Jeg har haft mine briller fra Firmoo.com på en del gange allerede, men jeg vil lige vise dem på lidt tættere hold, så I kan få et bedre billede af dem. Firmoo er en rimelig billig side, og den er nem at navigere rundt på og bestille fra. Da jeg skulle vælge briller der inde fra, satte jeg et billede af mig selv ind, og så kunne man ‘prøve’ briller virtuelt. Ret smart når nu man bestiller over nettet. Forsendelsen var super hurtig til trods for at firmaet ligger i New York, og så er jeg ret vild med det fine etui der fulgte med hehe. Heldigvis er det blevet ret populært med de her lidt billigere brille firmaer som bl.a. Firmoo og Smarteyes, i stedet for at man nødvendigvis skal ud og have et bestemt designermærke. Jeg synes i hvert fald disse firmaer har et rigtigt lækkert udvalg.

English recap / I really love my new glasses from Firmoo. Been wearing them quite a few times already. They are a great accessory to any outfit especially paired with a bold red lip. another perk besides the look is that they are really inexpensive and have really fast delivery. Do you guys like the glasses? I sure do.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...