Dress / Soyaconcept, hat +  boots / H&M

Jeg sidder lige nu i toget på vej ind til min søster og hendes kæreste i København. De har inviteret på god mad, filmhygge og slik i lange baner, så det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Jeg havde ikke de store planer ud over arbejde, og heldigvis kan jeg få klaret en del af det på togturen, og så tror jeg at jeg finder en Lagkagehuset eller en café et sted og gør det færdigt, når jeg rammer København. Så kan jeg nå så langt som muligt med mine arbejdsopgaver, inden jeg kommer hjem til dem, og med god samvittighed lægge computeren fra mig resten af aftenen. Jeg har travlt hos både Ergolet og Bekko for tiden. Hos Bekko er vi i gang med et nyt tiltag, hvilket betyder at vi snart kommer til at få nogle nye produktgrupper hjem på shoppen. Det kan I læse mere om her. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til det er oppe og køre, og det kan vores kunder nok også godt glæde sig til.

English recap / I’m on the train right now on my way to visit my sister and her boyfriend for dinner and movienight. My plans for the weekend was mostly work so it’s nice to do something else for a change. I just make sure to catch up on work on the trainride now and then I’ll probably find a coffeeshop where I can sit and finish the last bits before I head to their place. I’m really busy with work at the moment, so I better make this post short and get to it. Have a lovely weekend everyone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...