Jeans / Dr. Denim Solitaire (adlink), top / H&M now on sale, boots + coat / H&M, bag / Forever21, sunglasses / Karen Simonsen x Prego

Outfittet her er fra i fredags hvor jeg var på besøg hos læder- og pelsjakke brandet Meotine til en lille snak omkring deres brand og virksomhed. Efterfølgende mødtes jeg med min søster, som var så sød at tage disse billeder af mig. Toppen er en ny sag, som jeg fandt inde i H&M i sidste uge. Den var sat ned til kun 70 kr, så blev simpelthen nødt til at købe den. Den er også sat ned på nettet, dog ikke helt så meget, så det kan godt betale sig at kigge efter den i de fysiske butikker. Den er fra Divided, og der var stadigvæk nogle stykker tilbage i den på Amagertorv. Mine jeans er faktisk også nye, men magen til de Dr. Denim jeg havde i forvejen. Nu er de slidte bare blevet skiftet ud med et par nye. De er virkelig mine yndlingsjeans. Så behagelige med stretch, og så elsker jeg at de er super high waisted.

Vejret har virkelig været så fint de sidste dage, og bare helt perfekt vejr at besøge min søster i. Vi har både siddet og nydt solen på kultorvet med iskaffe, løbet tur langs Østerport station, spist is og solet i Fælledparken. Og nåh ja så var vi i Tivoli og se Dirty Dancing, og lige høre lidt fredagsrock. Det har været nogle lækre dage, men nu hvor vejret er blevet lidt mere trist igen, så lægger det jo op til bloglæsning og opgaveskrivning. Hav en dejlig søndag derude.

English recap / I wore this outfit two days ago when I went to visit the Danish leather- and fur brand Meotine for a little talk about their brand and products. Afterwards I met up with my sister. I’ve been having the best days visiting her. We’ve been drinking iced latte in the sun, eating ice cream and we have been going for long walks and even a run. Today the weather is rather grey so I’ve locked myself in my room with my computer so I can focus on the assignment I’m supposed to be doing. There will propably be time for a little blog reading as well.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...