Byjenni.dk

Byjenni.dk er en mode- og livsstils blog, hvor jeg opdaterer med alt fra outfits, stil og trends til rejser, beauty og mad. Jeg er lige nu bosiddende i en lille hyggelig by lidt uden for London. Her kan jeg arbejde både på bloggen og med mit freelance job som content creator. Jeg er uddannet designteknolog (læs mere her) med speciale i Branding & Marketing Management, og jeg elsker at jeg med min blog og den branche jeg er i, har mulighed for at kombinere arbejde med mine interesser. Det ser jeg som en stor drivkraft til at opnå mine mål og drømme. Foruden alt mode halløjet, kan I herinde også følge med i, hvordan jeg tackler det at leve livet i udlandet, samtidig med at have et stort afsavn til min familie og trygheden i Danmark. Følg med og hold dig opdateret med outfits, shopping og min næste rejsedestination..

xx Jenni

Ps. Hvis I har nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig på mail, eller skrive en kommentar her på bloggen.

Tak fordi I læser med


Byjenni.dk is a fashion and lifestyle blog. I blog about personal style, trends, travel, beauty and food. I’m Danish but currently living just outside of London where I work wih SEO and linkbuilding. I have an AP Graduate in Design, Technology and Business, and I love that I have the opportunity to combine work with my interests. I see that combination as an imporatant factor in order to pursue my goals and dreams. Follow along to be updated with my latest outfits, shopping and my next travel destination.

If you have any questions please feel free to email me or comment here on the blog.

Thanks for reading my blog

xx Jenni

 

Instagram   //   Snapchat   //   Facebook

Tilbage