Dress + leather jacket / Soaked in Luxury, heels / H&M Premium quality, sunglasses / Karen Simonsen x Prego 

I går var jeg til min farmors fødselsdag, og vejret og udsigten var simpelthen så skøn, at jeg blev nødt at få taget et par billeder der. Outfittet var ret simpelt med sort kjole og mine nye sandaler, og så en læderjakke og et par solbriller, til når jeg sad udenfor. Det var så skønt at kunne sidde udenfor mellem retterne, og bare mærke oktober-solen på mine blege ben. Dog er det også et faktum at når der er høj sol, så er det svært at få nogle ordentlige bileder i kassen. Jeg håber nu det går an alligevel hehe. I dag står den bare på afslapning og hygge. Havde overvejet og tage op og se fodbold, men føler lidt mere for at blive hjemme i varmen, nu hvor jeg allerede sidder lænet godt tilbage i sofaen.

English recap / I wore this outfit yeaterday at my grandmother’s birthday. I kept it very simple with a black dress and my new sandals, and put on my shades and a leather jacket when I was outside. The weather was truly amazing. Really nice to start October that way.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...