HAN Kjøbenhavn show i den grå hal på Christiania

Den søde designer Sara Storm til Sara Storm feat. Isager event. Hun laver de fineste styles (min favorit er toppen med den fine ryg ovenfor), og så er hun bare helt nede på jorden.

Sara Storm skjortekjole   //   favorit item fra Lala Berlin showet

Hyggeligt beauty besøg hos Dahl PR

Ekstravagant Birger Christensen show i Palmehaven på D’angleterre

Virkelig sejt Disney fashion event. Fik min egen ballon med hjem.

Nicholas Nybro   //   Federico D’Angelo

Så kom der endelig en omgang billeder fra modeugen. Jeg har bare taget et lille udpluk af stemningsbilleder. Jeg har også stadig to outfits fra modeugen jeg ikke har vist jer endnu. Det ene kommer op i løbet af ugen. Jeg har en ret travl uge foran mig, med en masse arbejde, og så skal jeg se et par veninder et par af aftenerne også. Søndag kommer nok til at stå i bloggens tegn, og så kan jeg nok presse et par hverdags aftener ind til det også.

English recap / Finally some photos from Copenhagen Fashionweek. I have been super busy lately which is the reason why I haven’t posted these photos until now. I also still have two outfits from the fashionweek that I haven’t showed you yet but I’ll post one this coming week.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...