Outfit description:     Dress / Pieces, shirt / American Apparel, heels / Gina Tricot

Jeg fandt lige disse billeder fra da vi var på hotel i sidste måned, som jeg slet ikke har fået vist jer. Bedre sent end aldrig. Blusen er en ny sag (også fra New York), og simpelthen så behagelig. Den er bare noget af det skønneste at have på, og helt perfekt bare at tulle rundt i her hjemme i lejligheden. Jeg købte også de mest behagelige bukser i AA, men jeg ved ikke om de ligefrem får en plads herpå bloggen. De er virkelig sådan nogle jeg hopper i så snart jeg kommer hjem fra skole, og smider mig på sofaen, med noget god bloglæsning.

Forresten så er lamperne, som jeg snakkede om i går, allerede kommet online igen. Jeg har linket til dem i forrige indlæg, og ellers får I også lige linket her (adlink).

_________________________________________________________________________________________________________________

Wanted to show you these photos that were actually taken last month. I just love the view with the little boats in the background. The shirt I’m wearing is also one of my New York purchases. I can’t even describe how comfy it is to wear. I really love the loose fit, end that it’s a bit cropped.

By the way, do you remember the lamps I blogged about yesterday? Just wanted to tip you that they are already online again. You can find them right here (adlink).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...