Det er ikke fordi mine solbriller her fra Karen Simonsen x Prego er helt nye, og det er da heller ikke sådan at jeg ikke har vist dem frem på bloggen før. Indtil nu har det bare været på outfit billeder (bl.a. her) , men syntes jeg ville vise dem lidt tættere på, da de er et af mine yndlingspar for tiden. Jeg er ret vild med at de har lidt 70’er look over sig, og så er de ikke bare plain sorte som de fleste af mine andre solbriller.

Jeg tror jeg vil smutte i seng om lidt og læse lidt godnat læsning om The first ten years – Designer collaborations. Det har været en lang dag med eksamen og fejring,og nu står resten af ugen på nedpakning af min lejlighed. Heldigvis er det gået godt, og det er en lettende og samtidig underlig følelse at være færdig, og nu kunne kalde sig designteknolog med speciale i branding & marketing management. Samtidig bliver det underligt at skulle væk fra Herning og tilbage til Sjælland, og selvom jeg kommer til at savne en del her ovre, så glæder jeg mig rigtigt meget til at være tættere på min familie og mange af mine veninder igen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

English recap I have worn these shades plenty of times and showed them on the blog via. my outfits but I have never actually showed them to you up close. I really think they deserve that ‘cause they are so pretty. Besides I love the 70’s feel that these shades have.

I’m about to hit my bed with some goodnight reading in my book The first ten years – Designer collaborations. I have had a long day with exams and celebration, and the rest of the week I’ll be packing down my entire apartment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...