Pants / Soyaconcept 20% off, sweater / Soaked in Luxury, coat / Soaked in Luxury (on sale), boots / Tamaris (on sale), sunglasses / Karen Simonsen x Prego

Langt om længe er mit andet outfit fra modeugen oppe. Selvom det nu er en måned siden, så er outfittet stadig ret tidssvarende. Temperaturene er cirka de samme, til trods for det burde være varmere nu. Vejret var faktisk rigtig mildt under modeugen, og lige for tiden synes jeg bare det er koldt hele tiden. Kom nu forår.

Det kan være svært at klæde sig både praktisk og pænt på samme tid, men med min grå uldfrakke og bukser i læderlook synes jeg det lykkedes meget godt. Min søndag står primært på arbejde og praktiske ting så som at rydde op og besvare mails, så ingen store planer. Det er nu også rart nok med de dage, hvor man endelig har tid til at få ordnet alt det man ikke når i hverdagen.

English recap / Finally my second outfit from Copenhagen fashion week is up. Eventhough it’s a month old it’s an outfit I would still wear today. I definitely can’t feel it’s March by now. It can be a bit of a challenge to dress practical and fashionable at once but with my grey wool coat and my leather look pants I think I succeded. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...