Godaften ladies. Jeg har tilbragt en stor del af dagen undefor i det gode vejr med søde piger, så jeg vil egentlig bare lige hurtigt tjekke ind inden jeg smutter i seng. Jeg er for nyligt faldet over bloggen Vivaluxury, og kvinden bag – Annabelle Fleur – har en super feminin og farverig stil. Især blusen på første billede, som er et DIY projekt, er jeg vild med. I kan tjekke hendes blog ud her for mere inspiration.

Og så har jeg trukket en vinder af O&M SURF BOMB sea salt spray. Den heldige blev Anette Sidor. Jeg sender dig fluks en mail.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good evening ladies. Sorry for my late check in today but I have been outside enjoying the nice weather with some friends. I actually just wanted to tip you about this blog that I have recently spotted. The owner Annabelle Fleur har such a feminine and colorful style. Besides I love her shirt, that is actually a DIY project of hers. You can find her blog Vivaluxury here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...