Leather pants / H&M, tee / Urban Classics, coat / Soyaconcept, ankle boots / H&M, lipstick / MAC All fired up

Billederne her er fra da jeg besøgte min veninde Katrine i Vejle i sidste måned. Vejle har virkelig en fin havn med en masse lækker arkitektur og en smuk udsigt over Vejle Fjord. Jeg havde egentlig bare iført mig et helt basic outfit og så brudt det med lidt farve på læberne. Det regnede faktisk den dag, men tror det var den første dag i år, jeg havde skiftet til en lidt tyndere jakke. Vejret er stadig mega ustabilt, så jeg har en del jakker i rotation for tiden.

Jeg skal afsted på arbejde lige om lidt, så jeg må hellere til at blive klar. Bliver så dejligt med weekend. I aften står i familiens tegn med god mad og vin, og i morgen aften skal jeg hjem til en veninde. Jeg står for desserten. Valget står mellem denne og denne. Hvilken det bliver skal jeg nok afsløre på min Snapchat. Det er sådan et fantastisk medie til at få de øjeblikke med, der bare ikke når det til bloggen eller Instagram.

English recap / I wore a quite basic outfit on these photos and chose to add a pop of colour on my lips to break it a bit. Eventhough it was actually raining that day, it was the first day I was wearing a lighter jacket. Unfortunately the weather in Denmark is so unstabile so I have had numerous coats and jacket in rotation lately.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...