Et af mine favorit mærker, når det kommer til læbestift er MAC. Især deres matte læbestifter kan jeg godt lide. De holder lidt længere på læberne. Dog skal man bare huske at tage lidt læbepomade inden under en mat læbestift, da den har tendens til hurtigere at tørre ud end de shiny. Jeg plejer som regel også lægge en primer oven på i løbet af dagen, for ekstra fugt og en pæn holdbarhed. Jeg har én fra Max Factor, som jeg er utroligt glad for.

Denne læbestift i farven ‘All Fired Up’ er sådan en mellemting mellem rød og pink, og jeg tror det er det der gør den til en vinder hos mig. Den matchende lip pencil (i farven Beet) er min første lip pencil. Jeg har aldrig rigtigt tænkt at det har været nødvendigt med sådan en også, men damen i MAC butikken fik overbevist mig om at ens læber blev meget mere markeret og det så i det hele taget noget skarpere ud. Jeg synes i hvert fald at det rammer læberne rigtigt flot ind, og så længe den er i samme farve som læbestiften, så får jeg ikke nogen dårlige flashbacks til 90’erne. Nu skal jeg bare øve mig i at lægge den. “Det er overhovedet ikke svært” sagde damen hos MAC til mig haha. I kan se billeder hvor jeg har den på her og her.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I just wanted to show one of my favorite lipsticks. I really love that the color is somehow both pink and red, and then I really just love MAC’s matte lipsticks. It lasts for long and just with a little lip balm underneath it’s perfect. I usually top it with a primer during the day just to keep my lips moist. I have an amazing primer from Max factor that I absolutely love.

Using a lip pencil is actually a new thing for me but the lady in te MAC store convinced me that it looked so much better with my lips lined up. Now I just have to practice lining up my lips. “It’s so not difficult at all” the MAC lady told me haha. You can find some photos of me wearing this lipstick here and here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...