of menthol and keeps my feet soft for at least a couple of days after using it. I know it’s gonna be good to have when the weather really invites to having bare feets so I’m glad to have it by now.

SOAK YOUR FEET FOOT BATH SALT – I actually haven’t tried putting this foot bath salt in to a foot bath yet but I tried gently rubbing it on my hand and it actually seems to work really well as a scrub. I’ll definitely use it to srub my feet rather than just putting it in the foot bath. Also I love that the foot bath salt is black! Makes it so luxurious to look at. Besides it feels and smells great!

LIGHT & FRESH BODY SORBET – This is probably the product I’m the least thrilled about out of these three products. First of all it smells of grape fruit which is not really for me. On the other hand the smell does seem very fresh and the consistensy of the gelish body lotion makes it easy to apply. Personally I prefer a body lotion that moisturizes my skin better. My skin is definitely not left dry after use but again not as soft as I would want it to.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 11, 2018 - 23:40

Organic skincare from Evolve Beauty

Evolve beauty

/ Jeg har fået produkterne gratis /

Jeg modtog for nogle uger siden, disse økologiske produkter fra det britiske hudpleje mærke Evolve Beauty. Jeg er ret begejstret for udseendet af produkterne. Meget skandinavisk og æstetisk. Samtidig står det overskueligt beskrevet, hvordan det enkelte produkt påføres, hvornår det er fremstillet og endda hvem der har lavet det specifikke produkt du sidder med. Jeg har endnu ikke testet dem ret længe, så jeg glæder mig til at bruge dem lidt mere fast det næste stykke tid. De tre produkter jeg har testet er:

Hyaluronic eye Complex

Min begejstring for denne eye complex startede allerede, da jeg så at den indeholder hyaluronsyre. Det er nemlig det vi i forvejen har i vores hud, til at holde den spændstig. Denne eye complex er skabt med henblik på at reducere fine linjer og poser under øjnene. Eftersom jeg sidder mange timer ved computeren i løbet af en dag, så er den god at have som en opfrisker midt på dagen. Derfor masserer jeg øjenområdet med den. Den er så smart at den har en kugle, som man kan massere serummen ind med, og så gør størrelsen, det nemt at have den med i tasken. Jeg ser ikke de store synlige forandringer, på min endnu forholdsvis unge hud, men man kan mærke en let opstramning med det samme, og så er den dejlig opfriskende at få på.

Sunless glow body lotion

Denne body lotion giver gradvist glød til huden. Efter påføring to dage i træk, ser jeg et synligt naurligt resultat. Den fugter huden fint, og har ikke den grimme lugt, som selvbrunere ofte kan have. Ingredienserne i den er 99% økologiske, så det er virkelig godt!

Satin Leg Gloss

Denne leg gloss har en lidt olie agtig konsistens. Den giver et let shine, som ikke ses ret længe. Til gengæld dufter den skønt. Jeg påfører typisk en body lotion først for mere fugt. Selvom denne Satin Leg Gloss egentlig er til benene, så kan jeg sagtens finde på at komme lidt på hals og kraveben også. 

Ekstra plus er at leveringen var super hurtigt. Produkterne kom fra Evolve Beauty dagen efter jeg havde bestilt dem! 


Hyaluronic eye complex

/ I received these products to test /

English / A couple of weeks ago I received these organic products from the British skincare brand Evolve Beauty. I’m pretty excited about the look of the products. So aesthetic and perfect for the bathroom shelves. I haven’t been testing out these products for that long but I’m gonna share my opinion of them so far with you guys.

Hyaluronic eye Complex

My excitement for this product began already when I saw that it contained hyaluronic acid. Hyaluronic acid is something our skin already contains. It’s what keeps our skin firm. This eye complex is created to reduce fine lines and eye bags. As I sit a lot of hours at my laptop every day I really like to use the eye complex as a pick me up throughout the day. I massage the eye area with the little ball it has at the end. Eventhough I don’t see majore changes on my skin I can instantly feel the soothing and firming effect. A big plus is the size of it. It’s so easy to bring with me in a small handbag.

Sunless Glow  Body lotion

This body lotion is supposed to give a gradual tan over a number of applications. I usually apply it two days in a row and see a nice natural result. It soothes thes skin just fine and doesn’t have that ugly smell that some self tanning lotions sometimes have. The ingredients is 99% organic so that’s really good!

Satin Leg Gloss

This leg gloss have a bit of an oily consistensy but isn’t greasy. It adds a light shine that you don’t see for that long but the smell lasts just fine and is really nice. I usually apply some body lotion an hour before I apply the satin leg gloss just to make my skin a little more moistured. Eventhough the Satin Leg Gloss is really for your legs I also apply a little bit on my collarbone for a bit of shine and a nice scent instead of a perfume.

An extra plus is the super fast delievery from Evolve Beauty. I received the products the day after I ordered them!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 30, 2018 - 15:30

Min hudpleje rutine

Faabrg Pharma

/ Jeg har fået produkterne gratis /

English / After trying out these products for over a month I have written a review of them. They are from the Danish skincare brand Faaborg Pharma and is mostly sold in Denmark so I have chosen to do the review in Danish only.

Nogle af jer husker måske at jeg viste indholdet af mine goodiebags i min vlog, efter jeg havde været til et beauty event hos et PR-bureau. I den ene goodiebag var disse produkter fra Faaborg Pharma, som jeg lovede jer en update på, så snart jeg havde prøvet at bruge dem. Jeg har nu brugt produkterne morgen og aften hver eneste dag i snart halvanden måned, og føler nu at jeg kan give jer et review.

Faaborg Pharma er et apotek i Faaborg, som selv har udviklet nogle produkter fri for parabener, parfume og farvestoffer. Med deres grundige introduktion til produkterne, glædede jeg mig meget til at tage dem i brug. Disse fire produkter fungerer som en serie, opdelt i 3 steps, som udføres hver morgen og aften. Produkterne er måske ikke så drøje i brug, som jeg ville ønske til prisen. Jeg vil skyde på at der er til 2, aller maks 3 måneder. De forhandles bl.a. her, hvis I er interesserede.

Step 1. Cleansing Mousse

Denne cleansing mousse bruger jeg efter jeg har vasket mit ansigt, mens huden stadig er fugtig. Jeg trykker 1-2 pump skum ud, som jeg masserer rundt i ansigtet i cirkel bevægelser, med den gummibørste som er påført flasken. Det er en rigtig rar følelse at få masseret ansigtet et minuts tid hver dag, da det skulle sætte gang i blodcirkulationen, og dermed holde huden mere spændstig. Moussen fjerner snavs og den værste make-up. Gummibørsten kan nemt tages af flasken og skylles.

Step 2. Skin Tonic

Denne flaske er så smart at jeg bare åbner låget, drejer hovedet på flasken (så det er låst op), lægger en vatrondel oven på og trykker ned en enkelt gang. På den måde får jeg lige det skintonic ud som jeg skal bruge, til at efter rense min hud og fjerne det sidste make-up.

Step 3. Face Cream day / night

Jeg afslutter altid med en ansigts creme, som kan gøre min hud blød igen. Efter brug af Faaborg Pharmas Cleansing Mousse og Skin Tonic, har min hud en tendens til at udtørre en del, så et par pump ansigts creme fugter lige mit ansigt igen.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 19, 2017 - 23:08

Blogger tur til Milano med Hyundai

Som nogle af jer måske har luret på min Instagram, så var jeg i sidste uge et lille smut i Milano. Jeg var nemlig så heldig at få muligheden for at komme med Hyundai til verdenspremieren på deres nye mini SUV ‘KONA’. Hyundai KONA er en livsstilsbil og henvender sig i høj grad til kvinder. Netop de to elementer er grunden til at jeg selv og tre andre bloggere var inviteret med til premieren i Milano. Mine medbloggere var Sophie Valentine, Maria Vestergaard og Charmaine Lago. Vi er fire meget forskellige bloggere, men det gjorde det også ekstra interessant at lære hinanden at kende, og vi havde simpelthen et par fantastiske dage sammen.

Til Verdenspremieren om aftenen var der inviteret presse og bil entutiaster fra hele verden. Eventet foregik i en stor hyggelig baggård med stående buffet, drinks, fotovæg og lounge musik, lige ind til afsløringen af Hyundais nye bil i bygningen indenfor. Stemningen var ret intens med så mange mennesker samlet om én fælles ting. Folk var spændte og forventningsfulde, og efter flere introduktioner af diverse designere og andre folk fra teamet bag KONA, åbnes den store boks på scenen endelig, og ud triller en lille lækker orange SUV. Resten af aftenen foregår i 30 gaders varme ude i gården, med at studere den nye KONA og mingle med folk til toner fra DJ’ens mixerpult. Det var en ret fantastisk aften, og i det hele taget en skøn skøn tur, jeg ikke ville være foruden.

Foruden os bloggere var der fra Danmark Torben og Annegrethe fra Hyundai teamet samt Malene og Benedicte fra henholdsvis online bil magasinerne Pret a Partir og Kvindernes Bilmagasin. Selvom vi alle kom med vidt forskellige tilgangsvinkler til tingene, så havde vi bare en fest sammen og en oprigtig interesse i hinandens erhverv. 

Jeg må indrømme at jeg ikke ved meget om biler, men da jeg til dagligt blogger om mode og livsstil, så matcher det virkelig fint Huyndais nyeste skud på stammen. Her er der nemlig tænkt super meget i design, med specielt kvinden for øje. Bare tænk når vi shopper tøj og sko. Vi prøver og prøver. Tager stilling til trends, komfort, pasform, brand osv. så hvorfor skulle vi ikke gøre det samme når det kommer til at vælge bil. Vores outfits er en del af vores personlighed og fremtoning, og det er en bil i den grad også! Du bliver set i den på gaden.

KONA kommer bl.a. til at kunne forhandles i de to lidt vilde, men lækre farver orange og lime grøn. Vi skandinavere inklusiv jeg selv, har en tendens til at gå utrolig meget i sort. Det er lidt det samme med biler. Tendensen har været rigtig meget sorte biler. Det er det sikre. Det matcher alt. Så blev det hvid – det passer også så fint ind i skandi-stilen. Nu er det tid til at bevæge sig lidt væk fra det sikre og hen mod lidt mere spræl. Jeg synes at stærke farver, hvadend det er i din garderobe eller på din bil, signalerer selvsikkerhed, stil og selvstændighed. Der er lidt power woman over det. Der er noget fedt over det der med at turde. Turde skille sig ud fra mængden og stå lidt alene. Ret hurtigt følger de andre efter. 

Hyundai KONA kommer til Danmark til november og ligger i et ret fornuftigt prisleje, nemlig omkring 200.000 kr. Hvis du vil have mere info om bilen, kan du klikke her, hvor du også kan se en ret lækker kampagnevideo, som efter min mening er meget mere fashion end den er bilnørdet. Lige on point, hvis I spørger mig. Jeg tænker at bikse et lille indlæg sammen om den del af Milano-turen som ikke omhandlede Hyundai. Vi var nemlig fire blogger-damer på fri fod, og det indbragte både shopping, sight seeing, lækker gelato, spaghetti og selvfølgelig de meget populære Aperols.

Sponsoreret indlæg

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 26, 2015 - 21:04

Irresistible me

Kan I spotte noget anderledes? Jeg ville ikke afsløre det i emnefeltet, men i stedet lige lade jeg scrolle ned over billederne. Ja der er kommet lidt krøl i håret, men det er også blevet lidt længere. Jeg har nemlig for første gang kastet mig ud i at bruge hår extensions. Altså dem med clips, som er lige til at sætte i og tage ud når man har lyst. I kan se mit hår i sin normale længde her. Jeg har modtaget dem fra firmaet Irresistible Me, og vil nedenfor give min ærlige mening om produktet.

Det er jo altid nemt at sige at man er tilfreds, når man har fået noget forærende, men jeg må sige at jeg er oprigtigt positivt overrasket over disse extensions. For det første er de super nemme at have med at gøre, og så kommer de i en fin æske, med mulighed for at tage en enkelt extension ud, og vurdere om det nu er den rigtige farve du har valgt. Jeg valgte farven Light Brown #6, som matcher den øverste del af mit hår virkelig godt. Mine spidser er ret lyse, derfor valgte jeg at krølle dem sammen med spidserne på extensionsne, så de blendede mere naturligt sammen. Jeg ved ikke hvor meget I lagde mærke til det, men nu hvor jeg har pointeret det, er det som om de mørke spidser fremtræder mere. Min mor som tog billederne, havde dog ikke lagt mærke til at jeg havde extensions i – hun anede faktisk ikke det var det hun tog billeder af haha. På fredag er en oplagt mulighed for at tage mine hair extensions i, når jeg skal hygge med god mad og vino med nogle venner, og måske ud til et par drinks

Lidt praktisk info:
  1. Irresistible me er lokaliseret i New York
  2. jeg bestilte mine extensions med en længde på 20" og 200 g.
  3. der er en video på hjemmesiden, som gør det nemt for dig at vælge den rigtige hårfarve
  4. Irresistible Me bruger 100% remy hair, som er det tætteste man kommer på unprocessed hair.
  5. I kan finde Irresistible Me på Instagram her, hvor de har ret mange følgere. Der er god inspiration at hente synes jeg.
Mine plusser:
  1. Mit hår fik virkelig meget mere fylde og volume
  2. clipsne er nemme at sætte i og tage ud igen
  3. de sidder virkelig godt fast i håret.

Hvis I har nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet. Jeg skal besvare så godt jeg kan.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
januar 2, 2015 - 17:45

Tip / Self adhesive backless bra

Tip / Self adhesive backless bra

Jeg vil lige tippe jer om denne bh, som jeg havde på nytårs aften under min kjole med bar ryg. Jeg har købt min på ebay til lidt under 30 kr inkl. forsendelse. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk med hensyn til om den levede op til beskrivelsen, men til den pris kunne det næsten ikke betale sig andet end at give det en chance. Push-up er der ikke så meget af (selv om der stod det), men det regnede jeg næsten heller ikke med. Til gengæld sad den fint hele aftenen. Tror jeg havde den på et halvt døgns tid. Den har sådan noget klister på indersiden, som gør at den sidder godt fast. Havde frygtet en off-bra situation, hvor jeg ligepludselig ville opdage at den lå nede på gulvet haha. Det skete heldigvis ikke, og da jeg tog den af virkede der stadig til at være fint med klister, så den holder igen næste gang. Dog stod der i beskrivelsen at den sagtens kunne vaskes. Det må jeg indrømme at jeg ikke har prøvet endnu, og jeg ved heller ikke om jeg tør. Alt i alt synes jeg den fungerer fint til prisen, så den vil jeg da varmt anbefale, hvis I skal have en kjole eller top på med bar ryg. Jeg bestilte min bh den 25. oktober og så vidt jeg husker var leveringen forholdsvis hurtig. I kan finde den her. Jeg gav $4,28 men kan se at den nu kun koster $3,31

Har I forresten set min lille video med en meget kort nytårhilsen til jer, inde på bloggens facebookside? Det er første gang jeg har delt en video med jer, hvor jeg snakker. Det er lidt grænseoverskridende, og derfor er den også ultrakort, men måske der kommer en længere en i løbet af 2015.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hey guys. I just want to recommend this self adhesive backless bra that I bought on ebay for only $4,28 (it’s actually only $3,31 right now) I wore it underneath my backless dress on New Years. I will say it doesn’t really have the push-up effect (even though it said so in the description) but I wouldn’t exactly have expected that anyways. The sticky-ness on the bra lasted all night though and it still seem to be quite sticky so I can wear it again. You can find the bra right here.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 24, 2014 - 12:55

Favorite lipstick

Et af mine favorit mærker, når det kommer til læbestift er MAC. Især deres matte læbestifter kan jeg godt lide. De holder lidt længere på læberne. Dog skal man bare huske at tage lidt læbepomade inden under en mat læbestift, da den har tendens til hurtigere at tørre ud end de shiny. Jeg plejer som regel også lægge en primer oven på i løbet af dagen, for ekstra fugt og en pæn holdbarhed. Jeg har én fra Max Factor, som jeg er utroligt glad for.

Denne læbestift i farven ‘All Fired Up’ er sådan en mellemting mellem rød og pink, og jeg tror det er det der gør den til en vinder hos mig. Den matchende lip pencil (i farven Beet) er min første lip pencil. Jeg har aldrig rigtigt tænkt at det har været nødvendigt med sådan en også, men damen i MAC butikken fik overbevist mig om at ens læber blev meget mere markeret og det så i det hele taget noget skarpere ud. Jeg synes i hvert fald at det rammer læberne rigtigt flot ind, og så længe den er i samme farve som læbestiften, så får jeg ikke nogen dårlige flashbacks til 90’erne. Nu skal jeg bare øve mig i at lægge den. “Det er overhovedet ikke svært” sagde damen hos MAC til mig haha. I kan se billeder hvor jeg har den på her og her.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I just wanted to show one of my favorite lipsticks. I really love that the color is somehow both pink and red, and then I really just love MAC’s matte lipsticks. It lasts for long and just with a little lip balm underneath it’s perfect. I usually top it with a primer during the day just to keep my lips moist. I have an amazing primer from Max factor that I absolutely love.

Using a lip pencil is actually a new thing for me but the lady in te MAC store convinced me that it looked so much better with my lips lined up. Now I just have to practice lining up my lips. “It’s so not difficult at all” the MAC lady told me haha. You can find some photos of me wearing this lipstick here and here

Skriv kommentar 4 Kommentarer
april 29, 2014 - 18:49

Instagram lately

Jeg tænkte at jeg ville lave et lille Instagram indlæg, nu hvor jeg fik snappet en del billeder i New York. 1. Blandede selv den lækreste frokost hos Whole Foods Market og tog med i Central Park og spiste på en solskinsdag. Vil klart anbefale at blande jeres egen salat eller anden frokost i en af de mange dehlis eller supermarkeder, og så sidde og spise den et sted i det gode vejr. Det er så hyggeligt og noget billigere end at gå ud og spise hver dag. Kan i hvert fald varmt anbefale Whole Foods Market ved Columbus Circle. 2. Strawberry mojitos på rooftop baren 230 5th Avenue.Har længe snakket om at jeg gerne ville på denne rooftop bar, og det er næsten et must-go hvis I er i New York. Det var lidt koldt den aften, så vi fik ikke nydt så meget af udsigten der oppe fra, men til gengæld fik vi nydt et par drinks og nogle lækker fritter indenfor i deres lounge. Meget trendy sted! 3. Kom forbi en meget smuk blomster butik i Brooklyn tæt ved Brooklyn Bridge.

4. Starbucks er nærmest blevet obligatorisk når jeg når jeg er i USA. Det er jo så meget billigere end her hjemme. En iced latte er altid lækker når det er varmt udenfor, men er også blevet rigtig glad for deres varme vanilla latte – og en af deres brownies til naturligvis 🙂 5. En smuk dag i Central Park. Tror det er svært at få et dårligt billede der inde. Kunne seriøst tilbringe timer i parken. 6. En af dagene var vi på Ihop (International house of pancakes), og spise brunch, bare for at være rigtige amerikanere. De første bidder var lækre – og så blev det vammelt haha.

7. En dag vi var i Philadelphia var vi på virksomhedsbesøg hos Urban Outfitters HQ. Det er en af de fedeste arbejdspladser jeg nogensinde har set. De gik meget op i at være i et inspirerende arbejdsmiljø, og hele deres indretning var virkelig så gennemført. Desuden havde bygningerne, de har til huse i en historie – det er nemlig en gammel flåde, så deres kontorer ligger inde i de der gamle marine huse hvor bådene blev repareret og hvor marine folkene dyrkede idræt. De har endda beholdt det gamle gulv fra den gymnastiksal der lå der. Er så ærgerlig over at jeg ikke havde mit kamera med den dag. Men fik da dette billede af en smuk glitrende væg haha. 8. Jeg har tidligere snakket om Cafeteria, som jeg var på sidste år, og jeg måtte altså der hen igen og have yndlings lakse sandwich. Mums. I kan læse meget mere om stedet lige her. 9. Det sidste billede er det eneste der ikke er fra New York. Det er fra Hotel Copenhagen Island hvor jeg boede og hyggede med min familie lige efter jeg var kommet hjem fra New York. Jah den danske udsigt er nu heller ikke værst 😉

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 23, 2014 - 18:35

New York min drømmeby

Så får I endelig lidt billeder fra min New York tur. Nu er det også kun snart 2 uger siden jeg kom hjem der fra. I dette indlæg får I bare lidt snapshots fra turen (som I iøvrigt kan finde mange flere af på min ig @byjennip), men jeg vil også poste nogle flere New York indlæg med tips til steder at spise og opleve, som nogle af jer forhåbentlig kan få lidt gavn af. Jeg har selv været inde på www.toptours.dk og læse nærmere om byen og de steder som er populære at besøge. De tilbyder i det hele taget rejser til et hav af destinationer, som alle har en lille beskrivelse og et bykort tilknyttet inde på hjemmesiden. Super smart. Som I kan se på billederne fik jeg gået en del på Times Square, som i øvrigt også har en masse lækre butikker. Jeg vil klart anbefale også at besøge Times Square når mørket er faldet på og alle reklameskiltene lyser op. Central Park, som Toptours i øvrigt også anbefaler, som New Yorks oase, er også et must, og det er Frihedsgudinden jo næsten også hvis man ikke har set den før.

Burger og fries kan man næsten ikke undgå at spise når man nu er i New York. Det er næsten så amerikansk som det kan være. Grand Central Station vil jeg SÅ meget anbefale jer at se, hvis I skal til New York. Ud over at have et Gossip-Girl-øjeblik (someone saw Serena getting off the train..), så var jeg også helt betaget af den helt utroligt smukke gamle bygning. Der er endda malet stjernehimmel i loftet. Arh men jeg havde næsten lyst til at overnatte der inde sammen med de hjemløse.

Brooklyn vil jeg også meget gerne anbefale, men mere om den bydel i et andet indlæg. Og I skal også nok høre mere om de små godbidder fra Laduree. High-line park var jeg hjemme fra blevet anbefalet, og fik denne gang mulighed for at opleve parken, som kører langs en gammel togbane over byen. Meget hyggeligt at gå langs byens tage,men jeg tror nu det kunne have været lidt hyggeligere og lidt smukkere om sommeren. Toptours anbefaler også to outlets og jeg har egentlig været i begge to på de to gange jeg har været i New York, og jeg må sige at jeg foretrækker det i Jersey Gardens.

// I samarbejde med toptours.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram