Jeg vil egentlig blot tippe jer om disse læbepomader fra Carmex, som jeg er ret glad for. De fleste har sikkert prøvet deres ikoniske hvide runde bøtte med det gule låg. I ved den med den lidt stærke smag af mint eller eucalyptus eller hvad det er. I hvert fald elsker jeg at man kan mærke at den bare går ind og virker på læberne med det samme. Jeg bruger den også til mindre rifter. Disse to er dog lidt mildere i smagen, men stadig med samme gode virkning. Jeg kan ret godt lide at det er stifter. Den lyserøde har jeg allerede brugt en del. Jeg kan godt lide det lette lyserøde skær den tilfører mine læber. Ret perfekt til et hverdags outfit.

Mine personlige favoritter, når det kommer til pleje af mine læber er Eos (sweet mint)Carmex og Elizabeth Arden eight hour cream.

English recap / Just want to tip you about these lip balms from Carmex. I’m sure most of you know of Carmex or has tried the iconic white and yellow one. These ones however are a little milder. I especially like the pinkt one as it gives a natural pink touch to my lips. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...