mine mål og drømme

Begyndelsen på et nyt år, giver som bekendt anledning til andre nye begyndelser. Årsskiftet markerer ligesom en milepæl, som indbyder til at starte på nye mål. Hvert år synes jeg det er sjovt at se tilbage på året der er gået. Fik jeg opnået det jeg ville? Hvad oplevede jeg? Hvilke outfits havde jeg på? Det giver anledning til at reflektere og overveje, inden nye mål og drømme sættes. Nu har jeg både lavet en opfølgning på mine nytårsforsætter for 2017, lavet en status på mine bedste oplevelser fra året og samlet et udpluk af mine outfits fra det forgangne år. Derfor er det nu tid til at dele mine mål og drømme for 2018, både hvad angår mig selv personligt, men også bloggen. Jeg kan da afsløre at februar kommer til at byde på nye eventyr. Noget jeg glæder mig meget til, men som jeg endnu vil vente lidt med at dele med jer.

Personligt

Blive mere struktureret – Mere struktur, skal være nøgleordet for mit 2018. Jeg lavede på et tidspunkt et blogindlæg med tips til at blive mere effektiv. Det jeg især vil tage med der fra, på min vej mod at blive mere struktureret, er at lave mig nogle mål og delmål, og så sørge for at skrive dem ned og sætte deadlines. På den måde kan jeg krydse en ting af listen hver gang den er nået. Jeg vil sætte mig både ugentlige og månedlige mål, men også små daglige mål og delmål.

Læse videre – Et af mine store ønsker er at læse videre og tage en overbygning på min designteknolog. Min udfordring er dog at det ikke er muligt for mig at læse videre i Danmark, med det jeg gerne vil, efter det nye uddannelses system trådte i kraft. Jeg har nemlig også en PBA som pædagog og må derfor ikke søge ind på en uddannelse på samme niveau. Derfor overvejer jeg nu mulighederne for at læse videre i udlandet, evt. i New York. Lad os se om det bliver en realitet i slutningen af året, eller om det forbliver ved drømmen.

Lære mig selv nye ting – I takt med at jeg gerne vil blive bedre til det jeg laver, så har jeg en plan om at begynde at se flere tutorials på YouTube. Nogle af de ting jeg gerne vil blive bedre til er: at tegne, at bruge mit spejlrefleks, og blive meget skarpere på funktioner som blænde og lukkehastighed. Jeg vil også gerne lære meget mere om SEO og CMS systemer, men også blive bedre til at tilrettelægge og udføre strategier.

Gøre ting til rutiner – Der er ting jeg ofte ’springer over’ men som jeg burde tænke mere over at inkorporere i mine daglige rutiner. F.eks. så simpel en ting som at bruge tandtråd. Det lyder måske som et mærkeligt mål, men jeg er næsten 100 på at jeg ikke er den eneste der hver eneste gang får at vide hos tandlægen, at det er vigtigt at bruge tandtråd hver dag! Lige så vel, vil jeg også gerne blive bedre til at pleje mine negle og hænder dagligt. Det er ‘bare’ med at indføre det i aftenrutinen, så det på et tidspunkt kommer helt naturligt.


The beginning of a new year often leads to other new beginnings. Every year I like to look back on what the previous year taught me. It really is a time to reflect and consider before setting new goals and dreams. I’ve already done a blog post with a follow up on my New Years resolutions for 2017, a post with my highlights from the year gone by and a post with an outfit recap from the year. So now it’s time to share my goals and dreams for 2018. Both for myself personally but also for the blog. I can reveal already by now that new exciting adventures awaits in February. I’m gonna tell you much more about what excacly that means in another post soon.

Personal

Become more structured – More structure would be the key words for my 2018! I’m gonna set some goals , and then make some deadlines for them. I’m gonna write a monthly plan and divide it in to weekly plans, and even divide those in to daily plans. It also helps putting an hour limit on each goal in order to reach it in time.

Study a top-up – I really want to take a top-up on my AP Graduate in Design & Business. Unfortunately we have a new educational system here in Denmark that don’t allow me to do that, as I already have another education at a higher level than the one in Design & Business. That has made me look in to studying abroad. Perhaps in New York, but only time will tell what happens.

Teach myself new stuff – As I want to grow with what I do I’m always trying to get better at it. That’s why I have decided to watch more tutorials and guides on YouTube. Some of the things I want to get better at is managing all the functions in my camera such as how to really use ‘focal’ and ’shutterspeed’. I also want to learn how to draw fashion illustrations, get a bigger knowledge about SEO and CMS and I want to become better at planning and executing strategies.

Turn things in to routines – There are things that I simply haven’t included to my daily routines because I’m too busy but actually I think it’s just about making those little things in to routines as well. Because honestly, I’m not too busy to just give my nails and hands a quick treatment before bedtime or to use dental floss after breakfast. It’s those small things that you choose not to make a priority.

nytårsforsætter for 2018

For bloggen

Vlogge minimum 1 gang om måneden – Sidste år havde jeg et mål om at begynde at vlogge. I år er målet at offentliggøre minimum 1 vlog eller video om måneden. Det er stadig ret nyt for mig, så det tager mig virkelig uendeligt mange timer at filme og redigere en 5 minutters video. Derfor er én gang om måneden overskueligt pt. Alligevel satser jeg på at der nogle måneder, kommer mere end en enkelt video. Jeg synes nemlig det er virkelig spændende at filme og redigere, og bare lære! Jeg jubler hver gang jeg helt selv finder ud af en ny feature, haha.

Minimum 3 indlæg om ugen – samme mål havde jeg sidste år, men denne gang er jeg fastsat på at klare dette mål langt bedre. Det skal planlægning (og mit mål om at blive mere struktureret) nemlig hjælpe mig med. Jeg glæder mig til at brainstorme emner til indlæg, skyde en masse billeder, teste produkter og skrive gode reflekterende og informative indlæg til jer.

Optimere min blog – Layout vil jeg gerne gøre noget mere ved, men vigtigst af alt, så har jeg et mål om at gøre bloggen mere brugervenlig. Bloggens nuværende tema er nemlig ikke responsivt med smartphones, hvilket har rigtig stor betydning for kvaliteten af brugervenlighed, når du læser min blog fra din telefon. Det er en ting der bare skal ændres, og faktisk hellere i går end i dag.

Minimum 1 beauty indlæg om måneden – Jeg har altid været mere en mode-pige end en beauty-pige, men jeg er på det seneste begyndt at tænke mere over hvordan jeg holder min hud pæn, og plejer min krop bedst muligt. Jeg har altid gerne ville gå op i det, men har nok aldrig taget mig den tid det tager, at sætte sig ind i hvordan de forskellige produkter virker. Det kan virke som en jungle at finde rundt i alle de beauty produkter som er på markedet. Derfor tænker jeg at jeg minimum en gang om måneden (forhåbentlig flere) vil poste et indlæg med forskellige produkter som jeg har testet eller er blevet glad for.


The blog

Vlog minimum once a month – Remember that I last year had a New Years resolution about start vlogging? Now I have a goal about vlogging minimum once a month. As it’s still new to me it takes me incredibly long time to film, edit, put in music etc so even a 5 minute video can litteraly take me a whole day! Thats why I think that once a month is suiting for now. Hopefully it’ll be more than one video some months. I’m loving the process where I can feel I’m improving, thats why I really enjoy making these videos. I litterally clap in my hands each time i figure out a new editing feature myself, haha.

Minimum 3 blog posts a month – I had this exact same goal for last year but this year I really want to do better! I’m gonna put more effort in to it by brainstorming subjects, and making plans and deadlines for blog posts. I honestly can’t wait to shoot a lot of photos, test out different products and write reflective and informative articles on the blog.

Optimize my blog – I really want to change some more about the blog’s layout but the main goal is to make the blog a lot more user friendly. The current theme on the blog isn’t responsive with smartphones which basically means the quality of a visit from a phone isn’t good. That needs to be changed ASAP!

Minimum 1 beauty post a month – I’ve always been more of fashion girl than a beauty girl. Nevertheless I have startet to think much more about taking good care of my skin and my body. I’m gonna test our different product and write my recommendations here on the blog. So from now on beauty and skincare will take up more space on the blog, at least once a month but sometimes more.

mine mål og drømme for 2018

Leather pants / H&M, body / Miss Selfridge, trainers / Lacoste

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...