Så er jeg endelig tilbage på bloggen igen efter en helt fantastisk tur til New York. Jeg havde absolut ingen indlæg planlagt til jer imens jeg har været væk. Tror det er første gang bloggen har har stået stille så længe. Men jeg må sige at det har været dejligt ikke at have den så meget i tankerne og bare lade op. Så nu er jeg klar med en masse indlæg igen,og til forhåbentlig at få blogget lidt mere regelmæssigt. Det er super skønt at komme hjem til påskeferie, og selv om jeg allerede nu ved at jeg får en hel del at se til, så kan jeg slet ikke vente til at tage hul på det. Jeg skal nemlig besøge min familie, som jeg efterhånden ikke har set i noget tid. Mon ikke også de bliver til en tur i Bilka. Sådan en rigtig familiesøndag hehe. Vil se om ikke jeg  kan jeg nå at få forberedt nogle New York indlæg til jer, inden jeg på mandag drager mod København. Og ellers skal I være meget velkomne til at følge med på Instagram, hvor jeg i øvrigt har postet en masse New York snaps. Jeg hedder byjennip.

__________________________________________________________________________________________________________________

I’m finally back on track after a fantastic trip to New York. I don’t think I have ever gone so long without blogging or at least prepare some posts for you but I promise that I will post a lot of exciting stuff about New York now that I’m home. My Easter is going to be very busy but in a good way. I’m going to visit my family and friends in my hometown, so I simply can’t wait for the holidays to start. I’ll will se if I can squeeze some time in for blogging the next days, otherwise you can always follow me on Instagram where I have already posted a lot of snaps from my New York city trip. My name there is Byjennip.**udarbejdet i samarbejde med Bilka**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...