Faabrg Pharma

/ Jeg har fået produkterne gratis /

English / After trying out these products for over a month I have written a review of them. They are from the Danish skincare brand Faaborg Pharma and is mostly sold in Denmark so I have chosen to do the review in Danish only.

Nogle af jer husker måske at jeg viste indholdet af mine goodiebags i min vlog, efter jeg havde været til et beauty event hos et PR-bureau. I den ene goodiebag var disse produkter fra Faaborg Pharma, som jeg lovede jer en update på, så snart jeg havde prøvet at bruge dem. Jeg har nu brugt produkterne morgen og aften hver eneste dag i snart halvanden måned, og føler nu at jeg kan give jer et review.

Faaborg Pharma er et apotek i Faaborg, som selv har udviklet nogle produkter fri for parabener, parfume og farvestoffer. Med deres grundige introduktion til produkterne, glædede jeg mig meget til at tage dem i brug. Disse fire produkter fungerer som en serie, opdelt i 3 steps, som udføres hver morgen og aften. Produkterne er måske ikke så drøje i brug, som jeg ville ønske til prisen. Jeg vil skyde på at der er til 2, aller maks 3 måneder. De forhandles bl.a. her, hvis I er interesserede.

Step 1. Cleansing Mousse

Denne cleansing mousse bruger jeg efter jeg har vasket mit ansigt, mens huden stadig er fugtig. Jeg trykker 1-2 pump skum ud, som jeg masserer rundt i ansigtet i cirkel bevægelser, med den gummibørste som er påført flasken. Det er en rigtig rar følelse at få masseret ansigtet et minuts tid hver dag, da det skulle sætte gang i blodcirkulationen, og dermed holde huden mere spændstig. Moussen fjerner snavs og den værste make-up. Gummibørsten kan nemt tages af flasken og skylles.

Step 2. Skin Tonic

Denne flaske er så smart at jeg bare åbner låget, drejer hovedet på flasken (så det er låst op), lægger en vatrondel oven på og trykker ned en enkelt gang. På den måde får jeg lige det skintonic ud som jeg skal bruge, til at efter rense min hud og fjerne det sidste make-up.

Step 3. Face Cream day / night

Jeg afslutter altid med en ansigts creme, som kan gøre min hud blød igen. Efter brug af Faaborg Pharmas Cleansing Mousse og Skin Tonic, har min hud en tendens til at udtørre en del, så et par pump ansigts creme fugter lige mit ansigt igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...