Mange bloggere kommer med de hersens random facts-indlæg til deres læsere, så man finder ud af sjove ting om personen bag bloggen, og jeg har da også selv lavet sådanne indlæg. Men jeg tænkte jeg ville gøre det lidt anderledes denne gang, så i stedet for at komme med nogle random facts om mig, så har jeg forsøgt via collagen ovenfor, at visualisere hvem jeg er som person.

Jeg er en person som elsker mode (well) og er stor fan af den smukke bloggerinde, som I kan se på det første billede.

Glassene med stearinlys symboliserer hygge. Jeg elsker at hygge med min familie, samlet om en god gammel dansk film,til lidt boller og kakao på en regnvejrsdag. Jeg har vist nævnt her inde før at jeg er opvokset med gamle danske film, og selv om mange unge efterhånden synes de er hyggelige, så hører jeg altså til den minoritetsgruppe som kan alle replikkerne. Haha tal om miljøskade, men jeg elsker de film. De er idylliske og let fordøjelige. Og så forbinder jeg dem med min familie og min barndom selvfølgelig. I hverdagen kan jeg virkelig mærke at jeg savner at kunne lave ting med min familie, efter jeg er flyttet så langt væk.

New Yorker billedet med Times Square symboliserer min passion for at rejse og opleve verden. Især storby ferier er jeg vild med, men badeferier bliver jeg nu heller aldrig træt af. Selv om jeg kun har tilbragt ca. 4 dage i den pulserende by, så er New York en af mine yndlingsbyer, og jeg skal heldigvis der til allerede igen til foråret og få mere af byen. Jeg tror virkelig også at visse film (og serier) fanger the big apple på en helt særlig måde. “Sex and the city” var i hvert fald i tidernes morgen, den serie der fik mig til at beslutte at jeg en dag skulle til New York. Det er snart 8 år siden jeg først blev forelsket i serien og byen. Generelt elsker jeg chick flicks. Lige for tiden er det Gossip Girl jeg ikke kan slippe.

Jeg tror næsten jeg er kommet omkring alle billederne uden egentlig at nævne dem alle som sådan. Håber det gav lidt indblik i hvad jeg er for en person. Jeg er jo normalt en ret privat person, og deler ikke mange tanker om andet end mode og mine interesser her inde. Kan I genkende nogle af tingene i jer selv?

__________________________________________________________________________________________________________________

I made this blog post to show you who I am through pictures. Every picture on the collage says something about me. Some of it might be very very Danish but I hope you can see a little bit of me through the above photos. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...