Så får I endelig lidt billeder fra min New York tur. Nu er det også kun snart 2 uger siden jeg kom hjem der fra. I dette indlæg får I bare lidt snapshots fra turen (som I iøvrigt kan finde mange flere af på min ig @byjennip), men jeg vil også poste nogle flere New York indlæg med tips til steder at spise og opleve, som nogle af jer forhåbentlig kan få lidt gavn af. Jeg har selv været inde på www.toptours.dk og læse nærmere om byen og de steder som er populære at besøge. De tilbyder i det hele taget rejser til et hav af destinationer, som alle har en lille beskrivelse og et bykort tilknyttet inde på hjemmesiden. Super smart. Som I kan se på billederne fik jeg gået en del på Times Square, som i øvrigt også har en masse lækre butikker. Jeg vil klart anbefale også at besøge Times Square når mørket er faldet på og alle reklameskiltene lyser op. Central Park, som Toptours i øvrigt også anbefaler, som New Yorks oase, er også et must, og det er Frihedsgudinden jo næsten også hvis man ikke har set den før.

Burger og fries kan man næsten ikke undgå at spise når man nu er i New York. Det er næsten så amerikansk som det kan være. Grand Central Station vil jeg SÅ meget anbefale jer at se, hvis I skal til New York. Ud over at have et Gossip-Girl-øjeblik (someone saw Serena getting off the train..), så var jeg også helt betaget af den helt utroligt smukke gamle bygning. Der er endda malet stjernehimmel i loftet. Arh men jeg havde næsten lyst til at overnatte der inde sammen med de hjemløse.

Brooklyn vil jeg også meget gerne anbefale, men mere om den bydel i et andet indlæg. Og I skal også nok høre mere om de små godbidder fra Laduree. High-line park var jeg hjemme fra blevet anbefalet, og fik denne gang mulighed for at opleve parken, som kører langs en gammel togbane over byen. Meget hyggeligt at gå langs byens tage,men jeg tror nu det kunne have været lidt hyggeligere og lidt smukkere om sommeren. Toptours anbefaler også to outlets og jeg har egentlig været i begge to på de to gange jeg har været i New York, og jeg må sige at jeg foretrækker det i Jersey Gardens.

// I samarbejde med toptours.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...