Jeans + heels / H&M, button down / Primark

Kan I også mærke at det er oktober i dag? I går havde jeg bare fødder og sandaler. I dag sidder jeg inde med min dyne, hjemmebagte scones og Gossip Girl. Jeg har ikke mange ting på programmet resten af ugen. Min søster og hendes kæreste kommer i morgen, og på lørdag skal jeg til fødselsdag, men ellers er planerne rimelig løse. Forhåbentlig kan jeg få indhentet lidt blogging, og ordnet en masse praktisk. Har I nogle spændende planer der står for døren?

English recap / Can you feeel it’s October too? Yesterday I wore sandals. Today I’m sitting inside with my duvet, chocolate scones and Gossip Girl. Since I’m not going to the University more this week I actually have very little planned. My sister and her boyfriend come over tomorrow and Saturday I’m going to a birhday party. Other than that I have nothing planned at all. I think it calls for some blogging.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...