Dress / Tommy Hilfiger, sandals / Zara, glasses / Smarteyes, jewellery / Carré herehere and here

Outfittet her er fra forrige weekend, da jeg skulle til barnedåb. (Vil altså satdig anbefale Pegebogen til de lidt finere børn, som dåbsgave. Den bringer et smil frem hver gang!). Jeg plejer normalt aldrig at have så mange close-ups af mig selv på bloggen, men jeg ville virkelig gerne vise jer både mit earparty og halskæden, som jeg snakkede om igår, men også mine nye briller fra Smarteyes’ limited WILD kollektion. Det er ikke ofte jeg viser mig med briller her på bloggen, men disse er simpelthen for smukke til ikke at bruge som en fin accessory til mine outfits i ny og næ. Nå ja og så har de også en praktisk funktion for sådan en skeløjet langsynet pige som mig.

Kjolen er en sommerfavorit. Sidste weekend da mine forældre holdt sølvbryllup, havde jeg også en Tommy-kjole på. Lidt finere og lidt mindre piget, men den må I se snart. Det var helt klart en af de bedste aftener længe. Vi fik fantastisk mad, dansede hele natten og min søster og jeg fik vist vores slideshow på storskærm, som vi havde brugt længe på at forberede til dem. Man bliver helt rørt når man kigger tilbage på gamle billeder, men effekten var god og de blev virkelig glade for det! Vi havde lavet en lille historie som kørte i talebobler sammen med billederne på de forskellige dias. Det handlede om at vores forældre aldrig kom på bryllupsrejse fordi de havde fået os, og så sluttede historien af med at de fik en forsinket bryllupsrejse til Paris, som de skal på allerede i næste måned. Det blev de meget overraskede og glade over. Heldigvis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...