Body / H&M, jeans / Only, blazer / H&M, ring / Calvin Klein 

Så er det sidste outfit fra modeugen langt om længe oppe. Det er også kun halvanden måned gammelt. Ikke desto mindre skulle I da ikke være foruden. Jeg havde min blonde body på, som jeg bare er ret vild med. Jeg havde lånt en hvid blazer af min søster, så jeg ikke følte mig for ‘bar’, og så synes jeg at den er en god kontrast til det sorte outfit. Outfittet her var også planlagt udfra at vi var rundt hele dagen til shows og events, og om aftenen var inviteret til fest hos JF London ude i STAY apartment. Vi havde et presset program, så jeg vidste jeg ikke kunne nå hjem og skifte. Festen var dog mere en oplevelse end den var sjov. Vi følte os bare en smule malplaceret, da vi trådte ind i et rum med Remee, forretningsfolk, mandlige modeller og piger i små lårkorte kjoler. Vi havde ikke lige fået model-lårene på den dag, så vi følte os bedst tilpas i et hjørne. Det var heldigvis også lige ved baren, så det passede os fint haha.

English recap / The last outfit from Copenhagen fashionweek is finally up. I wore a white blazer with my lace body and black jeans. Eventhough the body shows quite a lot of skin I think I made the outfit look quite elegant. The blazer definitely gave the outfit a more classic look. Since we were running between shows and events all day and were going to the JF London party in the evening I knew I wouldn’t have time to go home and change. I definitely had that on my mind choosing my outfit in the morning.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...