The beauty products I brought

Så er jeg ved at være på plads i lejligheden, og er næsten færdig med at pakke ud og lægge på plads. Som I måske ved, så havde jeg kun en kuffertfuld ting med herover, så det har også været lidt begrænset hvad jeg kunne pakke af beauty produkter. Dog har jeg nogle ting, som bare skulle med, da de er en del af min hverdags rutine. F.eks. shampo og balsam fra et bestemt mærke, men jeg har også taget en helt ny renseserie fra Faaborg Pharma med. Jeg startede på den i går, og hvis jeg bliver glad for det, skal jeg nok dele det her på bloggen.

Jeg har kun pakket få make-up ting, og det passer fint, da jeg ikke bruger ret meget forskelligt til hverdag. Desuden har jeg pakket nogle gode hudpleje produkter ned og taget med mig. Bl.a. min lækre face scrub fra Rudolph care, min ansigtmaske fra Zeitgard og en serum fra SMUK. Havde det været helt ideelt, havde jeg medbragt flere produkter, men egentlig synes jeg at jeg klarer mig fint med forholdsvis få produkter. Heldigvis er det heller ikke ret dyrt for beauty produkter her i UK, så det kan være jeg køber lidt hist og her. Har I nogensinde gjort jer tanker om, hvilke produkter I absolut ikke kan undvære? Det finder man i hvert fald ud af, når man står og skal pakke til en længere periode, haha.


English / I’ve almost finished unpacking and I am really starting to settle down in the apartment. It’s such a cozy and historic little Enlish town that I’m staying in. As you might know I only brought what I could fit into a suitcase so that meant that I would have to limit both my amount of clothing and shoes but also my beauty products. I a situation like that you really learn what products you refuse to live without. 

I only brought the make-up I’m using just for everyday use and the most necessary skincare products like cleansing foam, skin tonic, face cream, face scrub etc. Ideally I would have brought a lot more but I’m actually really fine with just the products I have with me. These kind of situations really show which products are more needed than others, haha. Do you guys have any beauty products you just wouldn’t be without?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...