Kategoriarkiv: Reviews

oktober 26, 2015 - 21:04

Irresistible me

Kan I spotte noget anderledes? Jeg ville ikke afsløre det i emnefeltet, men i stedet lige lade jeg scrolle ned over billederne. Ja der er kommet lidt krøl i håret, men det er også blevet lidt længere. Jeg har nemlig for første gang kastet mig ud i at bruge hår extensions. Altså dem med clips, som er lige til at sætte i og tage ud når man har lyst. I kan se mit hår i sin normale længde her. Jeg har modtaget dem fra firmaet Irresistible Me, og vil nedenfor give min ærlige mening om produktet.

Det er jo altid nemt at sige at man er tilfreds, når man har fået noget forærende, men jeg må sige at jeg er oprigtigt positivt overrasket over disse extensions. For det første er de super nemme at have med at gøre, og så kommer de i en fin æske, med mulighed for at tage en enkelt extension ud, og vurdere om det nu er den rigtige farve du har valgt. Jeg valgte farven Light Brown #6, som matcher den øverste del af mit hår virkelig godt. Mine spidser er ret lyse, derfor valgte jeg at krølle dem sammen med spidserne på extensionsne, så de blendede mere naturligt sammen. Jeg ved ikke hvor meget I lagde mærke til det, men nu hvor jeg har pointeret det, er det som om de mørke spidser fremtræder mere. Min mor som tog billederne, havde dog ikke lagt mærke til at jeg havde extensions i – hun anede faktisk ikke det var det hun tog billeder af haha. På fredag er en oplagt mulighed for at tage mine hair extensions i, når jeg skal hygge med god mad og vino med nogle venner, og måske ud til et par drinks

Lidt praktisk info:
  1. Irresistible me er lokaliseret i New York
  2. jeg bestilte mine extensions med en længde på 20" og 200 g.
  3. der er en video på hjemmesiden, som gør det nemt for dig at vælge den rigtige hårfarve
  4. Irresistible Me bruger 100% remy hair, som er det tætteste man kommer på unprocessed hair.
  5. I kan finde Irresistible Me på Instagram her, hvor de har ret mange følgere. Der er god inspiration at hente synes jeg.
Mine plusser:
  1. Mit hår fik virkelig meget mere fylde og volume
  2. clipsne er nemme at sætte i og tage ud igen
  3. de sidder virkelig godt fast i håret.

Hvis I har nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet. Jeg skal besvare så godt jeg kan.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
januar 2, 2015 - 17:45

Tip / Self adhesive backless bra

Tip / Self adhesive backless bra

Jeg vil lige tippe jer om denne bh, som jeg havde på nytårs aften under min kjole med bar ryg. Jeg har købt min på ebay til lidt under 30 kr inkl. forsendelse. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk med hensyn til om den levede op til beskrivelsen, men til den pris kunne det næsten ikke betale sig andet end at give det en chance. Push-up er der ikke så meget af (selv om der stod det), men det regnede jeg næsten heller ikke med. Til gengæld sad den fint hele aftenen. Tror jeg havde den på et halvt døgns tid. Den har sådan noget klister på indersiden, som gør at den sidder godt fast. Havde frygtet en off-bra situation, hvor jeg ligepludselig ville opdage at den lå nede på gulvet haha. Det skete heldigvis ikke, og da jeg tog den af virkede der stadig til at være fint med klister, så den holder igen næste gang. Dog stod der i beskrivelsen at den sagtens kunne vaskes. Det må jeg indrømme at jeg ikke har prøvet endnu, og jeg ved heller ikke om jeg tør. Alt i alt synes jeg den fungerer fint til prisen, så den vil jeg da varmt anbefale, hvis I skal have en kjole eller top på med bar ryg. Jeg bestilte min bh den 25. oktober og så vidt jeg husker var leveringen forholdsvis hurtig. I kan finde den her. Jeg gav $4,28 men kan se at den nu kun koster $3,31

Har I forresten set min lille video med en meget kort nytårhilsen til jer, inde på bloggens facebookside? Det er første gang jeg har delt en video med jer, hvor jeg snakker. Det er lidt grænseoverskridende, og derfor er den også ultrakort, men måske der kommer en længere en i løbet af 2015.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hey guys. I just want to recommend this self adhesive backless bra that I bought on ebay for only $4,28 (it’s actually only $3,31 right now) I wore it underneath my backless dress on New Years. I will say it doesn’t really have the push-up effect (even though it said so in the description) but I wouldn’t exactly have expected that anyways. The sticky-ness on the bra lasted all night though and it still seem to be quite sticky so I can wear it again. You can find the bra right here.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 24, 2014 - 12:55

Favorite lipstick

Et af mine favorit mærker, når det kommer til læbestift er MAC. Især deres matte læbestifter kan jeg godt lide. De holder lidt længere på læberne. Dog skal man bare huske at tage lidt læbepomade inden under en mat læbestift, da den har tendens til hurtigere at tørre ud end de shiny. Jeg plejer som regel også lægge en primer oven på i løbet af dagen, for ekstra fugt og en pæn holdbarhed. Jeg har én fra Max Factor, som jeg er utroligt glad for.

Denne læbestift i farven ‘All Fired Up’ er sådan en mellemting mellem rød og pink, og jeg tror det er det der gør den til en vinder hos mig. Den matchende lip pencil (i farven Beet) er min første lip pencil. Jeg har aldrig rigtigt tænkt at det har været nødvendigt med sådan en også, men damen i MAC butikken fik overbevist mig om at ens læber blev meget mere markeret og det så i det hele taget noget skarpere ud. Jeg synes i hvert fald at det rammer læberne rigtigt flot ind, og så længe den er i samme farve som læbestiften, så får jeg ikke nogen dårlige flashbacks til 90′erne. Nu skal jeg bare øve mig i at lægge den. “Det er overhovedet ikke svært” sagde damen hos MAC til mig haha. I kan se billeder hvor jeg har den på her og her.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I just wanted to show one of my favorite lipsticks. I really love that the color is somehow both pink and red, and then I really just love MAC’s matte lipsticks. It lasts for long and just with a little lip balm underneath it’s perfect. I usually top it with a primer during the day just to keep my lips moist. I have an amazing primer from Max factor that I absolutely love.

Using a lip pencil is actually a new thing for me but the lady in te MAC store convinced me that it looked so much better with my lips lined up. Now I just have to practice lining up my lips. “It’s so not difficult at all” the MAC lady told me haha. You can find some photos of me wearing this lipstick here and here

Skriv kommentar 4 Kommentarer
april 29, 2014 - 18:49

Instagram lately

Jeg tænkte at jeg ville lave et lille Instagram indlæg, nu hvor jeg fik snappet en del billeder i New York. 1. Blandede selv den lækreste frokost hos Whole Foods Market og tog med i Central Park og spiste på en solskinsdag. Vil klart anbefale at blande jeres egen salat eller anden frokost i en af de mange dehlis eller supermarkeder, og så sidde og spise den et sted i det gode vejr. Det er så hyggeligt og noget billigere end at gå ud og spise hver dag. Kan i hvert fald varmt anbefale Whole Foods Market ved Columbus Circle. 2. Strawberry mojitos på rooftop baren 230 5th Avenue.Har længe snakket om at jeg gerne ville på denne rooftop bar, og det er næsten et must-go hvis I er i New York. Det var lidt koldt den aften, så vi fik ikke nydt så meget af udsigten der oppe fra, men til gengæld fik vi nydt et par drinks og nogle lækker fritter indenfor i deres lounge. Meget trendy sted! 3. Kom forbi en meget smuk blomster butik i Brooklyn tæt ved Brooklyn Bridge.

4. Starbucks er nærmest blevet obligatorisk når jeg når jeg er i USA. Det er jo så meget billigere end her hjemme. En iced latte er altid lækker når det er varmt udenfor, men er også blevet rigtig glad for deres varme vanilla latte – og en af deres brownies til naturligvis :) 5. En smuk dag i Central Park. Tror det er svært at få et dårligt billede der inde. Kunne seriøst tilbringe timer i parken. 6. En af dagene var vi på Ihop (International house of pancakes), og spise brunch, bare for at være rigtige amerikanere. De første bidder var lækre – og så blev det vammelt haha.

7. En dag vi var i Philadelphia var vi på virksomhedsbesøg hos Urban Outfitters HQ. Det er en af de fedeste arbejdspladser jeg nogensinde har set. De gik meget op i at være i et inspirerende arbejdsmiljø, og hele deres indretning var virkelig så gennemført. Desuden havde bygningerne, de har til huse i en historie – det er nemlig en gammel flåde, så deres kontorer ligger inde i de der gamle marine huse hvor bådene blev repareret og hvor marine folkene dyrkede idræt. De har endda beholdt det gamle gulv fra den gymnastiksal der lå der. Er så ærgerlig over at jeg ikke havde mit kamera med den dag. Men fik da dette billede af en smuk glitrende væg haha. 8. Jeg har tidligere snakket om Cafeteria, som jeg var på sidste år, og jeg måtte altså der hen igen og have yndlings lakse sandwich. Mums. I kan læse meget mere om stedet lige her. 9. Det sidste billede er det eneste der ikke er fra New York. Det er fra Hotel Copenhagen Island hvor jeg boede og hyggede med min familie lige efter jeg var kommet hjem fra New York. Jah den danske udsigt er nu heller ikke værst ;)

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 23, 2014 - 18:35

New York min drømmeby

Så får I endelig lidt billeder fra min New York tur. Nu er det også kun snart 2 uger siden jeg kom hjem der fra. I dette indlæg får I bare lidt snapshots fra turen (som I iøvrigt kan finde mange flere af på min ig @byjennip), men jeg vil også poste nogle flere New York indlæg med tips til steder at spise og opleve, som nogle af jer forhåbentlig kan få lidt gavn af. Jeg har selv været inde på www.toptours.dk og læse nærmere om byen og de steder som er populære at besøge. De tilbyder i det hele taget rejser til et hav af destinationer, som alle har en lille beskrivelse og et bykort tilknyttet inde på hjemmesiden. Super smart. Som I kan se på billederne fik jeg gået en del på Times Square, som i øvrigt også har en masse lækre butikker. Jeg vil klart anbefale også at besøge Times Square når mørket er faldet på og alle reklameskiltene lyser op. Central Park, som Toptours i øvrigt også anbefaler, som New Yorks oase, er også et must, og det er Frihedsgudinden jo næsten også hvis man ikke har set den før.

Burger og fries kan man næsten ikke undgå at spise når man nu er i New York. Det er næsten så amerikansk som det kan være. Grand Central Station vil jeg SÅ meget anbefale jer at se, hvis I skal til New York. Ud over at have et Gossip-Girl-øjeblik (someone saw Serena getting off the train..), så var jeg også helt betaget af den helt utroligt smukke gamle bygning. Der er endda malet stjernehimmel i loftet. Arh men jeg havde næsten lyst til at overnatte der inde sammen med de hjemløse.

Brooklyn vil jeg også meget gerne anbefale, men mere om den bydel i et andet indlæg. Og I skal også nok høre mere om de små godbidder fra Laduree. High-line park var jeg hjemme fra blevet anbefalet, og fik denne gang mulighed for at opleve parken, som kører langs en gammel togbane over byen. Meget hyggeligt at gå langs byens tage,men jeg tror nu det kunne have været lidt hyggeligere og lidt smukkere om sommeren. Toptours anbefaler også to outlets og jeg har egentlig været i begge to på de to gange jeg har været i New York, og jeg må sige at jeg foretrækker det i Jersey Gardens.

// I samarbejde med toptours.dk

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 10, 2014 - 17:11

My ebay goodies

My ebay goodies

Jeg hører ikke til dem der shopper på ebay et par gange om måneden. Alligevel synes jeg at jeg nu har fået købt et passende antal produkter der inde, til at jeg kan udtale mig om min erfaring med ebay. Jeg tænker at dette indlæg vil være ret relevant for dem som slet ikke er vant til at shoppe på ebay, men også for dem som bare vil have lidt inspiration til deres næste køb.

Jeg synes ebay kan være en jungle at finde rundt i. Specielt når jeg ikke ved præcist hvad jeg leder efter eller ikke kender det rette søgeord på det produkt jeg leder efter. Derfor elsker jeg at lure ebay tips på andre blogs. På den måde får jeg god inspiration samt det præcise link til det produkt jeg leder efter, så det er nemt at finde.

Første gang jeg købte noget på ebay var i oktober 2012 og jeg har altså siden hapset lidt flere ting der inde fra. Senest øreringene som I kan se på sidste billede. Jeg modtog dem igår, og de er SÅ fine. I skal også nok snart få dem at se i aktion.

Jeg har handlet på ebay 5 gange nu og alle gangene har mine varer været sendt fra Kina. Det betyder at man kan forvente en levering på en måneds tid plus minus. Jeg har altid købt mine varer hos “top-rated” sælgere og har heller aldrig haft problemer med handlerne. Dog har begge de bluser jeg har modtaget været ret korte idet. Jeg ved ikke om det er kinesiske str eller hvad ;)

Alle de 5 ting ovenfor koster under 80 kr. undtagen strikken – den kostede vist ca. 85 kr. Men generelt kan man finde mange billige ting der inde, og hvis du vil være sikker på at undgå at betale told når din vare sendes fra et land uden for Europa, så køb for max 80 kr.

__________________________________________________________________________________________________________________

I dont shop several times a month on ebay but I have purchased some items from there over the years. I have bought the above items on ebay and all of them were shipped from China. That means about 1 month delivery time. But I feel like it has been worth waiting for. Besides, the items I have purchased are very inexpensive. Ebay can be a bit of a jungle when you are searching for something. That’s why I like to get inspiration and ebay guides on other blogs. My latest purchase are the statement earrings that I spotted on some other blog. I received them yesterday. Can’t wait to show them in action. Stay tuned for that.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 10, 2014 - 19:39

My outfit // ebay knit

Outfit description: Jeans: Dr. Denim here – on sale (adlink) // knit: ebay here // boots: Dixie here

Jeg klikkede i starten af december denne strik hjem fra ebay. Havde bestilt de til mine forældres adresse, og den nåede heldigvis at komme lige inden juleferien sluttede, og jeg tog hjem til mig selv igen. Tror jeg modtog den d. 3. eller 4. januar, så den har været en lille måned undervejs fra Kina. Men okay det var jeg forberedt på. Sælgerne inde på ebay skriver ofte at der kan være lang leveringstid.

Jeg var ret spændt på hvordan den ville være i størrelsen, da den bare hed onesize, og jeg må da også sige at jeg synes den er lidt kort. Jeg tror den vil være okay til nederdele, men nu tog jeg den lige på til et par jeans, så I bedre kan fornemme længden. Et par stykker af jer havde efterspurgt at se den på.

___________________________________________________________________________________________________________

I recently received this knit that I ordered on ebay about a month ago. Since a few of my reader wanted to see it on I thought I would show you. It’s supposed to be a onesize but in my opinion it is a little short for me. I think it would look okay paired with a skirt though.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 28, 2013 - 14:01

Sex and the City tour in New York

Som I måske har bemærket, så er jeg stor fan af Sex and the City. Derfor skulle vi jo også på SATC turen, da vi var i New York i sommers. Vi havde booket vores tur hjemmefra (da det var blevet anbefalet) på onlocationtours.com. Det fungerede fint. Vi gav hver især $49 dollars for vores billeter inkl. ticket fee, så det er små 300 kr. Turen startede på 5th avenue mellem 58th og 59th street foran The Pulitzer Foutain, som ligger foran the Plaza hotel. Faktisk er det lige over for Apples flagshipstore vi skulle stige på tour bussen. Som I kan se, så fik jeg mest taget billeder af Magnolia Bakery og den bar hvor vi var inde og drikke cosmos. Magnolia bakery er bestemt ikke noget særligt at kigge på, specielt ikke udefra, men det er et lille hyggeligt sted, og man skulle jo næsten være et skarn ikke at købe nogle af de populære kager med hjem.

 Vi have ca. 20 minutters stop ved Magnolia. Heldigvis var der, ret usædvanligt, ikke nogen kø da vi var der. Derfor skyndte vi os at købe vores fine kopkager, og spenderede så resten af tiden i den lille Marc by Marc Jacobs butik på modsatte gadehjørne, inden bussen kørte videre til næste location. Kagerne er altså helt ærligt ikke noget særligt. De smager helt fint, men heller ikke mere end det. Jeg foretrækker i hvert fald den butter frosting jeg selv laver, frem for deres meget ‘smørrede’ en af slagsen. Vores cosmopolitans nød vi på den bar som i SATC er Aidans og Steves bar Scout. Det hedder den dog ikke i virkeligheden, og den ligger heller ikke på Mulberry street. Baren er dog rigtig hyggelig.

På turen kørte vi også forbi Sushi Samba, det galleri hvor Charlotte arbejdede, den restaurant hvor Big og Carrie har deres rehearsal dinner og mange flere steder som i løbet af serien og filmene optræder i diverse scener. Desuden var vi inde i “The pleasure chest” hvor Charlotte købte sin dildo the rabbit”, hvor man også selv havde muligheden for at købe en med hjem. Selve turen var rigtig fin og vi fik en masse små hyggelige anekdoter og sjove informationer med på vejen. Tour guiden var super god til at underholde og holde os tryllebundet undervejs. Under selve busturen ser man forskellige klip fra serien og filmene, og guiden fortæller lidt om hvert klip.

Hvad der skuffede en smule var at vi på intet tidspunkt kom forbi Carries adresse – hendes lille lejlighed, som efter min mening spiller sådan en stor rolle i serien. Men on location tours havde godt nok skrevet at selve location spotsne kunne ændre sig med tiden, f.eks. nu hvor filmene er kommet til, så så vi steder der fra, men til gengæld ingen lejlighed. Den må blive mit must see næste gang jeg skal til NY.

Udover selve oplevelsen inkluderede turen en cupcake til hver – desværre ikke en af dem fra Magnolia. Er det ikke ligesom hele pointen i det et eller andet sted, eller er det bare mig?

Hvis I er til Sex and the City, vil jeg da klart anbefale at tage på sådan en tur. Vi følte os i hvert fald i gode hænder med on location tours. Man er jo altid lidt nervøs for om det nu er et ægte firma osv, når man ikke kender det. Jeg valgte dog on location tours fordi jeg havde læst om dem i et blad. Og jeg kunne sagtens finde på at vælge en af deres andre mange ture en anden gang.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 24, 2013 - 13:56

Central Park my Love

Så kommer indlægget om Central Park endelig på bloggen. Vi var der inde på vores tredje dag i New York og havde vi haft lidt flere dage at gøre godt med i den skønne by, havde vi helt sikkert brugt meget mere tid i parken. Den er virkelig virkelig smuk, og vejret var helt perfekt til picnic, da vi var der, eller bare at ligge på et tæppe og slikke sol, hvilket mange newyorkere også gjorde. Parken er ret stor, så vi nåede slet ikke at se det hele, men vi så dog statuerne af H.C. Andersen og Alice i eventyrland. Vi så også restauranten og broen hvor Carrie og Big falder i dammen i SATC.Man skal et stykke ind i parken for at komme væk fra alt det turistede. I parkens yderkanter ligger mange boder og også et børne zoo. Inde i selve parken render der mange egern rundt, og så tager mange newyorkere desuden deres løbeture her inde. Forståeligt! Bag ved søen med de små fjernstyrede både, kan man ane 5th. avenues enorme, gamle og smukke bygninger, hvor det finere borgerskab holder til – I ved the Upper East Side ;)

Vi havde taget rugbrød og pålæg med ind i parken, som vi sad og spiste i det skønne vejr, inden vi skulle på Sex and the City touren, som startede ikke ret langt fra parken. Vil klart anbefale alle der tager til New York at tage et smut ind i Central Park. Selv gad jeg vildt godt opleve den ved juletid – tror i det hele taget at parken er smuk og betagende på alle tider af året. Nogen der har været der ved juletid?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 12, 2013 - 14:04

New York tip // Cafeteria

Det er jo efterhånden ved at være et par måneder siden at jeg var på denne lækre restaurant i New York, men bliver simpelthen nødt til at anbefale den til enhver, som skal til the big apple. Vi havde kun 4 dage i New York, inden vores rejse gik videre til Miami, så det var ikke ligefrem fordi vi havde tiden til at opdage og prøve alle de kulinariske oplevelser, som New York formentlig har at byde på. Den første aften spiste vi på en lille kinesisk restaurant, som ikke var noget udover det sædvanlige, men blot et sted der minder om mange af de andre. Vores anden dag var vi i et outlet og shoppe hele dagen, så der spiste vi naturligt nok der ude. Da vi stod og ventede på bussen hjem til Manhatten efter en lang shoppedag, faldt vi i snak med en pige, som anbefalede os at tage på Cafeteria. Umiddelbart forbinder man ordet Cafeteria med et faktisk cafeteria, men det var dette langt fra. Vi blev endda fortalt at der ofte kom celebrities og spiste der.

Cafeteria er en hip restaurant, som ligger lige på hjørnet af 7. avenue og 17. street – kke så langt fra Times Square (tror det tog os ca. 25 minutter at gå fra Times Square). Stedet er trendy indrettet med moderne cafeterie møbler og en lækker bar, hvor man kan købe sig en drink mens man venter på sit bord. Vi ventede maks 5 minutter og vi reserverede ikke i forvejen. Tjenerne er søde (og pæne ikke mindst). Læg lige mærke til deres arbejdsuniform, som er lige så trendy som stedet. Sorte bukser, hvid skjorte og seler. Cute! Stedet er slet ikke dyrt og maden er SÅ lækker! Derfor vendte vi også tilbage til samme restaurant allerede næste dag. 2 gange ud af 4 dage – det er da meget godt gået. Vi fik de lækreste sandwich med grillet laks den første aften der inde, og så hjemmelavet pomfritter til. Mums det var lækkert. Den anden aften fik jeg en lækker vegetarburger. Desuden får alle gæster det lækreste hjemmebagte brød, mens de venter på maden.

En lakse sandwich med pomfritter til kostede kun $15 (ca. 85 kr) og en sodanvand $2.5, og så skal man selvfølgelig lægge tax oveni. Det eneste der faktisk var dyrt, var vinen, som vi købte den ene aften. Den første dag skulle jeg, i ægte Carrie Bradshaw stil, prøve en Shirley Tempel, som desværre viste sig at være en kirsebær sodanvand. I’m so sorry, men den kunne jeg simpelthen ikke drikke op. Cafeteria har åbent 24/7, og jeg tror det vil være et vildt hyggeligt sted at side og få nogle drinks ud på de sene timer. Det er virkelig skønt når man får anbefalet steder og seværdigheder af de lokale, så man ikke kun kommer alle de turistede steder. Når jeg en gang kommer til New York igen, skal jeg helt sikkert på Cafeteria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 3123
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram