/ Jeg har fået produkterne gratis /

Som I måske så i min sidste video, så modtog jeg tidligere i denne måned, produkterne her fra My Moments. Jeg har nu prøvet dem et par uger, så nu tænker jeg det er tid til en lille snak om dem. For det første, så er produkterne fra My Moments meget æstetiske, så jeg elsker at have dem stående fremme. Jeg er ret glad for My Moments serien i forvejen, så jeg var naturligvis meget begejstret, da Matas spurgte om de måtte sende mig disse produkter, til at prøve. Jeg har selvfølgelig læst den medfølgende pressetekst, som fokuserer på alle de lækre og gode ingredienser, som produkterne indeholder, og efter at have prøvet produkterne, kan jeg nu snakke lidt om hvad de gør for kroppen.

TREAT YOUR FEET FOOT CREME – Fodcremen her dufter skønt af mentol, og holder mine fødder dejligt bløde i minimum et par dage efter brug. Jeg bruger den gerne om aftenen inden jeg smækker fødderne op og sætter en serie på, så cremen rigtigt kan få lov at suge ind i huden. Jeg har tendens til hård hud på hælene, så jeg glæder mig virkelig til at bruge denne fod creme mere regelmæssigt, når sandalerne for alvor ryger på.

SOAK YOUR FEET FOOT BATH SALT – Jeg har endnu til gode at prøve et fodbad med min nye fodbade salt, men efter at have åbnet den og masseret den på min håndryg, så må jeg sige at denne fodbade salt virker ret luksuriøs. Næsten mere som en scrub, så jeg tror jeg vil skrubbe mine fødder med den, og ikke ‘kun’ komme den i fodbadet. Den dufter virkelig skønt, og så er det vist den smukkeste fodbade salt jeg nogensinde har ejet, haha! Jeg er helt vild med at fodbadesalten er sort. Den består af bl.a. sukker og middelhavssalt, yum!

LIGHT & FRESH BODY SORBET – Denne er nok den af de tre produkter, jeg er mindst begejstret for. Den dufter svagt af grape, hvilket ikke er min favorit duft, men den virker dejlig frisk. Konsistensen er lidt gelé agtig, og den er faktisk rigtig nem at påføre, og så fedter den ikke. Jeg vil nok betegne min hud som normal til tør hud, og jeg kan mærke at min hud ikke virker gennemfugtet efter brug. Omvendt er min hud heller ikke tør efter nogle timer, men jeg savner nok følelsen af at min hud er helt blød når jeg rører den.

My Moments foot bath salt

/ I received these products for free /

As you might have seen in my last video I received these products a few weeks back. They are from the Danish skincare brand My Moments and I guess you can sense the Scandinavian aesthetics in the packaging. I have quite a few products from the brand already that I really like so I was of course thrilled when they sent me these new products to try out.

TREAT YOUR FEET FOOT CREME – This foot creme has a nice smell of menthol and keeps my feet soft for at least a couple of days after using it. I know it’s gonna be good to have when the weather really invites to having bare feets so I’m glad to have it by now.

SOAK YOUR FEET FOOT BATH SALT – I actually haven’t tried putting this foot bath salt in to a foot bath yet but I tried gently rubbing it on my hand and it actually seems to work really well as a scrub. I’ll definitely use it to srub my feet rather than just putting it in the foot bath. Also I love that the foot bath salt is black! Makes it so luxurious to look at. Besides it feels and smells great!

LIGHT & FRESH BODY SORBET – This is probably the product I’m the least thrilled about out of these three products. First of all it smells of grape fruit which is not really for me. On the other hand the smell does seem very fresh and the consistensy of the gelish body lotion makes it easy to apply. Personally I prefer a body lotion that moisturizes my skin better. My skin is definitely not left dry after use but again not as soft as I would want it to.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...