Douglas Beauty

Annonce for ParfumDreams

Hvis du er beauty enthusiast, så har du måske allerede hørt om ParfumDreams. Jeg kendte dem faktisk ikke ind til for ganske nyligt, men har fundet ud af af de huser et mekka af make-up og hudpleje produkter. De har mange af de store mærker, som de fleste af os kender, men også nogle små mere niche mærker, hvilket jeg super godt kan lide. ParfumDreams er en tysk beauty kæde, som vel kan sammenlignes lidt med Matas her i Danmark.

Jeg har fået lov at shoppe lidt produkter fra deres hjemmeside, og endte blandt anden med den lækre lip oil fra NYX, som I ser på billedet. Ja, den er lidt som slik for læberne, og det i mere end én forstand. Den smager lidt slik agtigt ala de lipglosses jeg brugte som teenager. Den ligner også en lipgloss – heldigvis uden den fedtede effekt, som altid fik ens hår til at klistre fast på læberne, når man gik ude i vinden. Denne lip oil påføres nemt ligesom en gloss, mens den virker let og plejende på ens læber. Virkelig lækker at have på, og så koster den under en 50’er.

Jeg købte desuden en concealer med hyaluronsyre fra mærket One Two Free, som jeg flittigt er i gang med at afprøve. Jeg elsker generelt skønheds produkter med hyaluronsyre, og desuden kan jeg godt lide når de produkter jeg bruger, ikke indeholder for mange kemikalier. Derfor går jeg ofte efter økologisk, ren eller naturlig hudpleje. ParfumDreams har en kategori der hedder ‘Bæredygtighed’. Her kan du finde både Clean Beauty, Natural Beauty og Vegan Beauty. Jeg kendte ikke mærket One Two Free i forvejen, men synes det er fedt at stifte bekendtskab med nye mærker. Kender du mærket allerede? Min nye concealer er i hvert fald kommet op på badeværelses hylden sammen med yndlings produkterne fra Rudolph Care, Ecooking og Eco by Sonya.

Selvom ParfumBeauty oprindeligt er tysk, er det lige så nemt at handle der, som hvis du handlede på en dansk webshop. Alting står heldigvis på dansk, og prisen er også i danske kroner. Meget nemmere kunne det ikke være at gå på beauty jagt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...