Jeg har jo fortalt jer at jeg klikkede disse sko hjem. Dog var de lige lidt for store så fik dem byttet til en mindre størrelse, og nu er de endelig hjemme hos mig. Dog er disse faktisk lige små nok i det, men jeg håber de bare skal gås til. Glæder mig i hvert fald til at have dem på til jeans, shorts og sommerkjoler, og jeg skal nok snart få vist dem hvor de er på mine fusser.

Jeg er lige kommet hjem fra træning og kan lige akkurat nå at poste dette indlæg inden jeg skal hygge med te og hveder sammen med mine forældre. Må I have en dejlig torsdag aften <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have already told you about these Lacoste slip-ons that I bought. Unfortunately they were a little too big so I went for a smaller size. Now they are finally home with me and I can’t wait to wear them. They are a little tight though – hopefully I just need to walk them in. I’ll show them on my feet very soon.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...