Kan I spotte noget anderledes? Jeg ville ikke afsløre det i emnefeltet, men i stedet lige lade jeg scrolle ned over billederne. Ja der er kommet lidt krøl i håret, men det er også blevet lidt længere. Jeg har nemlig for første gang kastet mig ud i at bruge hår extensions. Altså dem med clips, som er lige til at sætte i og tage ud når man har lyst. I kan se mit hår i sin normale længde her. Jeg har modtaget dem fra firmaet Irresistible Me, og vil nedenfor give min ærlige mening om produktet.

Det er jo altid nemt at sige at man er tilfreds, når man har fået noget forærende, men jeg må sige at jeg er oprigtigt positivt overrasket over disse extensions. For det første er de super nemme at have med at gøre, og så kommer de i en fin æske, med mulighed for at tage en enkelt extension ud, og vurdere om det nu er den rigtige farve du har valgt. Jeg valgte farven Light Brown #6, som matcher den øverste del af mit hår virkelig godt. Mine spidser er ret lyse, derfor valgte jeg at krølle dem sammen med spidserne på extensionsne, så de blendede mere naturligt sammen. Jeg ved ikke hvor meget I lagde mærke til det, men nu hvor jeg har pointeret det, er det som om de mørke spidser fremtræder mere. Min mor som tog billederne, havde dog ikke lagt mærke til at jeg havde extensions i – hun anede faktisk ikke det var det hun tog billeder af haha. På fredag er en oplagt mulighed for at tage mine hair extensions i, når jeg skal hygge med god mad og vino med nogle venner, og måske ud til et par drinks

Lidt praktisk info:
  1. Irresistible me er lokaliseret i New York
  2. jeg bestilte mine extensions med en længde på 20" og 200 g.
  3. der er en video på hjemmesiden, som gør det nemt for dig at vælge den rigtige hårfarve
  4. Irresistible Me bruger 100% remy hair, som er det tætteste man kommer på unprocessed hair.
  5. I kan finde Irresistible Me på Instagram her, hvor de har ret mange følgere. Der er god inspiration at hente synes jeg.
Mine plusser:
  1. Mit hår fik virkelig meget mere fylde og volume
  2. clipsne er nemme at sætte i og tage ud igen
  3. de sidder virkelig godt fast i håret.

Hvis I har nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet. Jeg skal besvare så godt jeg kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...