Meraki produkter

Annonce / I onsdags bankede postmanden på min dør, med en pakke til mig. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg åbnede den og så disse lækre Meraki produkter, som webshoppen Stori.dk havde sendt mig. De kom endda på Valentines dag, så lige den dag var Stori altså min udkårne. Jeg er helt vild med at Meraki laver deres produkter så æstetiske, og hvis du ligesom jeg, har besøgt deres showroom, så ved du også hvor gennemført det er indrettet.

Housedoctor, som jo ejer både Meraki og Nicolas Vahé, har et stort showlab. Her kan du sidde i Housedoctors lækre møbler og smage på herlighederne fra Nicolas Vahé, mens gæste toiletterne er prydet med Meraki produkter, i form af håndsæbe, cremer, håndklæder, duftlys mm. Som nogle af jer måske ved, så står jeg og er ved at flytte. Min kuffert er netop pakket færdig og i weekenden flyver jeg afsted mod nye eventyr i det britiske. Jeg glæder mig meget til at pakke mine nye Meraki produkter ud, og stille dem på badeværelset sammen med mine andre beauty produkter, et par duftlys og måske nogle duft sticks. Måske jeg også køber en plante til badeværelset – en der kræver minimal pleje haha.

Da jeg scrollede Stori.dk igennem for produkter, faldt jeg også for de fine håndklæder og viskestykker fra Meraki, men da den lejlighed som jeg flytter ind i, allerede er møbleret, er der endda også sørget for sådan nogle ting. Det er også derfor jeg netop kan klare mig med en kuffertfuld af mine ting + håndbagage. Jeg kommer nok løbende til at købe lidt småting til lejligheden selv, og med garanti noget tøj. Desuden regner jeg med at komme en tur til Danmark til sommer, hvor jeg kan få en udskiftning i min garderobe. Lige nu er det primært striktrøjer og alle min sædvanlige hudpleje produkter, der fylder kufferten op, og takket være Stori røg der lige tre nye Meraki produkter med også. Dem glæder jeg mig til at tage hul på snarest.

Ad / I received these beautiful products from the Danish skincare brand Meraki on Valentines Day. It was the webshop Stori.dk that sent me the products so it’s safe to say that they know what my true love is or at least one of them; Aesthetic and natural skincare products! 

As you probably know if you’ve been following my blog this past month, I’m moving to UK this weekend. I have just finished packing my suitcase. Yes, I’m only bringing what I can fit in to a suitcase (+ some hand luggage) and I have made room for my three new products. Can’t wait to put them in my bathroom together with some scented candles and all of my other beauty products. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...