Disse billeder er helt tilbage fra mine forældres sølvbryllup i slutningen af august. Normalt står jeg hverken og poserer med min kuffert eller min søster på outfit billeder, men disse billeder var egentlig heller ikke tiltænkt bloggen. De var tiltænkt det power point show vi overraskede vores forældre med til festen. Ikke desto mindre havde jeg lovet her inde, at jeg gerne ville vise jer, den kjole jeg havde på. Jeg nåede aldrig at få taget nogle rigtige outfit billeder, så disse med søster og kufferter, er det bedste jeg kan diske op med.

Kjolen er fra Tommy Hilfiger, og på de to år jeg har haft den, havde den kun været på én gang, men jeg synes mine forældres sølvbryllup var en rigtig passende anledning til at den skulle på igen. Min søster er i kjole fra H&M Trend, blazer fra H&M Studio, sandaler fra Aldo og love tag halskæde fra Jane Kønig.

English recap / I don’t usually pose with my sister or my suitcase for that matter when I have my outfit photos taken but these photos where actually a part og a dias show for my parents’ silver wedding anniversary. I really wanted to show you my Tommy Hilfiger dress but forgot all about outfit photos at their party so you’ll have to settle with these photos haha.

My sister is wearing a dress from H&M Trend, blazer from H&M Studio and sandals from Aldo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...