Dress / Soaked in Luxury, boots / H&M Premium quality, earpiece / Carré, necklace / Carré

I søndags var jeg hoppet i mine over-the-knee boots, og Katrine skød lige disse billeder af mig, inden vi tog på café og hyggede med god frokost. Jeg må sige at weekenden har været en kold og blæsende fornøjelse, og jeg var ikke meget for at smide jakken, da disse billeder skulle tages. Faktisk iførte jeg mig for første gang denne sæson vinterjakke, da jeg bare havde brug for at pakke mig ind. Det er vist blevet rigtigt efterår. Adr! Ved ikke hvad jeg skal gøre når det først rigtigt bliver vinter haha. Nu vil jeg gøre mig klar til thai-bo, hoppe op på cyklen og afsted mod fitness centret. Vi blogges.

English recap / On Sunday I was finally wearing my over-the-knee boots when I was going out for lunch with my good friend Katrine. The weekend has really been cold and it was so hard for me to take off my coat when we shot these photos. This weekend I actually put on my winter coat for the first time this season. Way to early if you ask me. Really wondering what I’m gonna do when the winter arrives and it really gets cold. Well it’s gonna be a very short post from me today because I have to be at the gym in about half an hour so better get ready now.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...