Kategoriarkiv: skønhedsprodukter

november 9, 2017 - 08:01

Julegave idéer til kvinderne i dit liv

julegaver til kvinder
Med halvanden måned til juleaften er det ikke for tidligt at begynde at kigge efter julegaver. Jeg har faktisk allerede fået købt 9 gaver, hvilket jeg er ret stolt af. Jeg står næsten altid med de sidste gavekøb dagen før juleaften. Det ender jeg måske også med i år, men lige nu føler jeg i hvert fald at jeg er godt med, med godt en tredjedel af gaverne i hus. Jeg er ovenfor kommet med mit bud på julegaver til kvinder. Flere af tingene er ting jeg selv ønsker mig, eller allerede ejer.
 
 1. Hjemme manicure sæt fra Le mini Macaron – Med den fine lille macaron-lampe, og en gel polish, kan du selv lave dine negle fine, og få det til at holde længe. Sættet indeholder alle de ting der er nødvendige, når du skal have en manicure, og så gør størrelsen på lampen, det nemt at have med på farten. Pris: 349,95,-
 2. Filt sleeve til bærbar computer – Sleevet her har jeg allerede og er så glad for det. Jeg bruger det faktisk til at opbevare min ipad, tastatur og oplader i. Foruden er være ganske brugbart, så er det også bare pænt! Pris: 199,-
 3. Fingermaske – fingermasken her, kan du få med forskellige dufte. Den er dejligt plejende og ens fingerspidser og neglebånd er bløde og velduftende efter anvendelse. Ren spa forkælelse i hjemme udgave. Det bedste af det hele (foruden at de kan genbruges dagen efter) er at prislejet tillader at, du med fordel kan lægge et par stykker i en gavekurv, eller bruge fingermaskerne som pakkekalender gave. Pris: 39,-
 4. High-performance sports-bh fra Hunkemöller – Med den aktivitet vi ser i fitnesscentrene i januar måned, så er en sports-bh et oplagt gavevalg til jul. Sports gear står generelt højt på ønskesedlen hver jul, da der her er en oplagt grund for at ønske sig nyt. Jeg er ret vild med denne røde sport-bh, og ville bestemt ikke have noget imod at den lå under træet d. 24. december. Pris: 269,99,-
 5. Solbriller fra Karen Simonsen x Prego Eyewear – I min optik er solbriller gode at have året rundt. Jeg bruger dem vinter, sommer, forår og efterår. Parret her synes jeg er mega cool. Pris: 899,-
 6. Duftpinde fra Rituals – Rituals laver så mange fine produkter. Selvom de laver en hel del ansigts- og kropspleje produkter, så er jeg især vild med nogle af deres duft ting til hjemmet. Bl.a. disse duftpinde, som er fine at have stående på badeværelset eller i stuen. Der er bare en eller anden luksuriøs følelse af velvære over at have ting som duftlys og duftpinde stående. Igen lidthjemme spa agtigt. Pris: 220,-
 7. Ringe fra Kinz Kanaan – et smykke brand jeg er vild med,og som jeg ville drømme om at der lå gaver under juletræet fra i år, er Kinz Kanaan. De laver simpelthen sådan nogle smukke smykker med et godt mix af skandinavisk og arabisk. De har simpelthen så mange fine ringe i forskellige prisklasser, men tror disse to må være mine favoritter for tiden. Pris 2300,- og 2500,- 
 8. Natsæt fra Hunkemöller – Natsættet her er en ret sød kæreste- eller veninde gave. Perfekt at slappe af i hjemme på sofaen i. Pris: 229,99,- for top og 239,99,- for shorts
 
Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 25, 2017 - 20:29

Læbestift fra Rituals med lav pigmentering

læbestift fra Rituals

Jeg har i noget tid været på udkig efter en læbestift, som var tilpas neutral til nemt at kunne bruges til hverdag, men samtidig én som gerne må give et snert at farve på læberne. Nu har jeg fundet en! Denne fra Rituals er nemlig ikke så pigmenteret, men giver stadig lidt naturlig farve, og derfor lidt liv til mine læber, hvilket kan være tiltrængt i den mørkere tid vi er på vej ind i.

Jeg har ikke prøvet super mange produkter fra Rituals, men jeg har fået en lækker behandling af mine hænder inde i en af deres smukt indrettede butikker på Fifth Ave. Butikken emmer af velvære med aromatisk duftende produkter til badeværelset, og jeg forlod stedet med de blødeste hænder, efter de havde været fedtet ind i både scrub og cremer. Rar følelse!

Jeg skal helt sikkert prøve noget mere fra Rituals. Er blevet anbefalet deres ansigtsprodukter, men hold nu op, hvor er deres duftpinde, aromalys og duft-kvaste til hjemmet også lækkert. Forestil jer lige hvilken luksuriøs følelse af velvære det vil være at have disse ting stående hjemme på badeværelset til at sprede hygge. 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 11, 2017 - 08:57

Mine beauty favoritter på badeværelset

My Moments by Matas

Beauty er ikke det der fylder mest her på bloggen, omend det er en fast bestanddel af min hverdag. Sandheden er at jeg ikke ved en masse om kropspleje produkter, og jeg bliver generelt selv mere fanget af et inspirerende outfit end af et review af et skønheds produkt. Dog hænger mode og skønhed uundgåeligt sammen, og jeg kan godt lide tanken om at jeg gør noget godt for mig selv ved at bruge nogle gode produkter på min krop.

Jeg er så heldig at jeg relativt ofte får tilsendt produkter som sponsorater eller gaver, eller får produkter i de goodie bags jeg får til diverse events. Det gør det nemmere for mig at prøve en del af, og den vej igennem finde mine faste favoritter, som jeg vil købe igen og igen. Derfor vil jeg gerne dele de produkter med jer, som er mine beauty favoritter på badeværelset.

Fodbadesalt, en god fodbalsam og en slibesten er uundværligt om sommeren, når jeg render så meget i bare fødder som jeg gør. Jeg er vild med at dette sæt fra Sæbeværkstedet er helt fri for parabener, parfumeolier og kunstige farvestoffer. Jeg rejser til Mexico på søndag, så mine fødder kan godt se frem til en ekstra omgang pleje inden afrejse.

En ansigtsmaske og en god svamp til at fjerne den igen, er også en fast del af beauty favoritter på badeværelset. Lige nu bruger jeg denne coal mask, som jeg fik til et lancerings event for My Moments by Matas. Jeg bruger kul masken 1-2 gange om ugen, og min hud er virkelig lækker blød efter brug. Masken kan være ret svær at få af igen, men min svamp fra Dr. Hauschka er virkelig god til at klare det beskidte arbejde. Bare husk at give din svamp en omgang kogende vand i ny og næ, så den lige bliver renset.

Relaxing serien fra My Moments har nogle lækre produkter, som jeg også er blevet glad for; nemlig deres shower gel og den lækre kropsolie. Egentlig er en shower gel ikke et produkt der absolut skal høre under mine beauty favoritter på badeværelset, men My Moments’ produkter er simpelthen bare så pæne at have stående, så om jeg bruger en sæbe eller en shower gel, gør ikke det store. Kropsolien ifører jeg mig efter bad, men det skifter lidt om jeg bruger olie eller en lotion.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 12, 2016 - 16:00

My Moments event på NIMB

I går var jeg inviteret til et hyggeligt blogevent på smukke NIMB. Matas holdt nemlig lancering af deres nye lidt mere luksuriøse mærke ‘My Moments by Matas’. Mærket og dets 13 produkter er produceret med henblik på at man skal huske ’sin tid’ dvs. man skal huske at have mig-tid; tid til selvforkælelse og luksus for krop og sind. Eventet bød på lækker mad og bobler, samt en præsentation af hvert enkelt produkt. Mens Matas kvinderne præsenterede de forskellige produkter og de mange naturlige og økologiske ingredienser, fik vi prøvet nogle af de forskellige cremer, scrubs og olier på egen hud. Umiddelbart virker det som nogle lækre produkter, og jeg tror jeg har fundet min favorit; den lækre kropsolie fra ‘Relaxing’ serien. Vi fik hver en lækker goodiebag, så der er mulighed for at prøve nogle af produkterne, og olien var heldigvis iblandt. ‘My Moments’ er delt op i tre serier; den lyserøde Relaxing serie, den blå Refreshing serie og den råhvide Face care.

‘My Moments’ rammer Matas butikkerne i uge 44 og priserne ligger lidt højere end striberne, men cirka på niveau med deres mærke Plaisir. Jeg glæder mig til at teste alle produkterne, og noget af det der kommer i brug meget snart er olien og den rensende kulmaske. Og så er alle produkter heldigvis så fine, at de kun kan pynte ude på badeværelset. Jeg er i hvert fald virkelig begejstret for deres æstetiske udstråling, selvom flere bloggere mente at de havde en hvis lighed med emballagen fra Rudolph Care, men de er jo altså også super fine.

Ps. Husk du stadig kan nå at deltage i den lækre  VERA VEGA give away her

English recap / Yesterday I went to a beauty blog event at the beautiful NIMB near Tivoli in the heart of Copenhagen. The Danish drugstore Matas was launching their new brand ‘My Moments by Matas’ with 13 new products with organic, nordic and natural ingredients. I got a really nice goodie bag so I can’t wait to try out some of the products. 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 26, 2016 - 09:14

October must-do’s

Jeg har indført en ny månedlig kategori her på bloggen. Lige omkring månedsskiftet hver måned, vil jeg nemlig poste et indlæg med små mål jeg har for måneden. Det kan være noget jeg gerne vil opnå, noget jeg skal nå, noget jeg gerne vil købe eller et arrangement jeg skal til. Det kan være de helt små hverdagsting, og det kan også være større mål som en ferie, et træningsmål etc. For oktober har jeg følgende ting jeg skal eller gerne vil:

 1. Jeg har for nyligt købt denne lækre bløde body, og jeg vil virkelig gerne nå at bruge den lidt mere inden vejret bliver alt for efterårs koldt.
 2. Jeg har længe gerne ville have en ruskindsjakke, og oktober må være måneden hvor jeg får anskaffet mig sådan en. Jeg har haft kig på denne fra Vero Moda, som er rigtig fin på, og så er prisen ret overkommelig.
 3. Vi har haft virkelig fint vejr i det meste af september, men med oktobers indtræden, det noget køligere vejr og tidlige mørke aftener, er det også blevet tid til at hygge indenfor med serier, te og stearinlys. Jeg er vild med mit soya duftlys fra By Ransborg. Det udleder langt færre af de forurenende partikler, så jeg kan have det tændt med god samvittighed.
 4. Jeg har i fødselsdagsgave givet min søster et gavekort til Nori Sushi, så der skal vi helt sikkert hen her i oktober. Deres sushi ser så lækkert ud, så jeg glæder mig virkelig til at smage om det lever op til udseendet.
 5. Nu har jeg kigget efter en af de fine feminine cami toppe så længe, så i oktober må jeg investere i en lang en, jeg kan have inden under mine store bløde strikbluser. Denne fra H&M er ret fin.
 6. I starten af september, hvor vejret var helt fantastisk fik jeg nydt det gode vejr med bogen “En arbejdsnarkomans bekendelser”. Den fangede mig fuldstændigt, så derfor har jeg netop bestilt en anden bog af samme forfatter, som jeg glæder mig til at komme i gang med i oktober. Dog bliver det nok med tæppe og te i stedet for bikini og en solstol.
 7. Basis items skal man altid have i garderoben. Denne t-shirt i merinould fra Engelbert Strauss vil være god til de kolde tider.
 8. Jeg købte tidligere i september disse fine og billige ballerinaer fra H&M, og har da nået at få dem brugt en smule, men nu hvor sandalvejret for alvor er slut, er disse en god overgangssko inden jeg for en laaang periode går over til helt lukkede sko.
 9. Jeg har været lidt på jagt efter en mascara, som kunne blive min favorit, men har endnu ikke fundet en. I oktober vil jeg glæde mig til at prøve denne fra Rimmel, som skulle forlænge vipperne markant.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
maj 4, 2016 - 21:33

My LR beauty faves

Jeg var for et par måneder siden til et event med LR health & beauty, og fik efterfølgende lov at vælge nogle produkter til test. Selvom LR også er kendt for deres sundhedsprodukter, så fangede deres kosmetik altså også min interesse. De af jer der følger mig på Snapchat og Instagram har nok set alle de produkter jeg modtog. Jeg har nu prøvet dem alle sammen over længere tid, og har udvalgt mine favoritter. Pudderen er blevet en fast del af min hverdags make-up, og renseskummen bruger jeg også hver evig eneste morgen og aften. Den er jeg altså glad for, men hold nu op hvor var det også noget af en forandring at gå fra min gamle hårbørste og så til denne fra LR. Det var pludselig så meget nemmere at redde ud. Ved ikke om det er det brede børstehoved eller hvad det er, men forskellen er tydelig.

LR kører faktisk også nogle spændende webinars omkring livsstilsændring i samarbejde med Kira Eggers. De lyder helt vildt spændende. Desvære nåede jeg ikke at tilmelde mig sidste webinar, men holder øje med deres facebook side, for info om det næste. Det kan I også gøre hvis det har interesse. I kan finde den her.

English recap / A few months back I went to an LR health & beauty event and got to choose some products to try out. I have now chosen my three favorites. I use the cleansing foam every morning and evening, and I also use the powder in my daily make-up routine. The hairbrush is also really recomendable – slides quite easily through my rather tangly hair.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 1, 2016 - 11:22

My daily skincare routine

Jeg tænkte jeg ville vise jer hvilke produkter jeg bruger til hverdag. Hvis der er et mærke jeg er særligt glad for, holder jeg selvfølgelig fast i det, men ellers kan jeg godt lide at skifte til et nyt mærke, når mine cremer er brugt op. Jeg har både prøvet dagcremer fra Lóreal og Plaisir, og fra mine favoritter Vichy og Elizabeth Arden. Jeg har stadig til gode at prøve Melissa, som jeg for nyligt har fået. Produkter her er fra det danske hudplejemærke Purely Professional, og dem har jeg brugt fast den sidste halvanden måned. For det første er jeg ret vild med det meget stilrene udseende produkterne har. Det er også med til at indikere at Purely Professional er parfume fri. Personligt skulle jeg lige vende mig til at produkterne ikke duftede af noget som helst, men det er nu en ret rar følelse at vide, at man ikke udsætter sin hud for det via. sine cremer.

Jeg bruger både serum, dagcreme og natcreme, som har hver deres formål. Serummen påfører jeg som regel om morgenen inden min dagcreme. Når serummen er trængt ind påfører jeg min dagcreme, som iøvrigt indeholder SPF 15. Kæmpe plus i min bog. Man burde jo bruge lidt solfaktor hele året, men særligt nu hvor forårssolen rigtigt er begyndt at titte frem er den særdeles velegnet. Min natcreme bruger jeg selvfølgelig om aftenen inden jeg går i seng. Jeg påfører den efter jeg har fjernet min make-up og renset min hud. Lige nu bruger jeg en renseskum fra LR, som jeg er ret glad for. Den kan jeg eventuelt vise i et separat indlæg, hvis det har interesse.

I aften skal jeg ud og have nogle drinks med en veninde, så måske jeg skulle forkæle mig selv med en ansigtsmaske i dag 😀 Har I nogle spændende planer for weekenden?

English recap / I wanted to share my daily skincare routine with you guys. I often try out new products when it comes to skincare but for the last month and a half I have been using these three products from the Danish skincare brand Purely Professional. It is free from perfume which I really like. Besides the Day creme has SPF 15 which is a big big plus for me. I usually ad the serum in the morning before my day creme, and then I use my night creme in the evening right after I have removed my make-up and cleaned my skin. Warm recommendations from me!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 24, 2016 - 10:00

My new beauty organizer

Selvom de fine akryl organizere har været fremme længe, så er det ikke mere en et par måneder siden jeg købte min første. Jeg må sige jeg er blevet ret glad for min. Alt mit beauty grej er samlet i forskellige kurve på min reol, og det kan godt nogle gange være lidt uoverskueligt at finde det jeg skal bruge. Nu hvor jeg har fået organizeren, kan jeg samle det mest nødvendige i den. På den måde er de produkter jeg bruger til hverdag nemme at finde når jeg skal bruge dem. Flere af mine hverdags smykker, har jeg placeret i det store rum i holderen, så jeg ikke skal til at åbne alle mine smykkeæsker hver morgen, for at finde det jeg skal have på. Organizeren står lige ved mit spejl, så det er perfekt lige at have tandbørste, smykker og make-up lige ved hånden. Jeg synes min organizer har en ret passende størrelse, men de findes jo i et hav af udgaver, og kan købes mange forskellige steder som Bahne, Søstrene Grene og diverse beauty webshops.

Tandbørsten har jeg fået hos Dahl PR, så jeg kunne prøve hvordan den var. Jeg havde nemlig en skepsis i forhold til det der med at træ skulle røre mine tænder. I ved den der ubehagelige følelse, når man får tygget i en ispind. Det var dog heldigvis overhovedet ikke ubehageligt. Tandbørsten er i bambus og er vandneutral og vegansk. Og så er den perfekt at have med i weekend tasken. Me like!

Jeg vil forresten også lige anbefale mine foundation drops fra Gosh. Jeg bruger til hverdag en pudder fra Clinique, som jeg er rigtig glad for, men har nu prøvet dråberne her nogle gange, og dem er jeg ret begejstret for. Den minder jo selvfølgelig om en foundation, men er bare lidt tyndere. Den indeholder arganolie, som går ind og fugter huden, og nogle få dråber er nok til at give et fint dække. Jeg har haft min i over et halvt år, men er først for et par måneder siden begyndt at bruge den, og jeg er altså ret glad for min. Jeg lægger dog altid en serum eller en dagcreme indenunder alligevel. Produkterne i baggrunden på øverste billede er faktisk dem jeg bruger til hverdag lige nu. Tænker jeg vil lave et kort indlæg om dem på et senere tidspunkt..

Det er også endelig blevet tid til at jeg skal have trukket en vinder af armbåndet fra Sophie by Sophie. Den heldige blev Lise, som valgte det sorte armbånd med stjernen. Stort tillykke. Jeg sender en mail i din retning.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
februar 15, 2016 - 21:41

Ansigtsbehandling hos Skønheden Aphrodite

Jeg gav til jul min søster en ansigtsbehandling hos Skønheden Aphrodite i Slagelse. For et par uger siden var vi endelig oppe og få behandlingerne. Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender klinikken, men jer fra Slagelse og omegn kender garanteret til stedet. Min søster og jeg har tidligere kigget lidt på nogle af de mange deals man modtager på mail, men det var kun blevet ved tanken. Derfor besluttede jeg mig for at give hende en behandling i julegave, så vi kunne have en hyggelig søster-forkælelses dag sammen. Så behøvede det heller ikke foregå i København eller en af de andre storbyer, men bare 20 minutter hjemmefra. Man kan godt nogle gange glemme hvilke goder lokal området har at byde på, men Slagelse har både lækre caféer, fine shopping muligheder og ja klinikken Aphrodite lige i centrum.

Det var første gang vi besøgte klinikken, men vi blev taget rigtig godt imod af Laila, som ejer klinikken. Vi blev lagt i hver vores rum, hvor Laila vurderede hvilke behandlinger vores ansigter hver især trængte til. Min hud var meget tør, så jeg fik en dybderensende maske. Den behandling jeg fik hedder Fire and Ice fra Is Clinical. Den behandling bliver også kaldt The red carpet treatment, hvilket skærpede min nysgerrighed. Jeg tænkte at det passede egentlig meget godt, eftersom det var få dage inden jeg skulle til modeuge. Der er intet bedre end at føle sig godt tilpas, og mærke at ens hud er sund, når man skal være meget på.

Jeg vil forsøge kort at fortælle om effekten af behandlingen, og så vil jeg dele de gode råd jeg fik med på vejen.

Fire and Ice effekten kommer af den syrebaserede maske, som virker lidt hård mod huden, men så snart den afløses af den milde lindrende og hydrerende maske, føles det rart igen. Man får også renset sine porer og prikket små hudorme. Huden er en smule rødmåsset bagefter, men man kan virkelig mærke hvor lækker blød huden er. Især lige rundt om næsen, I ved der hvor man ellers altid har lidt hudorme.

5 gode råd fra Laila

 1. Husk at bruge en skrubbemaske beregnet til ansigtet, minimum en gang om ugen, så din hud hele tiden kan forny sig.
 2. Få gerne er ansigtsbehandling som denne på klinik en gang hver tredje måned. Gerne lige omkring når årstiden skifter, for så skal huden nemlig forberedes til en ny sæson
 3. smør huden med en god fugtighedscreme morgen og aften
 4. Sørg for at indeklimaet ikke er for varmt og luft ud hver dag
 5. spørg en professionel til råds hvis der er noget du er i tvivl om. Det koster ikke noget.

I kan finde Skønheden Aphrodite på facebook her. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale klinikken. Laila var så sød at lade mig tage lidt billeder, mens min søster blev færdig med sin behandling, så here you go.

Ps. hvis I overvejer at give et gavekort til en behandling, så laver Laila de fineste indpakninger, som emmer af luksus, overdådighed og forkælelse.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 15, 2015 - 15:45

A beauty favorite

Jeg vil egentlig blot tippe jer om disse læbepomader fra Carmex, som jeg er ret glad for. De fleste har sikkert prøvet deres ikoniske hvide runde bøtte med det gule låg. I ved den med den lidt stærke smag af mint eller eucalyptus eller hvad det er. I hvert fald elsker jeg at man kan mærke at den bare går ind og virker på læberne med det samme. Jeg bruger den også til mindre rifter. Disse to er dog lidt mildere i smagen, men stadig med samme gode virkning. Jeg kan ret godt lide at det er stifter. Den lyserøde har jeg allerede brugt en del. Jeg kan godt lide det lette lyserøde skær den tilfører mine læber. Ret perfekt til et hverdags outfit.

Mine personlige favoritter, når det kommer til pleje af mine læber er Eos (sweet mint)Carmex og Elizabeth Arden eight hour cream.

English recap / Just want to tip you about these lip balms from Carmex. I’m sure most of you know of Carmex or has tried the iconic white and yellow one. These ones however are a little milder. I especially like the pinkt one as it gives a natural pink touch to my lips. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 3123
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram