Her får I lige den seneste tid i Instagram billeder:

Min veninde har lavet virkelig lækker jordbærkage til os, jeg har prøvet smukt smukt armbånd fra Juleo Jewelery. Det står højt på ønskelisten nu. Jeg har modtaget en lille pakke fra Ace of Face (som I nok skal høre mere om), jeg har haft røde læber, og så har jeg spist bagel og frisk appelsin til morgenmad. Jeg har været på La Glace med min søster og spise lækker og dyr kage. Fik lagkage med blåbær og lakrids. Har været til opening af &other stories på Strøget. Spottede mange fine sager, bl.a. fint undertøj og lækre skindpunge. Jeg har spist løs af Palæobrød, som min søster har bagt, og så har jeg selvfølgelig været et smut forbi Lagkagehuset og købe en af mine store cravings; nemlig chokorug.

Har lidt indlæg i ærmet til jer, bl.a. et boligindlæg, som jeg har været ude og skyde billeder til i dag, og et kosmetik indlæg, som jeg vil poste snarest. I morgen skal jeg dog holde påskefrokost med familien og ind og træne om formiddagen, men skal se om jeg kan nå at smide et indlæg op på bloggen i løbet af dagen, ellers poster jeg garanteret lidt fra dagens løb på Instagram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...