Jeg ved ikke om det er gået nogens næse forbi at Instagram er kommet med en ny feature; Instagram Stories? Ind til for et par dage siden havde jeg ikke hørt om det, men så var det på alles læber, og jeg var også nødt til at tage et nærmere kig på denne nye feature. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk over for det, da det jo næsten er en tro kopi at Snapchat, men efter at have prøvet det nu, så er jeg allerede blevet lidt afhængig. Jeg synes det er meget belejligt at have det almindelige Instagram og så de små her-og-nu stories samlet i én app. Tag gerne et kig på mine Instagram stories fra i dag. Instagram bruger jeg meget i forbindelse med min blog, og primært til inspiration, så jeg synes de små stories er en fin måde hurtigt at lægge noget op fra events, outfits, job, shopping etc. Det giver et lidt mindre poleret indblik i personen bag. Og så bliver det super nemt hurtigt at få lagt noget op her under modeugen i næste uge. Dejligt nemt! Jeg bruger dog stadig min Snapchat og det bliver jeg nok ved med foreløbigt. Der lægger jeg også stories op, for alle at se, men det er også der jeg selvfølgelig sender små snaps til mine venner. Er I hoppet med på Instagram Stories endnu? Kan i hvert fald se at rigtig mange er.

Jeg har forresten også fundet en vinder af de fine neglelakker fra Shela’s. Den heldige blev Anne-Marie. Tillykke til dig – jeg sender dig fluks en mail.

English recap / I don’t know if anyone has missed out on Instagram’s new feature Instagram Stories? I think it has been on everyone’s lips these past few days and yesterday I finally tried it too. I was sceptic at first as it’s almost a true copy of Snapchat, but I must say I find it convenient to have my Instagram photos and my little snap stories together in one app. It makes it easy for the people who are already following me on Instagram to follow my little everyday moments too. I will for sure still be using Snapchat but I’m definitely open for trying out these Instagram Stories a lot more. It will be super relevant next week during Copenhagen Fashionweek, where I’ll be able to easily post videos and photos from shows, events and tradefairs. I updated my Instagram Story today. Check it out here (byjennip) and tell me what you think.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...