Top + brow bar shades / Primark, jeans / Zara, sandals / Tamaris, ring / Kinz Kanaan

Dette outfit var hvad jeg var hoppet i forleden, da jeg skulle ud og spise sen frokost med min mor og min søster. Jeg har længe ledt efter et par jeans som har den der ‘ufærdige’ kant forneden, og da jeg i sidste måned ventede på mit fly hjem fra London, fandt jeg disse jeans inde i Zara i lufthavnen. Jeg synes de lidt rå detaljer giver kant til mit outfit, og når buksebenene er smøget op, er de super fine med et par høje sandaler med ankelrem. Mine outfits er for det meste ret feminine, men jeg elsker at balancere det, så der både er råt og feminint i samme outfit. Derfor er de rå jeans og solbrillerne også en god kontrast til den feminine top og stiletterne.

Jeg overvejer faktisk om jeg skal gøre hullerne i bukserne større, for at gøre mine looks lidt mindre ‘polerede’. Jeg kan nok ikke understrege nok, hvor glad jeg er for kontraster. Jeg er på udkig efter et lignende par i sort, gerne med hul på knæene. Tror de vil være gode til rigitg mange looks. Jeg vil dog nok gå efter et mere højttaljet par end disse, da de er bedre til min kropstype, og så er de bare mere behagelige.

English recap / I wore this outfit a couple of days ago when I went for a late lunch with my mom and my sister. I’ve actually been looking for a pair of jeans with a raw hem for a while, and when I found these in Zara in London last month I had to have them. I like the raw edge it gives to my outfit. It really balances out the feminine top and my heeled sandals. These are the pair of jeans I could easily wear with cute flats or sneakers but wearing a heeled sandal with ankelstraps just emphasizes the raw hem and I really like that!

I’m really considering a similar pair in black – they will go with anything. I think I will go with a more high-waisted pair though. I really prefer those over low-waist jeans as they are much more flattering on my body type and simply more comfortable to wear.

Husk at deltage i min give away her. Den slutter på søndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...