Efter jeg er flyttet er jeg så småt ved at være på plads. Jeg mangler dog stadig at pakke tre store poser tøj og en kasse sko ud, og jeg glæder mig faktisk til en dag bare at gå og hygge mig med at pakke det sidste ud og hænge på bøjler. Og måske endda farvekoordinere det. På søndag har jeg ingen planer, udover træning, så tror jeg vil gå og hygge mig med det der. I aften skal jeg til housewarming hos min søster, som lige er flyttet ud i en hyggelig lejlighed på Amager, og i morgen står den på fødselsdags-/farvel fest for min kusine, som rejser et halvt år til Vietnam. Har I nogle spændende planer for weekenden?

English recap / I still have a few things to unpack since I moved. That includes three big bags of clothes and a box of shoes. Looking forward to unpack it so it can get a little easier for me to choose outfits in the mornings. On Sunday I will have plenty of time to unpack the last things but today I’m going to my sister’s housewarming and tomorrow I’m attending my cousin’s farewell party before she leaves for Vietnam. Do you have any plans for the weekend?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...