Outfit details:     dress / H&M studio, blazer / Soaked in Luxury, stockings / H&M, boots / B&Co.

Godaften piger og drenge. Jeg håber I havde en festlig aften og nat, og at I kom godt ind i det nye år selvfølgelig. Ovenviste er hvad jeg var iført til gårsdagens festivitas, og jeg fik lige min søde mor til at tage et par billeder af det inden solen gik helt ned. Det er efterhånden nogle måneder siden jeg købte kjolen, men har ikke fået brugt den før nu. Jeg synes ryggen er så fin på den, men jeg beholdte dog min blazer på det meste af aftenen. Glæder mig dog til at kunne tage kjolen på til sommer, hvor jeg har noget mere kulør. Så gør den sig ligesom lidt bedre.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Just wanted to show you my New Years outfit. I bought the dress a couple of months ago when the Studio line launched but haven’t worn the dress until yesterday. I love the back on it but I can’t wait to wear it with a little more tan. Hope you all have a great New Years eve.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...