about

Byjenni.dk er en mode- og livsstils blog, hvor jeg opdaterer med alt fra outfits, stil og trends til rejser, beauty og mad. Jeg er netop hjemvendt til Danmark efter først 10 måneder i New York og så 7 måneder i UK, lidt uden for London. Det er der kommet nogle ret interessante indlæg ud af. Jeg er uddannet designteknolog (læs mere her) med speciale i Branding & Marketing Management, og så arbejder jeg både hos Saint Laurent og freelance med SEO, link building og content creation for forskellige kunder. Jeg elsker at jeg med min blog og den branche jeg er i, har mulighed for at kombinere arbejde med mine interesser. Det ser jeg som en stor drivkraft til at opnå mine mål og drømme. Følg med og hold dig opdateret med outfits, shopping, karriere og min næste rejsedestination..

xx Jenni

Ps. Hvis I har nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig på mail, eller skrive en kommentar her på bloggen.

Tak fordi I læser med


Byjenni.dk is a fashion and lifestyle blog. I blog about personal style, trends, travel, beauty and food. I’m Danish and I recently came back to Denmark after first 10 months in New York and then 7 months in the UK. I have an AP Graduate in Design, Technology and Business, and I now work both at Saint Laurent and freelance with SEO, linkbuilding and content creation. I love that I have the opportunity to combine work with my interests. I see that combination as an imporatant factor in order to pursue my goals and dreams. Follow along to be updated with my latest outfits, shopping, career and my next travel destination.

If you have any questions please feel free to email me or comment here on the blog.

Thanks for reading my blog

xx Jenni

 

Instagram   //   Snapchat   //   Facebook

Tilbage