Outfit details:    dress / H&M Trend, boots / B&Co, necklace / H&M

Jeg har faktisk aldrig fået vist min yndlings sorte kjole frem her på bloggen. Ikke desto mindre har den været på både i julen, til et par byture og senest til en hyggelig fest jeg var til. Jeg købte den sidst på sommeren/starten af efteråret, men først nuher får den sin plads på bloggen. Jeg har været utroligt glad for den (og er det stadig) og de blev vist også udsolgt ret hurtigt. Siden har H&M dog haft lignende modeller, bla. med lange ærmer.

Noget helt andet jeg er glad for er lokationen. Jeg er blevet ret vild med at bruge trapperne her som baggrund, og de bliver måske næsten skambrugt haha, men til gengæld kan jeg heller ikke bruge den lokation mere fra slut-juni, da jeg der flytter fra Herning. Øv!

Og så er det jo blevet tid til at trække de 5 heldige vindere af 2 billetter hver til outletmessen i Herning. Stort tillykke til Heidi Trier, Nina, Sandra Madsen, Anita Kjær og Tanja Nielsen. Jeg sender jer en mail straks.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have actually never shown this dress here on the blog, nevertheless I have had it for over 6 months and been wearing it to a few parties by now. I like the draping effect and the asymmetric cut. Besides it’s so simple and wearable. I also really like the location so you can expect to see more photos with those stairs in the background haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...