Tip / Self adhesive backless bra

Jeg vil lige tippe jer om denne bh, som jeg havde på nytårs aften under min kjole med bar ryg. Jeg har købt min på ebay til lidt under 30 kr inkl. forsendelse. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk med hensyn til om den levede op til beskrivelsen, men til den pris kunne det næsten ikke betale sig andet end at give det en chance. Push-up er der ikke så meget af (selv om der stod det), men det regnede jeg næsten heller ikke med. Til gengæld sad den fint hele aftenen. Tror jeg havde den på et halvt døgns tid. Den har sådan noget klister på indersiden, som gør at den sidder godt fast. Havde frygtet en off-bra situation, hvor jeg ligepludselig ville opdage at den lå nede på gulvet haha. Det skete heldigvis ikke, og da jeg tog den af virkede der stadig til at være fint med klister, så den holder igen næste gang. Dog stod der i beskrivelsen at den sagtens kunne vaskes. Det må jeg indrømme at jeg ikke har prøvet endnu, og jeg ved heller ikke om jeg tør. Alt i alt synes jeg den fungerer fint til prisen, så den vil jeg da varmt anbefale, hvis I skal have en kjole eller top på med bar ryg. Jeg bestilte min bh den 25. oktober og så vidt jeg husker var leveringen forholdsvis hurtig. I kan finde den her. Jeg gav $4,28 men kan se at den nu kun koster $3,31

Har I forresten set min lille video med en meget kort nytårhilsen til jer, inde på bloggens facebookside? Det er første gang jeg har delt en video med jer, hvor jeg snakker. Det er lidt grænseoverskridende, og derfor er den også ultrakort, men måske der kommer en længere en i løbet af 2015.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hey guys. I just want to recommend this self adhesive backless bra that I bought on ebay for only $4,28 (it’s actually only $3,31 right now) I wore it underneath my backless dress on New Years. I will say it doesn’t really have the push-up effect (even though it said so in the description) but I wouldn’t exactly have expected that anyways. The sticky-ness on the bra lasted all night though and it still seem to be quite sticky so I can wear it again. You can find the bra right here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...